Sci-fi / fantasy pályázat

Összes megtekintés: 1,479 

2021-ben ismét pályázatot hirdetünk egy sci-fi/Fantasy kötet összeállítására. A könyv limitált példányszámban készül el.

A könyv mérete: A/5-ös.
Pályázati feltételek:
A Holnap Magazin által meghirdetett pályázatra nevezhet minden Magyarországon és határainkon túl élő, magyar nyelven publikáló író, aki az oldalunkon igazoltan regisztrált tag, vagy a pályázati kiírás olvasása után regisztrálni fog.
A regisztrálás során használt felhasználó nevet, szerkesztőségünk felé a pályaművek beküldésével egy időben jelezni kell!
– A nevezésnek nem feltétele az, hogy az adott szerzőnek van-e már írása oldalunkon! Új szerzők jelentkezését is várjuk!
– Nevezni lehet olyan művel is, amely már szerepel oldalunkon, hiszen ezeknek a műveknek is lehetőséget szeretnénk biztosítani a megjelenésre.

– Az írások nem lehetnek politikai, vallási, vagy más személyiségi jogokat sértő tartalmúak. Az ilyen jellegű írások nem vehetnek részt a pályázatunkon!
– Pályázni továbbá csak olyan prózai alkotással lehet, amely jogtiszta és a pályázó szerző saját műve.
– A pályázati írások beérkezéséről minden esetben visszaigazolást küldünk e-mailben!
– Ha az írás valamilyen oknál fogva nem megfelelő a megjelenésre, a szerzőnek jogában áll helyette egy másik azonos terjedelmű írást neveznie. Amennyiben ilyen esemény felmerül, a szerzőt minden esetben értesítjük.
– Az elfogadott pályázati anyag beküldését követően a pályázati kiírás alján található jogi nyilatkozatot aláírva kérünk visszaküldeni elektronikus úton! Ennek a jogi nyilatkozatnak tartalmaznia kell a szerző pontos adatait: teljes valódi név, (esetleg ettől eltérő írói név, amelyen szeretné műveit megjelentetni), pontos lakcím, e-mail cím, telefonszám. Ennek a nyilatkozatnak az aláírásával igazolja a szerző, hogy a pályázatra küldött írás/írások, a saját szellemi termékei és beleegyezik, hogy a Holnap Magazin kiadónál, főszerkesztője: Bakos József, a kiadandó kötetetben megjelenhetnek és a kiadó a megjelenő könyvet forgalomba helyezze saját webáruházában.
Az alkotások megjelenési díja oldalanként 1.500 Ft
Szerzőnként minimum 2 oldallal történő megjelenést kérünk!
Minden szerzőnek 1-1 kötetet postázunk a könyvből.
10 oldal feletti megjelenésnél 2 kötetet.
15 oldal esetén 4 kötetet.
20 oldal esetén 6 kötetet.
További köteteket 1.600 Ft + postaköltség/kötet áron rendelhetők.

A könyv a megrendelt példányszámban jelenik meg, valamint kis példányszámban a webáruházunkban kerül forgalomba!

Minden szerzőtől, megrendelőktől kérjük, jelezzék a kötetszámot.

A prózai írásokat e-mail címünkre kérjük elküldeni: holnapmagazin@gmail.com

– A pályázati és egyben nevezési díj: 1.500 Ft / A5-ös oldal, amely banki átutalással rendezhető.
A beküldési határidő: 2021. február 10. A határidő után érkező írásokat nem tudjuk megjelentetni!

Letölthető nyilatkozat

– Ha a pályázattal, vagy bármi mással kapcsolatban kérdésed, ötleted, kérésed van, e-mailben keress minket és Mi a lehetőségünkhöz képest, a legrövidebb időn belül válaszolunk rá.

Várjuk írásaitokat!

“Sci-fi / fantasy pályázat” bejegyzéshez 3 hozzászólás

Szólj hozzá!