Kedves Látogatók! Magazinunk internetes oldalát hosszabb fejlesztést követően 2020. október 3-án egy megújult oldalra költöztetjük. Az adataitok költöztetése meg fog történni, személyes profil, írások, hozzászólások az új oldalon is elérhetőek lesznek, azonban privát üzenetek, fórum beszélgetések és üzenőfali beszélgetések átköltöztetésére nincsen lehetőség! Kérjük, ha ezekben van számotokra fontos információ, mentsétek el magatoknak 2020. október 2-ig!
Továbbá kérünk mindenkit, hogy a profilban beállított e-mail címet ellenőrizze, változás esetén a profilját frissítse.!
További részletek az emailben kiküldött tájékoztatóban! Üdvözlettel: Szerkesztőség

Így írunk mi! könyvpályázat 9. kötet

"Így írunk mi!" - Könyvpályázat!

A Holnap Magazinnál eddig közel 1500 szerző publikálta írásait!


Egy 2012 szeptemberében indult könyvsorozatban szeretnénk lehetőséget biztosítani mindenki számára, hogy verseit, prózáit, írásait egy 10-10 szerzőt bemutató kötetben megjelentesse.
A könyvpályázat folyamatos.
Várjuk azoknak az alkotóknak a jelentkezését, akik szeretnék írásaikat a kötetsorozat könyveiben megjelentetni.
Ezek a könyvek méltó utódai lehetnek a néhány évtizeddel ezelőtt megjelent Szép versek, vagy más hasonló tematikájú irodalmi kiadványoknak, amelyek segítségével az olvasók megismerhetik a mai XXI. századi kortárs alkotókat.

Várjuk írásaitokat! 10 szerzőnek van lehetősége szerepelni a 9. kötetben!

Pályázat feltételei:
– A könyvpályázat nem meghatározott időre szól. Folyamatos, határozatlan idejű!
A sorozat 8. kötetének tervezett megjelenési ideje: 2020. november. Kérjük a kötetbe 2020 október 15-ig elküldeni a publikálásra szánt pályázatokat.

– A nevezésnek nem feltétele az, hogy az adott szerzőnek van-e már írása oldalunkon! Új szerzők jelentkezését is várjuk!
– Minden „Így írunk mi!” kötetben, 10-10 alkotó jelentetheti meg írásait 15-15 oldalon, valamint egy rövid írói bemutatkozás és fénykép megjelentetésével a szerző saját magát is bemutathatja a kötetben, egy oldalban. Így összesen 16 oldalon szerepelhet minden alkotó.
– Lehet pályázni a kötetekbe verssel, prózai alkotásokkal, vagy mindkettővel egyszerre, megosztva a 15 oldalt.
– A szerzők egymással egyeztetve (10 szerző együtt) is jelentkezhetnek egy-egy kötet kiadására, de egyenként is. A külön-külön jelentkező szerzők névsorát egyeztetjük a kötetben szereplő többi szerzővel.
– Szerkesztőségünk segítséget nyújt a kötetekben megjelenő írások szerkesztésében, lektorálásában, tördelésében, stilisztikai javításokban, és a szerző kérésére a megjelenő írások kiválasztásában is.
– A kötetben megjelentetni kívánt verseket, prózákat, szerzői bemutatkozásokat magazinunk e-mail címére kérjük elküldeni, Word dokumentumban. A kötetben Book Antiqua 10-es betűtípussal jelennek meg az írások, A/5-ös oldalon. A szerzők fényképeit bármilyen képformátumban (pl. .jpg, .png stb) kérjük csatolni! A dokumentumba beillesztett kép nem megfelelő, minden esetben külön kérjük a képet.
– Minden kötet 170 oldal terjedelemben jelenik meg, amely magában foglalja a 10 szerző által beküldött 1-1 oldal fényképes bemutatkozást és a 15-15 oldal, összesen 150 oldal vers, próza megjelentetését, a lektori ajánlót és a szerkesztési oldalakat és tartalomjegyzéket.
– A megjelenő kötetből minden szerző részére 15-15 darabot küldünk!
– A kötetben történő megjelenési, pályázati díj 28 000 Ft szerzőnként, amely magában foglalja a könyv kiadásával kapcsolatos munkadíjakat (szerkesztés, tördelés, lektorálás, borító és nyomdai munkálatok), valamint a 15 kötet árát és a postaköltséget is.
– Minden megjelenő könyv összesen 170 példányban kerül kiadásra. Ebből 150 kötetet az alkotóknak küldünk el, 10 kötet könyváruházunkba kerül, 6 kötet az Országos Széchenyi Könyvtárba, kötelespéldányként leadva, 4 kötet pedig a szerkesztőségünknél kerül elhelyezésre.
– A könyvekből történő utánnyomás lehetőségét biztosítjuk minden alkotó számára. Az utánnyomást kérheti bármely a kötetben szereplő szerző, azonban minden esetben szükséges az egyeztetés a többi szerzővel is. Nem magán célú utánnyomás megrendelése esetén a szerzőket az újabb megjelenések után szerzői jogdíj illeti meg! Ezzel kapcsolatban pontos egyeztetés történik a szerzőkkel.

