Fiatalok irodalmi pályázat

A Holnap Magazin Tavaszi irodalmi pályázatot hirdet 2022. június 1. és 2022. július 31. között. Eredményhirdetés 2022 augusztus hónapban.
Pályázatunk célja a fiatal tehetségek írásainak széles körben történő publikálása.
Fontos az írásokon, verseken, történeteken át megvalósuló kommunikáció megismerése, megismertetése és a fiatal korosztályra jellemző szemlélet megjelenése szabadabb, közvetlenebb formában, mellyel a világra tekintenek.
A Holnap Magazin által meghirdetett pályázatra nevezhet minden Magyarországon és határainkon túl élő, magyar nyelven publikáló amatőr költő, író, aki az oldalunkon igazoltan regisztrált tag, vagy a pályázati anyag elküldését megelőzően regisztrál.
A nevezésnek nem feltétele az, hogy az adott szerzőnek van-e már írása oldalunkon! Új szerzők jelentkezését is várjuk!

Pályázat feltételei:

– Nevezési díj: nincs!
– Várjuk a 14-30 év közötti fiatalok verseit, rövid prózai alkotásait.
– Pályázatod feltöltését kizárólag a Holnapmagazin weboldalán a Vers beküldése és Próza beküldése menüpontban várjuk az Fiatalok versei és Fiatalok prózái kategóriákba. A beküldő űrlap bejelentkezést követően jobb oldalon a bejelentkező ablak helyén érhető el.
– Téma megkötés nincsen. Bármilyen témájú vers, vagy prózai alkotás (novella, elbeszélés, esszé, ballada, mese stb.) részt vehet pályázatunkon, figyelembe véve a Holnap Magazin szabályzatát. A beküldött írások nem tartalmazhatnak személyiségi jogokat sértő utalásokat, leírásokat, és nem lehetnek etnikai hovatartozás, vagy bármely más szempontból megkülönböztető, vagy politikai tartalmúak.
– A pályaművek terjedelme maximum 4 A/4-es oldal lehet Times New Roman, Arial vagy Calibri betűtípussal, 12-es betűmérettel gépelve.
– Szerzőnként maximum 5 vers és/vagy 5 próza küldhető. Egy szerző indulhat mindkét műfajban is.
– A pályázaton szerkesztőségünk tagjai, hozzátartozói nem vesznek részt.
– Az elküldött pályaművek felkerülnek http://www.holnapmagazin/ weboldal Fiatalok versei és Fiatalok prózái kategóriákba.
– A Holnap Magazin zsűrije által kiválasztott írásokat, összesen 3 verset és 3 prózai alkotást könyvjutalomban részesítünk, továbbá a nyertes alkotások megjelennek a 2022. júniusi (2022/2) nyomtatott HM Holnap Magazinunkban is!.
– A pályázatra küldött írások önkéntes alapon vesznek részt a versenyben, ezért honoráriumot felajánlani nem áll módunkban!
– A beküldött művek szerzői a beküldéskor elfogadják a pályázat feltételeit, beleegyeznek a változtatás nélküli közléséhez! Ez azt is jelenti, hogy elolvasták a pályázatunk feltételeit és egyetértenek vele.
– Ha a pályázattal, vagy bármi mással kapcsolatban kérdésed van, e-mailben keress minket a holnapmagazin@gmail.com címen, és Mi a lehetőségünkhöz képest, a legrövidebb időn belül válaszolunk rá.

“Fiatalok irodalmi pályázat” bejegyzéshez 5 hozzászólás

  1. Kedves Patrik, Szandi, Laura!
    A pályázati nyertesek menüpontban olvasható minden pályázat nyerteseinek névsora.
    A nyerteseket külön e-mailben is értesítettük.
    Várjuk szeretettel írásaitokat a téli pályázati fordulóra is.

  2. Aki Novemberre várta az eredményhirdetést, még beletartozik a pályázatba?

  3. Ugyanezzel a kérdéssel jöttem ide 😀 Válaszukat előre is köszönöm.

  4. Jó napot! Mikor lesz eredményhirdetése ennek a pályázatnak? 🙂

Szólj hozzá!