Folyamatos verspályázat

Verspályázat:

Verspályázatunk keretében minden hónap első napján kerülnek feltöltésre a Pályázati versek rovatunkba küldött alkotások.

Minden szerző havonta 1-1 pályázati verssel pályázhat.

A pályázat feltételei:
– Lapunk folyamatosan, havonta indítja verspályázatát!
– Ha van olyan versed, amelyet szeretnél másokkal is megosztani, küldd be a Pályázati vers kategóriába az alábbiak szerint: Írás beküldése
– A pályázaton résztvevő versek terjedelme maximum 2-3 A4-es oldal lehet, Times New Roman Arial vagy Calibri betűtípussal, 12-es betűmérettel gépelve. Minden szerzőtől havonta csak egy verset jelentetünk meg pályázati rovatunkban!
– Szabályaink szerint a pályázaton csak regisztrált olvasóink művei vehetnek részt, így pályázati alkotás beküldése előtt regisztrálnod kell a holnapmagazin.hu oldalon.
– Minden hónapban egy erre a célra válogatott zsűri kiválaszt egy-egy nyertest, akiknek a verseiből évente 1-1 kötetet jelentetünk meg, a Holnap Magazin költségén! Részletek itt a pályázati felhívás alján!
– A pályázati írásokra szavazni nem lehet, zsűri választ mindhárom pályázati kategóriában további 2-2 nyertest, akik 1-1 Holnap Magazin könyvet nyernek, amelyet szerkesztőségünk ingyenesen postáz címükre.
– A nyertesek névsora a Pályázati nyertesek menüben olvasható!

– FIGYELEM: nagyobb mennyiségű írás esetén, a beérkezett versek a pályázaton, érkezési sorrendben vesznek részt!
– A pályázatokon csak olyan írások vehetnek részt, amelyek előzőleg még nem szerepeltek magazinunk oldalán!
– Ha versed bekerült az aktuális hónap versenyművei közé, e-mailben értesítünk!
– Ha a verseddel nyertél az aktuális hónapban, arról is e-mailben értesítünk!
– FONTOS: Csak valós e-mail címmel regisztrálj, mert csak így tudunk értesíteni!
– A verspályázaton szerkesztőségünk tagjainak és hozzátartozóinak írásai, nem vesznek részt!
– A pályázatra küldött írások önkéntes alapon vesznek részt a versenyben, ezért honoráriumot felajánlani nem áll módunkban!
– A beküldött művek szerzői a pályázati anyag elküldésével hozzájárul az írás változtatás nélküli közléséhez. Ez azt is jelenti, hogy elolvasták a pályázatunk feltételeit és egyetértenek vele.
– Ha a pályázattal, vagy bármi mással kapcsolatban kérdésed, ötleted, kérésed van, e-mailben keress minket és Mi a lehetőségünkhöz képest, a legrövidebb időn belül válaszolunk rá.

Pályázati kötet:
– A zsűri a szerkesztőség tagjaiból és külső személyekből állnak.
– A kiválasztott nyertesek lehetőséget kapnak arra, hogy verseikből évente közösen egy verseskötetet állítsanak össze.
– Ez azt jelenti, hogy a minden év januári hónapjában megjelenő kötetben az előző év január és december hónap közötti 12 nyertesnek szerzőnként 10-10 oldalnyi publikálási lehetőséget biztosítunk ingyenesen!
– A megjelenő kötet költségei nem a szerzőket terheli. A kötet költségeit a Könyvműhely nyomda és a Holnap Magazin közösen biztosítja.
– A kötetben az adott hónapban a zsűri által kiválasztott szerzők nyertes versei is helyet kapnak, emellett pedig a szerző választhatja ki a többi verset, egyeztetve a kötetet összeállító zsűrivel.
– A könyv minden évben februárban jelenik meg, így a verseket a megjelenés előtti évben november 30-ig kell egyeztetésre elküldeni, kivétel a decemberi nyertes akinek január 10-ig.
– Minden szerző csak egyszer lehet évente kiválasztva ebbe a kötetbe!
– A kötetben megjelenő alkotások önkéntes alapon vesznek részt, ezért honoráriumot biztosítani nem áll módunkban.
– A kötet 50 példányban jelenik meg, amelyből a megjelenés utáni 7 köteles példány leadásra kerülése után, minden szerző 1-1 kötetet kap szerzői példányként ingyenesen, amelynek postaköltségét is szerkesztőségünk rendezi. A többi kötet értékesítésre kerül a Holnap Magazin webáruházában:
http://webaruhaz.holnapmagazin.hu/

– A kötetek eladási árából fedezi a Holnap Magazin szerkesztősége a további pályázati kötetek kiadásának költségeit.
– A pályázati írásokból összeállított kötetekben a zsűri és családtagjainak írásai nem szerepelhetnek!
A versenyhez sok sikert kíván mindenkinek a szerkesztőség!