Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Publikálási lehetőség
Publikálási lehetőség
– Nyomtatásban megjelenő irodalmi folyóiratunkban folyamatos publikálási lehetőséget biztosítunk

– Várunk olyan prózai írásokat és verseket, amelyeket más internetes, vagy nyomtatott formában még nem publikáltak. Magazinunkban kizárólag csak ilyen írások jelenhetnek meg!

– A beérkező írások közül szerkesztőségünk választja ki a megjelenő alkotásokat.
– A nyomtatásban megjelenő írások szerzőinek egy-egy példányt ingyenesen biztosítunk.
– A művek megjelenése ingyenes! A beküldött írások önkéntes alapon vesznek részt, ezért honoráriumot felajánlani nem áll módunkban!
– A beküldött művek szerzői e-mailben a mű elküldésekor egy mondatban jelezzék nekünk, hogy beleegyeznek a változtatás nélküli közléséhez! Ez azt is jelenti, hogy elolvasták a pályázatunk feltételeit és egyetértenek vele.

– A rövid írások terjedelme: max. 5 A/5-ös oldal Times New Roman, Arial vagy Calibri betűtípussal, 11-es betűmérettel gépelve. A folytatásos rovatunkba küldött hosszabb történet pedig nem lehet több 20 gépelt A/5-ös oldalnál.
– A nyomtatott magazinunkban megjelenő szerzők beleegyeznek abba, hogy a megjelent történetet 6 hónapig más lapoknál, vagy internetes felületen nem teszik elérhetővé, nem publikálják! Kivételt képez ez alól, ha saját kötetet jelentetnek meg.
– A beérkező alkotások műfaja nincs meghatározva, azonban horror történetet ezekben a kiadványokban nem áll módunkban közzétenni. rövid sci-Fi és Fantasy történeteket viszont várjuk.
– Keresünk újságírókat is! Cikkek, interjúk, riportok bármely témában küldhetők magazinunk számára. Bulvár és politikai jellegű írásokat nem áll módunkban közzétenni!
– A negyedévente megjelenő Holnap Magazin irodalmi folyóiratot a Magyar Posta és a Magyar Lapterjesztő Zrt. terjeszti!

– Ha a pályázattal, vagy bármi mással kapcsolatban kérdésed, ötleted, kérésed van, e-mailben keress minket és Mi a lehetőségünkhöz képest, a legrövidebb időn belül válaszolunk rá.

Elérhetőségünk:
email: holnapmagazin@gmail.com
web: www.holnapmagazin.hu