Folyamatos novella és próza pályázat

Novella- és prózapályázat:

Novella- és prózapályázatunk keretében minden hónap első napján kerülnek feltöltésre a Pályázati novella, próza rovatunkba küldött alkotások.

Minden szerző havonta 1-1 pályázati történettel pályázhat.

A pályázat feltételei:
– Lapunk folyamatosan, havonta indítja novella- és prózapályázatát!
– Ha van olyan novellád vagy más prózai alkotásod, amelyet szeretnél másokkal is megosztani, küldd be a Pályázati novella, próza kategóriába az alábbiak szerint: Írás beküldése
– A pályázaton résztvevő alkotások terjedelme maximum 10-12 A4-es oldal lehet, Times New Roman Arial vagy Calibri betűtípussal, 12-es betűmérettel gépelve. Minden szerzőtől havonta csak egy prózai alkotást jelentetünk meg pályázati rovatunkban!
– Szabályaink szerint a pályázaton csak regisztrált olvasóink művei vehetnek részt, így pályázati alkotás beküldése előtt regisztrálnod kell a holnapmagazin.hu oldalon.
– Minden hónapban egy erre a célra válogatott zsűri kiválaszt egy-egy nyertest, akiknek a prózáiból félévente: januárban és júliusban két külön kötetet jelentetünk meg a Holnap Magazin költségén! Részletek itt a pályázati felhívás alján!
– A pályázati írásokra szavazni nem lehet, zsűri választ mindhárom pályázati kategóriában további 2-2 nyertest, akik 1-1 Holnap Magazin könyvet nyernek, amelyeket szerkesztőségünk ingyenesen postáz címükre!
– A nyertesek névsora a Pályázati nyertesek menüben olvasható!

– FIGYELEM: nagyobb mennyiségű írás esetén, a beérkezett versek a pályázaton, érkezési sorrendben vesznek részt!
– A pályázatokon csak olyan írások vehetnek részt, amelyek előzőleg még nem szerepeltek magazinunk oldalán!
– Ha az írásoddal nyertél az aktuális hónapban, e-mailben értesítünk!
– FONTOS: Csak valós e-mail címmel regisztrálj, mert csak így tudunk értesíteni!
– A novella- és prózapályázaton szerkesztőségünk tagjainak és hozzátartozóinak írásai, nem vesznek részt!
– A pályázatra küldött írások önkéntes alapon vesznek részt a versenyben, ezért honoráriumot felajánlani nem áll módunkban!
– A beküldött művek szerzői a pályázati anyag elküldésével hozzájárul az írás változtatás nélküli közléséhez. Ez azt is jelenti, hogy elolvasták a pályázatunk feltételeit és egyetértenek vele.
– Ha a pályázattal, vagy bármi mással kapcsolatban kérdésed, ötleted, kérésed van, e-mailben keress minket és Mi a lehetőségünkhöz képest, a legrövidebb időn belül válaszolunk rá.

Pályázati kötet:
– A kötetek a Tollforgató pályázat és a Novella- és prózapályázat zsűrinyertes szerzőiből állnak össze.
– A zsűri a szerkesztőség tagjaiból és külső személyekből állnak.
– A kiválasztott nyertesek lehetőséget kapnak arra, hogy történeteikből félévente közösen egy kötetet állítsanak össze.
– Ez azt jelenti, hogy január és július hónapban megjelenő kötetekben a nyertesek számára szerzőnként 10-10 oldalnyi publikálási lehetőséget biztosítunk ingyenesen! A január és június közötti nyertesek írásai a júliusban megjelenő kötetben szerepelnek, a július és december közötti hónapok nyerteseinek írásai az aktuális évet követő januári hónapban kerülnek megjelentetésre.
– A megjelenő kötetek költségei nem a szerzőket terhelik. A kötetek költségeit a Könyvműhely nyomda és a Holnap Magazin közösen biztosítja.
– A kötetekben az adott hónapban a zsűri által kiválasztott szerzők nyertes alkotásai is helyet kapnak, emellett pedig a szerző választhatja ki a többi írást, egyeztetve a kötetet összeállító zsűrivel.
– A könyvek januárban és júliusban jelennek meg, így az alkotásokat június 10-ig, illetve december 10-ig kell egyeztetésre elküldeni, kivétel a decemberi nyertes, akinek a következő év január 10-ig.
– Minden szerző csak egyszer lehet évente kiválasztva a kötetekbe!
– A kötetekben megjelenő alkotások önkéntes alapon vesznek részt, ezért honoráriumot biztosítani nem áll módunkban.
– A kötetek 50 példányban jelennek meg, amelyekből a megjelenés utáni 7 köteles példány leadásra kerülése után, minden szerző 1-1 kötetet kap szerzői példányként. A többi kötet értékesítésre kerül a Holnap Magazin webáruházában:
http://webaruhaz.holnapmagazin.hu/
.
– A kötetek eladási árából fedezi a Holnap Magazin szerkesztősége a további pályázati kötetek kiadásának költségeit.
– A pályázati írásokból összeállított kötetekben a zsűri és családtagjainak írásai nem szerepelhetnek!
A versenyhez sok sikert kíván mindenkinek a szerkesztőség!