Profil

Csapás íráshoz hozzászólt: Tóth Lászlóné Rita, 2021.03.26.
Igazi Pató Pál úr hozzáállás. Először épp csak látható, aztán bár nagyobb, ráér még, a legvégén már csak a futás marad. Remek. Szeretettel: Rita💐

Édes álom íráshoz hozzászólt: Tóth Lászlóné Rita, 2021.03.19.
Jópofa verssoraid tetszéssel olvastam. Bizony vannak olyan álmok, melyekből jó felébredni. Szeretettel: Rita💐

Mélyen íráshoz hozzászólt: Kitti, 2021.03.15.
Jópofa kis vers, nagyon tetszett!

Mélyen íráshoz hozzászólt: Ilona Cobblah, 2021.03.15.
Könnyesre nevettem magam, mert ezt a kocsmai jelenetet olyan remekül lefestetted élmény volt olvasni, gratulálok a jó humorodhoz Szeretettel Ilona🤣

Mélyen íráshoz hozzászólt: Tóth Lászlóné Rita, 2021.03.14.
Nagyon tetszett. Szellemes, vicces, jópofa vers. “Kutya-úszó formám most már gyalog-béka. Távolinak tűnik álmaim hajléka.” (Nyilván egy cseppet se volt ittas). Szeretettel: Rita💐

Kétszer csenget a postás íráshoz hozzászólt: Tóth Lászlóné Rita, 2021.02.23.
Humoros, jópofa. Tetszéssel olvastam. Szeretettel: Rita🌸

Csodák pedig vannak íráshoz hozzászólt: Garajszki Istvánné, 2021.01.26.
Aranyos mókás vers. Tetszett. Rozika🌹

Csodák pedig vannak íráshoz hozzászólt: Tóthné Földesi Ilona, 2021.01.25.
Remeg versedhez szeretettel gratulálok szeretettel Ica

Csodák pedig vannak íráshoz hozzászólt: Kocsis Antal, 2021.01.24.
nagyon köszi

Jótett íráshoz hozzászólt: Tóth Lászlóné Rita, 2021.01.22.
Jópofa. Szeretettel: Rita🌸

Csodák pedig vannak íráshoz hozzászólt: Tóth Lászlóné Rita, 2021.01.22.
Nagyon jópofa a versed, tetszéssel olvastam. Szeretettel: Rita🌸

Majdnem Matuzsálem íráshoz hozzászólt: Ilona Cobblah, 2020.04.06.
Remekeltél – megint szeretettel Ilona

Küldetés íráshoz hozzászólt: Ilona Cobblah, 2020.04.06.
:D:D imádtam…..

Kiskocsma tetején hókucsma íráshoz hozzászólt: Ilona Cobblah, 2020.04.06.
Remek…:D gratulálok

Majdnem Matuzsálem íráshoz hozzászólt: Plesovszki Hajnalka, 2020.01.02.
Kedves Anti Picassónak van egy képe, (Paul mint harlequin), ahol egy bohócruhás fiúcska komoly arccal, mindent értő tekintettel néz felénk. Ez a festmény jutott eszembe a versedről: a bohóc, aki bár csak egyetlen villanásra, mégis levette az álarcát. Így hát csak azt írhatom, amit már megírt Kitti: "köszönet érte".

Jóllakatlanul íráshoz hozzászólt: Plesovszki Hajnalka, 2020.01.02.
Kedves Anti Te nem vagy egy semmi Anti-tanti! Talentumod megvillantod, Hányavetin összefonod, Mégis úgy van kiötölve Remek vers legyen belőle! Ismét derűt hozó felüdülés volt olvasni Téged! 😀

Majdnem Matuzsálem íráshoz hozzászólt: Kitti, 2019.12.20.
Remek vers! Végig gyönyörködtem, tartalma, mondanivalója pozitív és hatalmas. Része lenni az univerzumnak, mindent hátrahagyva egyetlen célért és "hármasságot kötni" valami fantasztikum és mégis valós vágy. Végül is, így kell küzdeni. Célt kitűzni, még ha elérhetetlen is, de végigélni. Nagyon tetszett a versed, köszönet érte!

