Publikálás nyomtatásban megjelenő Holnap Magazinban

Nyomtatott magazinunkban INGYENES publikálási lehetőséget biztosítunk!

– Várunk olyan prózai írásokat, verseket, cikkeket, interjúkat, amelyeket más internetes, vagy nyomtatott formában még nem publikáltak. Magazinunkban kizárólag csak ilyen írások jelenhetnek meg!

– A beérkező írások közül szerkesztőségünk választja ki a megjelenő alkotásokat.
– A nyomtatásban megjelenő írások szerzőinek egy-egy lapot ingyenesen biztosítunk.
– A művek megjelenése ingyenes! A beküldött írások önkéntes alapon vesznek részt, ezért honoráriumot felajánlani nem áll módunkban!
– A beküldött művek szerzői e-mailben a mű elküldésekor egy mondatban jelezzék nekünk, hogy beleegyeznek a változtatás nélküli közléséhez! Ez azt is jelenti, hogy elolvasták a pályázatunk feltételeit és egyetértenek vele.

– A rövid prózai írások terjedelme: max. 5 A/5-ös oldal Times New Roman betűtípussal, 11-es betűmérettel gépelve. A folytatásos rovatunkba küldött hosszabb történet pedig nem lehet több 20 gépelt A/5-ös oldalnál. Ezeket a történeteket 3-4 részben publikáljuk a negyedévente megjelenő magazinunkban.
Versek esetében a terjedelem maximum 40 sor a címmel együtt!

– A nyomtatott magazinunkban megjelenő szerzők beleegyeznek abba, hogy a megjelent történetet 6 hónapig más lapoknál, vagy internetes felületen nem teszik elérhetővé, nem publikálják! Kivételt képez ez alól, ha saját kötetet jelentetnek meg.
– A beérkező alkotások műfaja nincs meghatározva, azonban horror történeten ezekben a kiadványokban nem áll módunkban közzétenni. Rövid Sci-Fi és Fantasy történeteket viszont várjuk.
– Keresünk újságírókat is! Cikkek, interjúk, riportok bármely témában küldhetők magazinunk számára. Bulvár és politikai jellegű írásokat viszont nem áll módunkban közzétenni!
– A negyedévente, március, június, szeptember és december hónapokban megjelenő 60 oldalas Holnap Magazin irodalmi lapot a Magyar Posta és a Holnap Magazin terjeszti!

Magazinunk megrendelhető és előfizethető Webáruházunkban!

Várjuk további terjesztők, forgalmazók jelentkezését is!
Magazinunkban reklám lehetőséget is biztosítunk, ennek részleteivel kapcsolatban keress minket emailben: holnapmagazin@gmail.com.

– Ha a pályázattal, vagy bármi mással kapcsolatban kérdésed, ötleted, kérésed van, e-mailben keress minket és Mi a lehetőségünkhöz képest, a legrövidebb időn belül válaszolunk rá.

Elérhetőségünk:
E-mail: holnapmagazin@gmail.com

A verseket, cikkeket, prózai alkotásokat is erre az e-mail címre kérjük beküldeni!

Nyomtatott magazinunkról részletesen a Nyomtatott magazin menüpontban vagy a következő linken:
Részletek

A HM Holnap Magazin a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal által hivatalosan is bejegyzett kiadvány!