Év végi könyvpályázat

Év végén tagjaink, szerzőink kérésére ismét évvégi kötetet állítunk össze. A kötet limitált példányszámban jelenik.

A pályázatra e-mailben beküldött írások és a kitöltött nyilatkozat beérkezési határideje 2020. november 1.
(A nyilatkozat letölthető a pályázati kiírás alatt!)
Eddig kell megtörténnie a pályaművek beérkezésének.
A pályázati díjak rendezését a nyomdai szerkesztés után visszaküldött szöveg ellenőrzése, átolvasása után kérjük elküldeni.
E-mailben kérjük ezzel együtt megerősíteni a nyomdai szerkesztés után visszaküldött írások megjelenéséhez szükséges beleegyezést.
A határidő lejárta után, már nem tudunk fogadni újabb írásokat!

Emellett a Holnap Magazin az önálló kötetek kiadásához is technikai, szervezési, terjesztési segítséget nyújt, hogy saját kötetek is megjelenhessenek támogatásunkkal.
Reméljük pályázati kiírásunk most is elnyeri tetszéseteket, és hamarosan a kezetekben tarthatjátok megjelenő kiadványunkat, benne saját írásaitokkal.

Pályázati feltételek:
A Holnap Magazin által meghirdetett pályázatra nevezhet minden Magyarországon és határainkon túl élő, magyar nyelven publikáló amatőr költő, író, aki az oldalunkon igazoltan regisztrált tag, vagy a pályázati kiírás olvasása után regisztrálni fog.
A regisztrálás során használt felhasználó nevet, szerkesztőségünk felé a pályaművek beküldésével egy időben jelezni kell!
– A nevezésnek nem feltétele az, hogy az adott szerzőnek van-e már írása oldalunkon! Új szerzők jelentkezését is várjuk!
– Nevezni lehet olyan művel is, amely már szerepel oldalunkon, hiszen ezeknek a műveknek is lehetőséget szeretnénk biztosítani a nyomtatásban történő megjelenésre. Ebben az esetben azonban lehetőség szerint egy még nem publikált művet is nevezzen a szerző.
– Egy szerző több művel is pályázhat.
– Az írások terjedelme minimum 2 A/5-os oldal, összességében pedig nem haladhatja meg a 20 A/5-ös gépelt oldalnyi terjedelmet!
– A pályázati írásokat Word dokumentumként e-mail címünkre várjuk: holnapmagazin@gmail.com
– A könyvben a végleges formátumának a paraméterei: 10-es Book Antiqua betűmérettel, A5-ös méretben formázva. Oldalparaméterek: oldalnagyság: 148×210 mm A5-ös oldal (kb. 35 sor/oldal), szövegtükör kb. 9,8×16 cm, oldalmargó: 2-2cm-es, sorköz: normál, 1 hasábos.
– A szerző neve és az írás címe után 1-1 üres sor, ha több pályázati írást szeretnél küldeni, a két írás között, 2 üres sor következzen.
– A beérkezett írások további formázását, tördelését, szerkesztőségünk végzi el.
– A pályázati írások beérkezéséről minden esetben visszaigazolást küldünk e-mailben!
– Kötetünkben téma és műfaji megkötés nincsen. Pályázni lehet verssel és prózai művel, művekkel egyaránt. Az írások nem lehetnek politikai, vallási, vagy más személyiségi jogokat sértő tartalmúak. Az ilyen jellegű írások nem vehetnek részt a pályázatunkon!
– Csak olyan művet tudunk megjelentetni, amely jogtiszta és a pályázó szerző saját műve.
– A beérkezett pályaművek nem kerülnek automatikusan megjelenésre! Az írásokat szerkesztőségünk lektorral egyeztetve hagyja jóvá! Csak az így jóváhagyott írások kerülhetnek be kötetünkbe.
– Ha az írás valamilyen oknál fogva nem megfelelő a megjelenésre, a szerzőnek jogában áll helyette egy másik azonos terjedelmű írást neveznie. Amennyiben ilyen esemény felmerül, a szerzőt minden esetben értesítjük.
– Hasonlóképpen értesítést küldünk, ha a műben a lektor, javítást javasol, a változtatás minden esetben egyeztetjük a szerzővel.
– A Holnap Magazin felelősséget vállal azért, hogy a beküldött művekben engedély nélküli változtatásokat nem végez! A beérkezett pályaművek a szerzőjük által jóváhagyott formában kerülnek közlésre, publikálásra!
– Szerzőnként minimum 2 oldal megjelenést kérünk. A kötet méretére való tekintettel szerzőnként maximum 20 oldal jelentethető meg.
– Minden kötetben szereplő szerzőnek 1 könyvet postázunk, amelynek Magyarországon belüli költségét a pályázati díj tartalmazza!
– További kötetek 1.600 Ft + postaköltség/kötet előrendelhetőek.