Kriminális íráshoz hozzászólt: Vilhelem Margareta, 2019.12.02.
Szia Tóni !:) Megtaláltalak!;) Szeretem ezt a krimi történetet,így hát elolvasom itt is ,bár úgy tűnik,hogy hosszabb a múltkorinál. "Elmélyedve matat, kotorász a pulton. Szinte sért. Ideje, hogy azonosuljon"—Ilyen szemtelenség !. Nagyon jól feltaláltad magad !Végül is nem hosszabb ,csak úgy tűnt nekem. Jo humorral és nagy költői tapasztalattal sok hasonló verset lehet írni . Kívánok sok sikert !:D Ezek a sorok csak úgy folynak ki belőled ! Gratulálok szeretettel…..Babu(l)

Duplán piros íráshoz hozzászólt: Plesovszki Hajnalka, 2019.11.16.
Karácsonyi mese… tanmese felnőtteknek… ez is kell. Főképp, ha valóra is váltható. Ez az első (általam olvasott) versed, ami nem visel napsárgában vigyorgó emojit a homloka közepén (vagy csak "lájtosat"), mert hozzátűztél egy pici piros szívet is.

Lázálom íráshoz hozzászólt: Plesovszki Hajnalka, 2019.11.16.
Kiborító vagy – jó értelemben! (Van ilyen? Ezek szerint van.) Úgy indul a versed, mintha valami komoly, mélylélektani elemzésre készülnél – és voltaképp benne is van az a bizonyos "üldözéses álom", amit oly sokan átélnek. Erre Te fordítasz egyet rajta, és humorba oltod. A záróversszak hozzá meg olyan, mint az ebédet záró korty vörösbor. Egész más… és mégis pont illik. Hogy még egy kis elemzést is tegyek ehhez: az álomjelenethez a ("szokásos rímelés" mellé) igazán jó a viszonylag ritkábban használt 6/5-ös verssor.

A francba íráshoz hozzászólt: Plesovszki Hajnalka, 2019.11.16.
Vajon ez a versed L. Caroll Alice-ének "varázsgombája", Szerb Antal A Pendragon legenda "homunculusa, egy pubertáskor élmény (bocs!) vagy saját félködös álom-ébrenléted ihlette? Majdnem mindegy, szórakoztató!

Csodák pedig vannak íráshoz hozzászólt: Plesovszki Hajnalka, 2019.11.16.
Egy nagybölcs mondás – ami természetesen nem tőlem származik: "Fordítsd arcodat a nap felé és mögéd kerül minden árnyék!" Az Emberről meg az Árnyékáról már sokan sokféleképp írtak, Te most karikíroztál belőle egy művet. Kíváncsi vagyok, hogy jutott eszedbe ez az újítás. Tényleg kíváncsi vagyok…

Rózsaszín íráshoz hozzászólt: Plesovszki Hajnalka, 2019.11.16.
"Keserves sors! adjatok bort! Lakjuk el előre a tort…". A műved olvastán Csokonai: Szerelemdal a csikóbőrös kulacshoz c. verse jutott eszembe; na meg mellé egy modernebb változat az Irigy-mirigytől: "Hipp-hopp, jön (h)vuk…". Jó ez a versed, szupervicces – és nagyon kegyetlen.

Ma valahogy nincs kedvem…. íráshoz hozzászólt: Plesovszki Hajnalka, 2019.11.16.
De lett – mondhatnám én is, csakhogy ezt már Farkas Viola is megtette. Helyette egy kis Költészettan Verlaine-től – meg a hozzá tartozó cáfolatféle. "Ó jaj, a Rím silány kolomp…". De bizony nem az (bocsáss meg csodás Verlaine!) ha azt nem öncélúan használják. A Te versedben Antal (Tóni, ha így szereted), remek alkotóeleme a nyelvi humornak, ami csak erősíti a vers szellemes, gunyoros mondandóját.

A fellegekben íráshoz hozzászólt: Plesovszki Hajnalka, 2019.11.10.
Azon a bizonyos mesebeli paszulyszáron egyszerűbb volt feljutni, ezen a jegenyeszálon viszont a vers végéig jutni: sokkal viccesebb!

