Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Fehérvári Zsófia: Képeslapok - Második történet (2015. október)
A férfi arra gondolt befejezi a képeslap küldözgetését. Már két éve, hogy minden hónapban egyszer hírt adott magáról. Az igazság az, hogy búcsúzóul azt ígérte a lánynak, hogy amiért sárba tiporta a szerelmét azaz nem talált viszonzásra a szerelme, bánatában elmegy Vietnamba katonának. Tervét nem valósította meg, a család is beleszólt, hiszen nem volt még tizennyolc éves. Lebeszélték róla, de álmaiban nem tudott elszakadni a lány gyönyörűséges hangjától, a ritmusosan ruganyos járásától, a szomorú tekintetétől , amit ő szeretett volna örökre száműzni a lány bájosan szerény arcáról. Még elevenen él benne a közösen eltöltött idők szép emléke. Ő az első pillanat varázsa alatt szerelmes lett, de a lány csak barátot látott benne. Neki tervei voltak a lánnyal. Mindenáron azt szerette volna ha feleségül veheti. Ezért korán elment katonának. A Dunántúlra sorozták be.A lány elment hozzá meglátogatni őt. Ő megmutatta neki a Bory várat, megakarta csókolni, de a lány elhúzódott.
Nem baj, gondolta a fiú , majd megfogja szeretni, hiszen volt már rá példa, hogy a barátságból, heves szerelem fejlődött. De sajnos rosszul gondolta.
A lány sohasem viszonozta a szerelmét, amit a tudtára is adott, amikor motorkerékpárral meglátogatta őt. A katonaságnál lábtörése volt , nem bírta már tovább elment a lányhoz, de azonnal fordult is vissza, mert a lány kijelentette , hogy ő nem szerelmes belé és sohasem lesz az. Ekkor mondta a lánynak, hogy bánatában elmegy Vietnamba katonának. A lány sokáig nem gondolt rá, szerelemből ment férjhez , gyermekeket szült. Utólag tudta meg, hogy a fiú képeslapjait sohasem neki adta oda a postás, hiszen ő dolgozott. A képeslapok, megfeneklettek a család egyik tagjánál, aki kíméletből nem árulta el annak érkezését, mert nem akarta a lány boldogságát megzavarni vele. A lányból anya lett, majd özvegy nagymama. Hosszú évek eltelte után kezdett érdeklődni a fiú élete után, akiből már szintén apa , vagy nagyapa válhatott , de sajnos őt is elragadta a családja mellől a szomorú sors. Megakarta köszönni a képeslapot.
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.