– Minden pályázónak kötelező kitölteni egy nyilatkozatot, amelyet aláírva kérünk visszaküldeni postai úton, vagy elektronikus úton, szkennelve! Ennek a jogi nyilatkozatnak tartalmaznia kell a szerző pontos adatait: teljes valódi név, (esetleg ettől eltérő írói név, amelyen szeretné műveit megjelentetni), pontos lakcím, személyi igazolványszám, telefonszám. Ennek a nyilatkozatnak az aláírásával igazolja a szerző, hogy a pályázatra küldött írások, a saját szellemi termékei és beleegyezik, hogy a Holnap Magazin, főszerkesztője: Bakos József, a kiadandó kötetben megjelentesse azokat.
– A kötet egyszeri kiadásban, korlátozott példányszámban jelenik meg, ezért kérjük mindenki előre jelezze, hány példányt szeretne megrendelni. A könyv kis példányszámban megvásárolható lesz a megjelenést követően webáruházunkban is.
– A pályázati és egyben nevezési díj: 1.500 Ft / A5-ös oldal, amely banki átutalással rendezhető.
Átutalási számlaszám: Bakos József, Raiffeisen Bank: 12023008-00159812-00100007

A megjegyzés rovatban minden esetben kérjük feltüntetni a pályázó nevét és azt, hogy pályázati díj!
A megjelenési díj a könyv nyomdai munkálatainak megkezdése előtt kizárólag egy részletben rendezhető.

Letölthető nyilatkozat

– A kötet várható megjelenési ideje: 2020. november
– Tartalmas és szép ajándék barátaidnak, családodnak, ismerőseidnek egy-egy könyv!

– Ha a pályázattal, vagy bármi mással kapcsolatban kérdésed, ötleted, kérésed van, e-mailben keress minket és Mi a lehetőségünkhöz képest, a legrövidebb időn belül válaszolunk rá.

“Év végi könyvpályázat” bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. Kedves Attila!
  Az év végi pályázatok beérkezési határideje már lejárt.
  Más oldalon, vagy saját oldaladon publikált írások megjelentethetőek a közös Holnap Magazinos kötetekben.
  Üdvözlettel: József

 2. Kérdezni szeretnék. A facebook-on saját oldalon közzétett írások, versek stb. az is publikációnak számít?
  Van sok versem irodalmi oldalakon, és feltettem néhányat a közösségi oldalra is. Ilyen írásokkal lehet pályázni?

 3. Sajnos, most lttam meg az Év végi könyvpályázat kiírást, elkéstem.
  Kérem, – ha lehet – a verset más rovatba feltenni légy szíves kedves Józsi

  köszönöm Sarolta

 4. T. Holnap Magazin. Sajnos nem emlékszem, neveztem e már erre a pályázatra, ezért kérem, ha lehetséges, írják meg ha már megtettem
  és akkor is ha nem, mert szeretnék pályázni néhány írásommal.
  Tisztelettel: Hecz János Sándor. /Michelinpapa/

Szólj hozzá!