A fellegekben íráshoz hozzászólt: Siposné Marica, 2019.11.09.
Humor nélkül nem élet az élet! Vidámmá tetted a napomat Antal! Köszönöm. Marica

Voltam a piacon íráshoz hozzászólt: Kitti, 2019.11.09.
qqcska fan lettem. 😀

Csokitorták íráshoz hozzászólt: Kitti, 2019.11.09.
"Tortát majszol Erzsi és a baba. Jut torta a baromfiudvarba. Tortát ropogtat kutya és macska. Hisz ma van Erzsi születésnapja" Csupa derű ez a történet! Nagyon tetszett!(f)

Tisztázzuk íráshoz hozzászólt: Kitti, 2019.11.09.
No, ezt mind tisztáztuk, páratlan humoroddal. 😀

Az esküvőm előtti gondolatok íráshoz hozzászólt: Kitti, 2019.11.09.
Remek vers! Remélem az élet nem cáfolt rá! Szívből gratulálok!(f)

A fellegekben íráshoz hozzászólt: Kitti, 2019.11.09.
Kedves qqcska! ( Lám, még a neved is milyen viccesen kedves! A madaram is ezt mondogatja egész nap… ) Versedet végigmosolyogtam. Humorod, öniróniád páratlan. Igazán feldobta ezt a reggelt, pazar jókedvre derítettél. Köszönöm! :](f)

A fellegekben íráshoz hozzászólt: Vilhelem Margareta, 2019.11.08.
Szia Tóni! Hát így jár az ,aki nem vigyáz magára! Kellemes érzés egy ilyen humoros verset olvasni! Gondolom Te is nevetsz miközben írod! "Ha majd megbillenne, kis esély túlélnem. Ugye szerinted is nagy kár lenne értem?" Szerintem nagy kár lenne! Vigyázz magadra ,mert fontos személy lettél.Amikor nevetni akarok elolvasom egy versedet!;) Szeretettel gratulálok!….Babu (f)

A fellegekben íráshoz hozzászólt: Oláh Péterné Jantyik Erzsébet, 2019.11.08.
[b][i][center]Antal,remélem semmi bajod.Remekül leírt történet.Rzsike[/center][/i][/b]

Ma valahogy nincs kedvem…. íráshoz hozzászólt: Farkas Viola, 2019.11.01.
MÉGIS CSAK LETT KEDVES TÓNI és örülök, hogy olvashatom! Már előbb-utóbb megfagy minden, törheted a fejed, mi lesz a következő téma. Szeretettel: Viola 🙂 (f)

Ma valahogy nincs kedvem…. íráshoz hozzászólt: Vilhelem Margareta, 2019.10.27.
Szia Tóni!:] Egész szép bogár hadsereg gyűlt össze kecses otthonodban. Bar néha szerencsét is hoznak,de amilyen hamar eltünnek,pont olyan hamar megjelennek újra.Persze nem hanyagolhatom el a Te jellegzetes humorodat sem,ami gondolom veled született képesség.Ha egy dolog humoros, keresni kell benne az elrejtett igazságot. Ehhez külön tehetség szükséges! Szeretem verseidet ,mert latod a fényt is az alagút végén!;) Gratulálok……Babu(f)

Zimme zumm íráshoz hozzászólt: Farkas Viola, 2019.10.15.
Kedves Tóni! Kitűnő versed olvasása után, jó időre elment az étvágyam. Aztán problémám, hogy nem tudok egy idő után belépni. Szeretettel gratulálok: Viola:S

Így jártam íráshoz hozzászólt: Fleiszig Rózsa, 2019.09.08.
Nagyon ötletes, humoros a téma, és ügyesen rímekbe szedted. Jó kedvre derített, és ez nem kis eredmény. Üdv. Rózsa

Csodák pedig vannak íráshoz hozzászólt: Farkas Viola, 2019.07.30.
Kedves jó Tóni! Szórakoztató versed, örömmel olvastam. Csodák persze, hogy vannak, de azért ez nagy csoda, hogy nem maradtál a kerítés tetején, felszúrva. Gondold meg jól, a futkorászást, mert a lábad is megsérülhet, bár még jól bírod Magad. Szeretettel: Viola :]

Liftezek íráshoz hozzászólt: Farkas Viola, 2019.07.19.
NAHÁT KEDVES TÓNI! Jól megjártad a magas házzal, meg a lifttel. Félelmetes lehet az a lift, én sem szeretnék ott lakni. Örülök, hogy olvashattam. Szeretettel: Viola :]:|:]

Szép nyári nap íráshoz hozzászólt: Kõmûves Ida, 2019.07.05.
Szia Tóni! No, csak napozzál tovább, nem akarlak zavarni, csupán azt szerettem volna mondani, hogy óriási a versed, nagyon tetszik. További jó UV-zést kívánok! Szeretettel, Ida