A könyvsorozat kötetei igazi, egyedi megjelenést biztosítanak minden szerző számára a külön erre a könyvsorozatra tervezett borítóval, és különleges ajándékot jelentenek barátoknak, ismerősöknek, családtagoknak is.

Minden szerző számára teljes körű könyvkiadási szolgáltatást biztosítunk a saját kötetek kiadásához is. Erről részletesen a könyvkiadáshoz kapcsolódó rovatainkban olvashattok:
Könyvkiadás: Részletes információ!

- Ha a pályázattal, vagy bármi mással kapcsolatban kérdésed, ötleted, kérésed van, e-mailben keress minket és Mi a lehetőségünkhöz képest, a legrövidebb időn belül válaszolunk rá.
2
Jozsi-foszerkeszto - 2019. július 13. 12:50:55

Kedves Ferenc!

Várjuk verseidet a kötetbe.

Üdvözlettel
József

6512
pflugerfefi - 2019. július 08. 19:49:34

Kedves HM.
Ha lehetséges lenne ,szeretnék
az "igy írunk mi " könyvpályázatra
jelentkezni!
Kb. 600 verssel rendelkezem!
Talán 15 legjobb vers érdeklődésre tarthatna számot!
Tisztelettel. Pfluger Ferenc.

2135
mami - 2016. január 04. 19:12:40

Szeretettel gratulálok a folytatáshoz. A résztvevő alkotókat kérem, hogy egy (1) példányt számomra, térítés ellenében eljuttatni szíveskedjen, mivel az 1 -3 kötetek már birtokomban vannak. Természetesen előzetes egyeztetés után. Jómagam, 9 alkotó társsal vagyok az "Így írunk mi" 1-esbe. Amiért magam is "gyűjtöm" az is, hogy az alkotók fényképpel vannak bemutatva, ami nagy segítséget jelent, hogy az alkotásuk olvasása közben magam elé tudjam képzelni az alkotót is, hisz vallom, hogy minden alkotás az alkotó lelkének egy darabja... .

Kedves Zsermen!

Nem igazán szoktam senkit megszólítani, ha nem nekem intézi a szavait. Tiszteletteljes megjegyzésedre, annyit mondhatok, hogy csak rajtunk HM-s tagokon múlik, hogy mennyire leszünk, vagyunk ismertek... . Mostanában is jópár alkotói estem, bemutatkozásom volt, de sosem mulasztottam el, kidomborítani, hogy a HM az aki ( ami) elindított a pályámon, hisz itt jelent meg nyomtatásban először az első prózám de még az első versem is.... , de még cikk se készült úgy velem, hogy ez ne került volna bele, nem egyszer megjegyezve Bakos József nevét is, hogy a HM segítette az első lépéseim.
A lényeg, hogy rajtunk HM tagokon áll az, hogy mennyire és mivel kerül a köztudatba a HM neve.

Sok sikert a könyv kiadatásához, és a HM-nek is a továbbiakhoz.

Szeretettel: Jártó Róza /mami/

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.