Regényíró pályázat

Összes megtekintés: 5,381 

A Holnap Magazin kiadó regényíró pályázatot hirdet!

Ha van egy kész regényed és a fiókodban porosodik, kiadásra várva, vagy elkezdted, de még nem fejezted be, esetleg még csak mozgolódnak a karakterek, helyszínek és gyűlnek a jegyzeteid, hogy később összeálljanak és életre keljenek, akkor keress minket!

Küldd el e-mail címünkre kész történetedet, maximum 300 A/5-ös oldal terjedelemben!
Regényed megírásában is segítséget nyújtunk író kurzusainkon, ahol tapasztalt, több kötetes íróktól, előadóktól ismerheted meg a hasznos tennivalókat, hogy könyved sikeres legyen!

A pályázatnak nem feltétele a kurzuson való részvétel!

2020. december 31-ig várjuk elkészült regényedet!

A Holnap Magazin zsűrije által kiválasztott három nyertes pályázó könyvét kiadónk ingyenesen elkészíti EPUB, MOBI és AZW3 e-könyv formátumokban és forgalomba helyezi a kiadó saját webáruházában: http://webaruhaz.holnapmagazin.hu/

Pályázati feltételek:
A Holnap Magazin által meghirdetett pályázatra nevezhet minden Magyarországon és határainkon túl élő, magyar nyelven publikáló író, aki az oldalunkon igazoltan regisztrált tag, vagy a pályázati kiírás olvasása után regisztrálni fog.
A regisztrálás során használt felhasználó nevet, szerkesztőségünk felé a pályaművek beküldésével egy időben jelezni kell!
– A nevezésnek nem feltétele az, hogy az adott szerzőnek van-e már írása oldalunkon! Új szerzők jelentkezését is várjuk!
– Nevezni lehet olyan művel is, amelynek részletei – de nem az egész mű – már szerepel oldalunkon, hiszen ezeknek a műveknek is lehetőséget szeretnénk biztosítani a megjelenésre.
– Egy szerző csak egy regénnyel pályázhat.
– Az írások terjedelme nem haladhatja meg a 300 A/5-ös gépelt oldalnyi terjedelmet!
– A pályázati írásokat Word dokumentumként e-mail címünkre várjuk: holnapmagazin@gmail.com
– Téma és műfaji megkötés nincsen!
– Az írások nem lehetnek politikai, vallási, vagy más személyiségi jogokat sértő tartalmúak. Az ilyen jellegű írások nem vehetnek részt a pályázatunkon!
– Pályázni továbbá csak olyan regénnyel lehet, amely jogtiszta és a pályázó szerző saját műve.
– A pályázati írások beérkezéséről minden esetben visszaigazolást küldünk e-mailben!
– Ha az írás valamilyen oknál fogva nem megfelelő a megjelenésre, a szerzőnek jogában áll helyette egy másik azonos terjedelmű írást neveznie. Amennyiben ilyen esemény felmerül, a szerzőt minden esetben értesítjük.
– Az elfogadott pályázati anyag beküldését követően a pályázati kiírás alján található jogi nyilatkozatot aláírva kérünk visszaküldeni postai, vagy elektronikus úton, szkennelve! Ennek a jogi nyilatkozatnak tartalmaznia kell a szerző pontos adatait: teljes valódi név, (esetleg ettől eltérő írói név, amelyen szeretné műveit megjelentetni), pontos lakcím, e-mail cím, telefonszám. Ennek a nyilatkozatnak az aláírásával igazolja a szerző, hogy a pályázatra küldött írások, a saját szellemi termékei és beleegyezik, hogy a Holnap Magazin, főszerkesztője: Bakos József, a kiadandó kötetet kiválasztás esetén elkészítse e-könyv formátumban és a kiadó forgalomba helyezze saját webáruházában.
– A nyertes szerzőknek kiadónk forgalmazási szerződés keretében biztosítja az e-kötet eladása utáni szerzői jogdíjat.
– Ha a pályázattal, vagy bármi mással kapcsolatban kérdésed, ötleted, kérésed van, e-mailben keress minket és Mi a lehetőségünkhöz képest, a legrövidebb időn belül válaszolunk rá.

Emellett a Holnap Magazin az önálló nyomtatásban is megjelenő kötetek kiadásához is technikai, szervezési, terjesztési segítséget nyújt.

Letölthető nyilatkozat

Bakos József
Holnap Magazin főszerkesztője

“Regényíró pályázat” bejegyzéshez 12 hozzászólás

 1. Kedves József! Érdeklődni szeretnék, hogy varhatoan mikor derül ki, hogy mely három alkotás lesz a nyertes. Köszönöm szépen előre is! Nikolett

 2. Petya!
  A betűméretet a szerző határozhatja meg.
  Általában a Book Antiqua betűtípust szoktuk javasolni, 10-es, 11-es méretben.
  Normál sorközt és 2-2 cm-es margókat.
  Természetesen a betűtípust is a szerző határozhatja meg.
  Várjuk regényedet.

 3. Szia. Köszönöm, hogy válaszoltál. Izgatottan várom, hogy elolvassátok alkotásomat, amelynek oldalszáma már bőven 100 felett van. Jól megy az írás, ezért hamarosan be tudom küldeni nektek. Kérdés: Mekkora legyen a betűméret? Mert szerintem az nagyon nem mindegy az oldalszám meghatározása miatt.

 4. Petya!
  Nem írtunk minimum oldalszámot, általában 80 oldaltól érkeznek a kisregények, regények.
  Várjuk könyved anyagát december 31.-ig.
  Ha kiadásra kerül még lehet tökéletesíteni a kiadás időtartama alatt.
  Az E-kötet anyagot a végleges szövegből készítjük el.
  Üdvözlettel
  Bakos József

 5. Zollee Ludas!
  Küldd el légyszíves e-mailben a kötetet.
  Előzetes szerkesztés után megnézzük az oldalszámot.
  A betűméret, oldalmargó pontos beállítása után valószínűleg belefér a 300 oldalba.
  Ez megoldható, várjuk regényedet.

  Üdvözlettel
  Bakos József

 6. Kedves Árpád!
  Természetesen igen, de nem tuitkosak a forgalmazás részletei.
  Az E-könyv kiadás részben részletesen elolvashatók.
  Üdvözlettel
  József

 7. Tisztelt Bakos Úr!
  Elkészült regényeim egyikét szeretném a pályázatra elküldeni, de…ha több oldal a regényem,mint 300 A5 oldal, akkor már nem pályázhatok?

 8. Üdvözlet!
  Azt szeretném megkérdezni, hogy mennyi a minimum oldalszám amit el kell érni, az érvényes pályázathoz? Mert jelenleg az írásom kisregény méretű, és idő hiányában nem biztos, hogy tudom jelentősen bővíteni. Későn fedeztem fel ezt a pályázatot és régebbi ötletemet szerettem volna megírni rá. Szívesen elküldeném 1 hónapon belül, ha tökéletesítettem, amennyiben így is megfelel.

 9. Tisztelt Bakos József úr!

  Nekem az lenne a kérdésem, hogy ha a nyertes szerzők egyike nem fogadja el a kiadó forgalmazási szerződésének feltételeit (ezek ugyanis nem ismertek), akkor jogában áll-e, hogy nem írja alá?

  Tisztelettel: Tritz Árpád

Szólj hozzá!