Hétközeste íráshoz hozzászólt: Vilhelem Margareta, 2019.02.09.
Kedves Toni ! Kivancsi voltam hogyan toltod a hetkozestet ?Olvastam ! Majd megnyomtam a sok billenyut, amiken nincsenek ekezetek es probalom tudatni veled hogy 77 csatorna szamotokra nem tudom mit jelent . De gondold el ha nekem 127- csatornam van mi lett volna veled ha a 77-nel elaludtal volna ?:D Szeretettel olvastalak …..Babu(f)

A jó útra tért ördög íráshoz hozzászólt: Vilhelem Margareta, 2019.02.09.
Kedves Toni ! Most mar megnyugodtam ! Az ordog nem visz el.Bar nem vagyok istenfelo sem menyorszag es pokol tanitvanya ,de azert az ordog -na tudod Te is sokfele formaban jelentkezhet . Neha az az erzesem ,hogy a parom egy ordog ,de most adtal egy tippet !;) Szeretettel es kacagva olvastam . Azert majd beterek a muzeumba is ,hatha -hatha (dev) Udvozollek szeretettel….Babu(f)

Mentsetek meg!! íráshoz hozzászólt: Vilhelem Margareta, 2019.02.09.
Kedves Tóni ! Visszamenni az idoben számomra nem nagy dolog ! Igy visszapergetek egy par versedet ,mar csak az en szorakozasomra es a Te tiszteletedre ! Mikor nagyon rossz kedvem van -hoppp-hol is vannak a Toni versei ?;) Szeretettel….Babu [mindig gondold hozza – gratulalok ](f)

Sorsfordító kaland íráshoz hozzászólt: Vilhelem Margareta, 2019.02.09.
Kedves Tóni ! Nagyon szep kirandulas lehetett . Nem is beszélek arrol ,hogy most mar felfedezi statusszal szerepelnek.Robinson Cruso semmi melletuk !!;) Csak azt nem tudom milyen nevet adtak a szigetnek ? Ha netalan kedvem lenne elmenni ! Gratulalok szeretettel….Babu:)

Szamaritánus szatira íráshoz hozzászólt: Vilhelem Margareta, 2019.02.09.
Kedves Tóni ! Szeretek itt a verseid között turkálni .Persze nem ócska holmit ! Igy akadtam rá a szamargolásos versedre ! Ha szórakozni akarok betérek hozzád de nem a szamár hátán ! Gratulálok szeretettel….Babu(f)

A francba íráshoz hozzászólt: Vilhelem Margareta, 2019.02.03.
Kedves Tóni ! Ezt a versedet ,jó ha kétszer olvassa el az ember ,akinek még nem lóg le a lába az ágyán túl ! "Túl az álmaimon – mérsékelten ébren." A tanulság kedvéért ! Gratulálok szeretettel és igyekezz összeszedni magad ,mert kell menjél munkába !Még ilyent !! Kedves humorod újból teljesen megbénított ! Rövid lábú üdvözletem……Babu;)

A francba íráshoz hozzászólt: Farkas Viola, 2019.02.01.
Nahát kedves Tóni, milyen csodák történnek Veled? Jól megírtad kétségbeesésed, – nekem is szöget ütött a fejemben, hogy lehet ez? – Remélem, az ágyad sem szakadt szét, mert akkor a földön lett volna az üleped. De Te ügyes vagy, megoldod a problémáid. Szeretettel gratulálok: Viola 😮

Elvitte a kutya íráshoz hozzászólt: Vilhelem Margareta, 2019.01.25.
Kedves Tóni ! Nagyon kedves ,megmosolyogtató soraidat szeretettel olvastam !;) Van Neked humorod is a költészet mellett,ami a legragyogóbb tehetség ! Gratulálok szeretettel…..Babu(f)

Elvitte a kutya íráshoz hozzászólt: Deák Éva, 2019.01.25.
Kedves Antal! Nekem mint kutyaimádónak nem állt messze a téma. Ízesen megírva, frappánsan tálalva, humorral átszőtt versed felszabadult örömmel olvastam. Gratulálok! Éva:)

Elvitte a kutya íráshoz hozzászólt: Farkas Viola, 2019.01.25.
Kedves Tóni! Megmosolyogtattál. Jó étel a spenót is, miért kell piszkálni? Ja, hogy a kutyának sem kell? Én szeretem. Gratulálok a főzés-tudományodhoz szeretettel: Viola :]*):]

Emberek egerek egyebek íráshoz hozzászólt: Vilhelem Margareta, 2019.01.19.
Kedves Tóni ! Amellett hogy jot kacagtam ,megjegyeztem hogy milyen könnyen lehet az embereket zsarolni Itt persze gondolok főleg a reánk kimért törvényekre !;) Ilyen verset ritkán olvasok ! Nagyon frappáns versedhez szeretettel gratulálok…..Babu:]

Lázálom íráshoz hozzászólt: Bakonyi Ervin, 2019.01.13.
Tök jó! Gratulálok.

