Regényíró pályázat

A Holnap Magazin kiadó regényíró pályázatot hirdet!

Ha van egy kész regényed és a fiókodban porosodik, kiadásra várva, vagy elkezdted, de még nem fejezted be, esetleg még csak mozgolódnak a karakterek, helyszínek és gyűlnek a jegyzeteid, hogy később összeálljanak és életre keljenek, akkor keress minket!

Küldd el e-mail címünkre kész történetedet, maximum 300 oldal terjedelemben!

A kiadott kötetek oldalmérete, egyedi A/5-ös méret: 12,8 x 20,5 cm

A kötetek megjelenésénél javasolt betűtípusa és betümérete: Book Antiqua 11-es.

A nyertes könyveket ezzel készítjük el.

A küldésnél más betűtípussal és betűmérettel elküldhető a könyvanyag.

Előzetes szerkesztés után az oldalszámot minden szerzővel egyeztetjük.

Regényed megírásában is segítséget nyújtunk író kurzusainkon, ahol tapasztalt, több kötetes íróktól, előadóktól ismerheted meg a hasznos tennivalókat, hogy könyved sikeres legyen!

A pályázatnak nem feltétele a kurzuson való részvétel!

2021. december 31-ig várjuk elkészült regényedet!

Eredményhirdetés 2022. februárbasn. A nyerteseket a magazin oldalán a pályázati nyertesek rovatunkban feltüntetjük és külön e-mailben is értesítést küldünk.

A Holnap Magazin zsűrije által kiválasztott három nyertes pályázó könyvét kiadónk ingyenesen elkészíti EPUB, MOBI e-könyv formátumokban és forgalomba helyezi a kiadó saját webáruházában:

http://webaruhaz.holnapmagazin.hu/

Pályázati feltételek:
A Holnap Magazin által meghirdetett pályázatra nevezhet minden Magyarországon és határainkon túl élő, magyar nyelven publikáló író, aki az oldalunkon igazoltan regisztrált tag, vagy a pályázati kiírás olvasása után regisztrálni fog.
A regisztrálás során használt felhasználó nevet, szerkesztőségünk felé a pályaművek beküldésével egy időben jelezni kell!
– A nevezésnek nem feltétele az, hogy az adott szerzőnek van-e már írása oldalunkon! Új szerzők jelentkezését is várjuk!

– Pályázhat első kötetes szerző is és olyan szerző is, akinek jelent már meg könyve a Holnap Magazinnál, vagy más kiadónál.
– Nevezni lehet olyan művel is, amelynek részletei – de nem az egész mű – már szerepel oldalunkon, hiszen ezeknek a műveknek is lehetőséget szeretnénk biztosítani a megjelenésre.
– Egy szerző csak egy regénnyel pályázhat.
– Az írások terjedelme nem haladhatja meg a 300 A/5-ös gépelt oldalnyi terjedelmet!
– A pályázati írásokat Word dokumentumként e-mail címünkre várjuk: holnapmagazin@gmail.com
– Téma és műfaji megkötés nincsen!
– Az írások nem lehetnek politikai, vallási, vagy más személyiségi jogokat sértő tartalmúak. Az ilyen jellegű írások nem vehetnek részt a pályázatunkon!
– Pályázni továbbá csak olyan regénnyel lehet, amely jogtiszta és a pályázó szerző saját műve.
– A pályázati írások beérkezéséről minden esetben visszaigazolást küldünk e-mailben!
– Ha az írás valamilyen oknál fogva nem megfelelő a megjelenésre, a szerzőnek jogában áll helyette egy másik azonos terjedelmű írást neveznie. Amennyiben ilyen esemény felmerül, a szerzőt minden esetben értesítjük.
– Az elfogadott pályázati anyag beküldését követően a pályázati kiírás alján található jogi nyilatkozatot aláírva kérünk visszaküldeni postai, vagy elektronikus úton, szkennelve! Ennek a jogi nyilatkozatnak tartalmaznia kell a szerző pontos adatait: teljes valódi név, (esetleg ettől eltérő írói név, amelyen szeretné műveit megjelentetni), pontos lakcím, e-mail cím, telefonszám. Ennek a nyilatkozatnak az aláírásával igazolja a szerző, hogy a pályázatra küldött írások, a saját szellemi termékei és beleegyezik, hogy a Holnap Magazin, főszerkesztője: Bakos József, a kiadandó kötetet kiválasztás esetén elkészítse e-könyv formátumban és a kiadó forgalomba helyezze saját webáruházában.
– A nyertes szerzőknek kiadónk forgalmazási szerződés keretében biztosítja az e-kötet eladása utáni szerzői jogdíjat.
– Ha a pályázattal, vagy bármi mással kapcsolatban kérdésed, ötleted, kérésed van, e-mailben keress minket és Mi a lehetőségünkhöz képest, a legrövidebb időn belül válaszolunk rá.

Emellett a Holnap Magazin az önálló nyomtatásban is megjelenő kötetek kiadásához is technikai, szervezési, terjesztési segítséget nyújt.

Letölthető nyilatkozat

Bakos József
Holnap Magazin főszerkesztője

“Regényíró pályázat” bejegyzéshez 11 hozzászólás

 1. Tisztelt Szerkesztőség!
  A beküldésre szánt írásom rendhagyó, mert nem a szó szoros értelmébe vett történelmi regény, ezért inkább regényes történelmi esszének nevezem. Nagynénémet az I. világháború után,1922-ben a clevelandi kivándorlók közé küldte az egyház, ahol 1934-ig két intézményt hozott létre a kivándoroltak megsegítésére. Clevelandből küldott leveleit szó szerint idézem, majd leírom, hogyan reagáltak erre a családtagok. Ezt persze csak elképzelni lehet, de mivel én ugyanazon környéken töltöttem a gyerekéveimet, nagynénémnek pedig ismertem a családról szóló Visszaemlékezéseit is, így még a gondolataikat is sikerült elképzelnem és sok párbeszéddel életre keltettem őket. Az írás tehát az amerikai kivándorlásról szól, de a család több száz éves történetéről is! Vajon ez így megfelel Önöknek?

 2. Kedves Radler Róbertné!
  Igen, várjuk a regényét.
  Nem kizáró ok hogy részletek máshol megjelentek.

 3. Kedves Melani!
  Igen, kiskorú is pályázhat, várjuk regényedet.
  Kiadás esetén a szülő hozzájárulása is szükséges lesz.

 4. Tisztelt Szerkesztőség!
  Meseregènyt is elfogadnak? Pályázhat-e olyan mű, amelynek egy rèsze zárt Facebook csoportban olvasható?
  Köszönöm a válaszukat!

 5. Pályázhat e kiskorú? Van-e arra valamilyen feltétel?
  Köszönöm!

 6. Kedves Nomi!
  Igen, küldünk árajánlatot a kiadásra ha a szerző szeretné megjelentetni.

 7. Ha a regény nem kerül bele a zsűrizettek közé ,attól saját kérésre meglehet jelentetni könyv formájában ?

 8. Remélem átment a megrendelésem. Kapok róla e-mailt, hogy bizonyos legyek benne?

 9. Tisztelt szerkesztőség!
  A nyilatkozat nem a 2021-es, hanem a 2020-as évre vonatkozik.

Szólj hozzá!