Fiatalok irodalmi pályázat

A Holnap Magazin ÚJ NYÁRI irodalmi pályázatot hirdet 2024. június 1. és 2024. július 31. között. Eredményhirdetés 2024. augusztus.
Pályázatunk célja a fiatal tehetségek írásainak széles körben történő publikálása.
Fontos az írásokon, verseken, történeteken át megvalósuló kommunikáció megismerése, megismertetése és a fiatal korosztályra jellemző szemlélet megjelenése szabadabb, közvetlenebb formában, mellyel a világra tekintenek.
A Holnap Magazin által meghirdetett pályázatra nevezhet minden Magyarországon és határainkon túl élő, magyar nyelven publikáló amatőr költő, író, aki az oldalunkon igazoltan regisztrált tag, vagy a pályázati anyag elküldését megelőzően regisztrál.
A nevezésnek nem feltétele az, hogy az adott szerzőnek van-e már írása oldalunkon! Új szerzők jelentkezését is várjuk!

Pályázat feltételei:

– Nevezési díj: nincs!
– Várjuk a 12-30 év közötti fiatalok verseit, rövid prózai alkotásait.
– Pályázatod feltöltését kizárólag a Holnapmagazin weboldalán a Vers beküldése és Próza beküldése menüpontban várjuk az Fiatalok versei és Fiatalok prózái kategóriákba. A beküldő űrlap bejelentkezést követően jobb oldalon a bejelentkező ablak helyén érhető el.
– Téma megkötés nincsen. Bármilyen témájú vers, vagy prózai alkotás (novella, elbeszélés, esszé, ballada, mese stb.) részt vehet pályázatunkon, figyelembe véve a Holnap Magazin szabályzatát. A beküldött írások nem tartalmazhatnak személyiségi jogokat sértő utalásokat, leírásokat, és nem lehetnek etnikai hovatartozás, vagy bármely más szempontból megkülönböztető, vagy politikai tartalmúak.
– A pályaművek terjedelme maximum 4 A/4-es oldal lehet Times New Roman, Arial vagy Calibri betűtípussal, 12-es betűmérettel gépelve.
– Szerzőnként maximum 5 vers és/vagy 5 próza küldhető. Egy szerző indulhat mindkét műfajban is.
– A pályázaton szerkesztőségünk tagjai, hozzátartozói nem vesznek részt.
– Az elküldött pályaművek felkerülnek http://www.holnapmagazin/ weboldal Fiatalok versei és Fiatalok prózái kategóriákba.
– A Holnap Magazin zsűrije által kiválasztott írásokat, összesen 5 verset és 5 prózai alkotást könyvjutalomban részesítünk, továbbá a nyertes alkotások megjelennek a 2024. júniusi (2024/2.) nyomtatott HM Holnap Magazinunkban is!.
– A pályázatra küldött írások önkéntes alapon vesznek részt a versenyben, ezért honoráriumot felajánlani nem áll módunkban!
– A beküldött művek szerzői a beküldéskor elfogadják a pályázat feltételeit, beleegyeznek a változtatás nélküli közléséhez! Ez azt is jelenti, hogy elolvasták a pályázatunk feltételeit és egyetértenek vele.
– Ha a pályázattal, vagy bármi mással kapcsolatban kérdésed van, e-mailben keress minket a holnapmagazin@gmail.com címen, és Mi a lehetőségünkhöz képest, a legrövidebb időn belül válaszolunk rá.

“Fiatalok irodalmi pályázat” bejegyzéshez 24 hozzászólás

 1. Kedves Sára!
  Feltöltésnél verseidet nem a Fiatalok verseihez küldted hanem a Pályázati vers rovatot jelölted meg és így töltötted fel az adattárba.
  A Pályázati versek a havonta induló folyamatos vers pályázatunk, ahová minden hónap első napján szerzőnként 1-1 verset teszünk fel.
  Február 1-jén a Sötétségben c. versed feltöltésre került, a bejelölt Pályázati vers rovatba ahová beküldted.
  Ebben a rovatban részt vesz a februári vers pályázaton.
  Fiataloknak szóló vers pályázatunk Tavaszi fordulója március 1-jén indul.
  A másik versedet az adattárból ha ide szeretnéd feltenni, március 1-jén feltesszük.
  Az előző forduló már lezárult, oda utólagosan nem tesszük fel.
  Üdvözlettel: Bakos József

 2. Jó napot kívánok!
  Több verset is próbáltam beküldeni a Fiatalok irodalmi pályázata téli fordulójára, de még mindig a “jóváhagyásra váró írásaim” között vannak, pedig már januárban próbáltam feltenni őket. Az érdekelne, hogy ezeket a verseimet miért nem tudtam indítani a meghirdetett pályázaton, valamint az, hogy a tavaszi fordulóra hogyan tudom beküldeni az említett verseimet, ha nem hagyják jóvá a beküldésüket.
  Előre is köszönöm a segítségét.

 3. Kedves Erzsébet!
  Feltettük versedet a téli forduló utolsó napján.
  Várjuk szeretettel további verseidet.

  Üdvözlettel
  József

Szólj hozzá!