Lázálom íráshoz hozzászólt: Vilhelem Margareta, 2019.01.11.
Valóban lázálomnak tűnik ! A Te sajátos stílusodban írt versedet szeretettel olvastam ! Minden szó ott van ahol szükség van rá ! 😉 Persze az ismert humorod sem maradhat el ,mert akkor mi lenne ? Kedvemre való versedet élménnyel olvastam …Babu:]

Lázálom íráshoz hozzászólt: Farkas Viola, 2019.01.11.
KEDVES TÓNI! Nem lehetett kellemes álom a kutya-falkával. Isten őrizz, hogy ilyen előforduljon az életben, pedig, de sok ilyen baleset van. Tetszett a versed, még ha sok hó is van benne. Azt hiszem, ebből mindannyian részesülünk. Szeretettel: Viola 😮

Duplán piros íráshoz hozzászólt: Kitti, 2019.01.05.
Annyira jó volt olvasni ezt a remek verset! Hangulatában, ritmusában, de főleg témájában nagyon tetszett. Előremutató, pozitív töltete van és erre igen nagy szüksége van mostanában mindenkinek. Gratulálok ehhez a szépséges történethez, és vershez!:]

Duplán piros íráshoz hozzászólt: Deák Éva, 2019.01.05.
Kedves Antal. Meseszerű versednek komoly a mondanivalója. Verstanilag is gondosan megírt különös erővel bíró alkotás. Bizony ne ítélkezzünk, vannak még segítő kezek, jó emberek, de nem ez a jellemző a mai emberre. Versed még nagyobb erővel bír így ünnepek tájékán, bár már elmúltak a szeretet napjai, de soraid arra ösztönöz mindenkor minden körülmények között szeressük egymást, figyeljünk egymásra, és Te ezt most szép verseddel mit ajándékként nyujtasz át, megtette a hatást. Köszönettel, szívvel, na és egy könnycseppel olvastam. Éva(l)

Duplán piros íráshoz hozzászólt: Farkas Viola, 2019.01.05.
Kedves Tóni! Örülök, hogy itt vagy újra és megörvendeztettél ezzel a jóságos mese-történettel. Bár, sok ilyen lenne, de én sajnos, pont az ellenkezőjét tapasztalom pont a szomszédaimtól. Szeretettel gratulálok Boldog Újévet kívánva: Viola :](l):]

Csattanó nélkül íráshoz hozzászólt: Vilhelem Margareta, 2019.01.04.
Ez eléggé szomorú élettörténet ! Szívbe markoló soraidat szeretettel olvastam ! Gratulálok szép alkotásodhoz ! Babu :]

A renitens íráshoz hozzászólt: Vilhelem Margareta, 2019.01.04.
Fantasztikus milyen játszi könnyedséggel. irodott ez a csodás vers ! Milyen szóbőséggel felruházott alkotás ! Ami a témát illeti ,gondolom mindennapos, de kell tudni verset alkotni belőle ,ami nem mindennapos ! Itt van elásva a kincs ! Gratulálok szeretettel….Babu :]

Pszichoreakció íráshoz hozzászólt: Vilhelem Margareta, 2019.01.04.
Kedves Tóni ! Külonleges soraidat megértéssel kell olvasni ,többször ! Lehet nem értenek meg ,majd csak egy ,"másik dimenzióban". Elolvastam többször ,meglehet hogy nekem is kell egy neuropatológus -de megérte ! Gratulálok szeretettel felséges soraidhoz !……Babu:]

Mű-vész íráshoz hozzászólt: Vilhelem Margareta, 2019.01.04.
Kedves Anti ! Hirtelen nem értettem miről van szó ,lassan rájőttem es jót kacagtam ! Nem idegen dolgok nekem ezek ,lévén,hogy a néhai kisöcsém bábszínész volt ,sok érdekes dolgot láttam egy bábszinházban ! Csak hogy itt élő művészek "báboskodnak " ! Érdekes és külonleges témája van versednek ! Gratulálok szeretettel ……Babu:]

Duplán piros íráshoz hozzászólt: Vilhelem Margareta, 2019.01.04.
Megható ,szépséges soraidat szeretettel olvastam ! Igy is lehet ünnepelni,a szegénységnek is megvannak a maguk törvényei !Meseszerű versednek nagy hatása van mindannyiunkra . Szépen feldolgozott versedhez gratulálok ! Szeretettel…..Babu(l)

Duplán piros íráshoz hozzászólt: Kenéz István, 2019.01.04.
[b][color=#6600ff]Kedves Tónikám ! Szomorú szép versedet én mégis örömmel olvastam, mert bár karácsonykor történt ez a tragédia az emberek segítő szívéből előtört a csoda, hogy egy éjszaka összehozták mégis az összedőlt tanyát és a karácsony este folyhatott immár otthon és örülhetett mégis a kis család,,, Jó ütemű és ritmusos versed vitt magával az olvasásában,,, Régen olvastalak, üdvözletem küldöm ! – keni – [/color][/b]

Duplán piros íráshoz hozzászólt: Bincze Diána, 2019.01.03.
Úgy meghatódtam, a vers végére könny gyűlt a szemembe!

Pszichoreakció íráshoz hozzászólt: Farkas Viola, 2018.06.22.
Drága Tóni! Nagyon jó, KITŰNŐ, örömmel olvastam és nagy elismeréssel, mert sok munka van benne. Szeretettel gratulálok: Viola :]:):]

A renitens íráshoz hozzászólt: Kitti, 2018.06.03.
Rendkívüli téma és remek versszerkezet. Nagyon tetszett a szóhasználat és a rímek, a töretlen ritmus. Ráadásul lelke van a versnek! Csak gratulálni tudok. Gratulálok! (f)

A renitens íráshoz hozzászólt: Farkas Viola, 2018.06.03.
Kedves Tóni! Igazság van minden szavadban és döbbenet, hogy ilyen fura ez a világ? Igen, bár ez enyhe kifejezés: ez már a Sátán világa, s aki ellenáll, ELVESZETT! Szeretettel gratulálok kitűnő meglátásodhoz: Viola :];):]

Csattanó nélkül íráshoz hozzászólt: Pál Attila, 2018.05.25.
Remekül megírt, szomorú éltet történet. Valós körülmények,melyek sajnos ,napjainkban nem egyediek. Gratulálok a versedhez. Üdv….attila

Csattanó nélkül íráshoz hozzászólt: Farkas Viola, 2018.05.22.
Kedves Tóni! Kitűnő vers, szomorú tartalommal s a várható következményekkel. Szeretettel gratulálok: Viola 😉

Lázadás íráshoz hozzászólt: Kenéz István, 2018.04.06.
[b][right][color=#6600ff]Kedves Tónikám ! Most nagyot remekeltél,,,, Mikor megláttam a nevesd a sorban már is arra gondoltam, milyen szösszenettel állsz most megint elő, mert régen jártál nálunk s hiányolni voltunk kényszerű,,,, Remélem e versed nem azóta írtad és, hogy nem csak ez az egy került a naplódba ? Tudod, hogy mi mindig várunk szeretettel, mert mindig meglepetés amit nekünk dobsz fel,,, Barátod ! – keni -[/color][/right][/b]

Lázadás íráshoz hozzászólt: Farkas Viola, 2018.04.06.
Tóni Kedves, NAGYON JÓ! Örömmel olvastalak: Viola :]

Mentsetek meg!! íráshoz hozzászólt: Kitti, 2018.02.16.
Beqqcskáltam elszörnyedni itt egy percre. (f)

Mentsetek meg!! íráshoz hozzászólt: Kenéz István, 2018.02.16.
[i][color=#003333]Kedves Tónikám ! Teli s teli vagy mindig jobbnál jobb ötletekkel, hogy egy ilyet megírj magadról és szegény szerény környezetedről,,, Nekem te verseid által örök gyerek maradsz, de ez jól áll neked, s mindig ilyen maradj ! Barátsággal élveztem előadásodat ! – keni -[/color][/i]

Mentsetek meg!! íráshoz hozzászólt: Farkas Viola, 2018.02.16.
JAJ TE SZEGÉNY TÓNI! Ilyen verset írni? E sok szörnyűséget, hogy lehet kibírni? Tetszik a versed, csak soha ne kerüljünk ilyen helyzetbe. Gratulálok ötletedhez szeretettel: Viola :]:]:]

Vajabaj íráshoz hozzászólt: Pál Attila, 2018.02.04.
Vidám,mosolyt csalogató versedhez gratulálok!

Vajabaj íráshoz hozzászólt: Kitti, 2018.02.02.
[color=#9900ff]Keni! De jó kis rigmust írtál a versre! [/color] 😀

Vajabaj íráshoz hozzászólt: Kenéz István, 2018.02.02.
[b][color=#cc0099]Kedves Tóni ! Nem jó dolog nyakig vajban főleg nem egy nagy lavórban Panna néni még csak hagyján, De hogy Te is belerogytál mi lehet ebből a tanulság hogy akinek vaj van a fején mosson lábat még a köpülés elején, mert, ha ketten estek vajba ketten lesztek a büdös bajba. Örvendtem jó humoros kis versednek ! Remélem egy kádban fürödtetek is meg egy vödör samponban,,, – keni -[/color][/b] Barátsággal ! keni –

Vajabaj íráshoz hozzászólt: Kitti, 2018.02.02.
Igazi humoros epizód, szellemes, kedves. A történet bár fikció, mégis elvenen látható, ahogy olvassa az ember a verset. Csak tudnám, hogy lehet egy lavór vajban megfulladni?! Há' mekkora az a lavoár? 😀

Vajabaj íráshoz hozzászólt: Farkas Viola, 2018.02.02.
NAHÁT KEDVES TÓNI, VERSED OLVASVA, HANGULATOM IDE-ODA CSAPÓDIK. Egy biztos, most nem kívántam meg a vajat, mert nem csak olvastam, hanem láttam is a cselekményt. Gratulálok humorodhoz és költői tehetségedhez. Szeretettel: Viola :]:]:]

Szamaritánus szatira íráshoz hozzászólt: Kitti, 2018.01.06.
Nagyon nagyon tetszett ez a vidám szamaras história! Én szamaragoltam már és bizton mondhatom, hogy a galoppozás nem sajátja a csacsiknak, inkább az indulási nehézség és a haladás az, ami zavarja őket. Viszont ez a versezet fenomenálisan jó sztori! Üdv. kit

Szamaritánus szatira íráshoz hozzászólt: Farkas Viola, 2018.01.06.
Nagyon jó, KEDVES TÓNI! Olyan szépen elképzeltelek Benneteket, mintha peregne előttem a film. Kár volt elárulni, hogy csak kitaláltad. Kedvemre való volt. Szeretettel: Viola :]:]:]

Szamaritánus szatira íráshoz hozzászólt: Kenéz István, 2018.01.06.
[b][i][center][color=#6600ff]Kedves Tónikám ! Ebben a versedben is jól kitettél magadért, mert olyan tréfás történetet meséltél el, ami akár meg is történhetett veled, mert te mindig jó humorral áldott, valamit nekünk mindig jól kitalálod, nevetésünkre, szórakozásul, de közben figyelsz is a szép versszerűségre,,, Sok ilyen jó versre – tovább jó egészséget ! Barátsággal ! – keni -[/color][/center][/i][/b]

TISZTÍTÓVÍZ íráshoz hozzászólt: Vilhelem Margareta, 2018.01.05.
Meglepően szép,tanulságos a versed !(f) Sajnos világviszonylatban is ez történik,már az oceánok is tele vannak kemény hulladékokkal nemcsak egy kis ártatlan "tiszta vizű patak " Szeretettel olvastam ….Babu(f)

Vágta íráshoz hozzászólt: Vilhelem Margareta, 2018.01.03.
Nagyon aranyos ,humorral teli versedet szeretettel olvastam kedves Antal !(f) Gratullálok szeretettel ….Babu|)

Vágta íráshoz hozzászólt: Farkas Viola, 2018.01.02.
Kedves Tóni! Nagyszerű versed, túltesz a többi jó verseden. Lehet, a humor az oka? Örömmel olvastam és szeretettel kívánok Boldog Új Évet: Viola :]:]:]

Vágta íráshoz hozzászólt: Kenéz István, 2018.01.02.
[b][i][center][color=#cc0000]Kedves Tónikám ! Nagyon életszagú ez a versed is, és jól el lehet szórakozni rajta, mert ez bizony olyan fajta,, Jó verssel kezdted meg ezt évet, – írj hasonlót sokat, szépet, mert itt is kell a vigalom a versek között sok a komor, és derűre is vágyik agyunk,,, még ha nem is vagyunk fenn a bakon,,, Gratulálok ! Minden jót neked ! – keni – Üdvözlettel[/color][/center][/i][/b]

TISZTÍTÓVÍZ íráshoz hozzászólt: Kitti, 2017.12.30.
Humortól sem mentes csodajó versedet átgyönyörködtem! Nagy gratula! Igazán tetszett, remek alkotás. A környezetszennyezés iskolapéldája. Örültem a versednek.(f) kit

TISZTÍTÓVÍZ íráshoz hozzászólt: Kövesdi Ferencné, 2017.12.30.
Kedves Antal! Versed nagyon elgondolkoztató. Sajnos az emberek elkövetnek máshol is hasonló természetpusztítást. Sok kicsi sokra megy…elszomorító! Fogjunk össze! Védjük meg amit lehet,"AMIG" lehet!!! Üdvözlettel:K.Teri

TISZTÍTÓVÍZ íráshoz hozzászólt: Fleiszig Rózsa, 2017.12.30.
Ez olyan életmese, ami tanítana, már akit lehet. Remek a láttatása a pusztításnak. Felháborító nem törődömségünket ragyogó példán keresztül mutattad be. Gratulálok "ébresztő" soraidhoz. Rózsa

TISZTÍTÓVÍZ íráshoz hozzászólt: Farkas Viola, 2017.12.28.
Kedves Tóni! Nagyszerűt alkottál, jó hosszan, de hogy ez mese lenne? Ez bizony VALÓSÁG Nagyon tetszett a hangulatos, szép természeti képekkel tele versed. Mindenkinek olvasni kellene. Szeretettel gratulálok és boldog újévet kívánok: Viola *):o*)

Csigainduló íráshoz hozzászólt: Fehérvári Zsófia, 2017.12.28.
mint egy animációs kép tolul elém a kedves kis állat. Eszembe sem jutott, hogy akik mindent összerágnak milyen kedvesen összetartóak. Szeretettel gratulálok, Zsófi.

Csigainduló íráshoz hozzászólt: Kitti, 2017.12.23.
Kedves, vidám versed nagyon jó volt olvasni!(f)

Csigainduló íráshoz hozzászólt: Farkas Viola, 2017.12.22.
Kedves Tóni! Hangulatos versedben mindent láttam, mint egy filmen. Örömmel olvastam. Áldott ünnepeket kívánok szeretettel: Viola :]

Csigainduló íráshoz hozzászólt: Samu Katalin, 2017.12.22.
Kedves Antal! Remek, ötletes versedhez szívből gratulálok! 🙂 Boldog Karácsonyt! (f) Szeretettel: Kata

Adios íráshoz hozzászólt: Fehérvári Zsófia, 2017.12.17.
Kedves Tóni ! Régebbi verseim hozzászólásait figyelve jöttem rá, hogy válaszolatlanul maradt egy hsz-ed. No, azonnal átugrottam a gyűjtött verseidhez és jól tettem, mert lendületes , érdekes az utóbbi versed is amit írtál, úgy mint az előzőek egyaránt. A vágyakozás a megunt helyről egy újabb világba. Csodálatos könnyedséggel megírtad az élet nehézségeiről szóló versedet. Gratulálok, hozzá. Kellemes Karácsonyt kívánok neked. Sok szeretettel, Zsófia.

Adios íráshoz hozzászólt: Kitti, 2017.11.24.
Ez a versed remek! Már ismerősként üdvözöltem és örömmel olvastam újra. Nagyon jónak találom, a sci-fi és irónia egyvelegének tartom.Rendkívül komoly, rendkívül humoros és verstanilag is roppant egyben van. Csak gratulálni tudok hozzá!(f) Szeretettel kit

Adios íráshoz hozzászólt: Farkas Viola, 2017.11.23.
Kedves Tóni! Ez az "Adios" még túl korai, nem lehet innen csak úgy lelépni. A versed remek, jó volt olvasni. Szeretettel gratulálok: Viola :]

Energiatöltet íráshoz hozzászólt: Kitti, 2017.11.20.
Ez igen, qqcska! 😀 A belső fűtése mindig, mindennek meg kell, hogy legyen! Igazad van!(f) Jó volt olvasni ezt a derüs versed! kit

Energiatöltet íráshoz hozzászólt: Farkas Viola, 2017.11.20.
Kedves Tóni! Nagyszerű versedbe egészen belemelegedtem. Jól megdolgoztál az energiáért. Remélem, kibírod a telet. Szeretettel: Viola :]

Őszike íráshoz hozzászólt: Farkas Viola, 2017.11.07.
Kedves Tóni! Örömmel és tetszéssel olvastam újabb munkádat. Szeretettel gratulálok: Viola :]:]:]