Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Kitti: Nem tudom...
Nem tudom, ki hogyan van vele, de én mindennap el szoktam olvasni a híreket a neten, leginkább több portálról is, hogy összevetve a kapott információkat, valami hiteles és reális képet tudjak magam elé tárni. Nem mindig sikeres ez az akcióm, de általában azért igen, el tudok evickélni a sok hamis és álhír között a valóságok széléig legalább.
Ami viszont ma történt velem, az minden elképzelésemet felülmúlta. Meg is fogadtam, hogy híreket legalább két hétig nem olvasok és a televíziót is ott hagyom a NatGeo csatornán egy hónapra, még a szolgáltatónál is lemondom a többi adást.
Nos, a döbbenet akkor ért, amikor kiderült számomra, hogy a Dominikai köztársaságban lévő Salinasban, a leánygyermekek 90%-a 12 éves korára férfivá válik. Először azt hittem, valamit félreolvastam, vagy rosszul értelmeztem, de nem. A lányokból fiúk lesznek a pubertásban, kinő a micsodájuk, és kisvártatva e mutatvány mellé, a herék is csatlakozni fognak. Lehet, hogy ez normális, de akkor bizonyára én nem vagyok az, mert micsoda gáz, ha az ember 12 évig nevelget egy törékeny, édes kisleányt, miközben az alattomban a pattanásidő csúcsán hirtelen farkat ereszt. Nem tudom, ki hogy van vele, de én ebben semmi realitást és életrevaló dolgot nem látok, mert ha tíz kislányból kilenc fiúvá lesz, hát akkor a lányok aránya durván lecsökken és ez a tendencia is egyre csak nőni fog. Ki tudja meddig? És ki tudja, hogy ki fog majd kis idő múltán szülni egyáltalán bármit is?
Nem tudom. A következő ilyetén típusú hír talán a hímnős emberi egyedek lesznek, és a csodaszámba menő tényt, majd teljes természetességgel vesszük tudomásul. Mármint azt is, hogy szaporodásunkhoz sem lesz már szükség a másik nemre. Ez lenne a jövő? ...
Közben arról vitáznak napokig, mit napokig? Hónapokig a televízió csatornáin hogy Buhris Barna politikus mit mondott, mielőtt benyitott a mellékhelyiségbe. Meg, hogy a nem létező ( mert, már elvert) forintokat mire kéne költeni. Micsoda téma! Fantasztikus, mennyit lehet ezekről beszélni!
Nem tudom. Töprengéseimből azonnal átvezettem magam a magyar hírek oldalaira, ahol újabb meglepetés ért.
A Gellért téren összeütközött két villamos. Csak bámultam a hírre és elképzeltem, ahogy a kötöttpályás negyvenhetes meg akarja előzni a negyvenkilencest és hiába! Ahogy mellé érkezik, már-már felvehetné az élen járó pozíciót is, amikor a szemből érkező járat frontálisan belehajt. Hiába indexelt a nyomorult. …
Nem tudom. Ezek után már bizonyára azon a híren sem fogok tudni meglepődni, amit most küldenek a nyomdába talán, hogy a Bécsi út lakótelepén összeütközött két kilencemeletes panelház, helycsere közben. Vagy. A budapesti hidakat kérjük elkerülni, mert ma reggel nyolc órától holnap este tíz óráig a Duna a hidak felett óhajt elfolyni.
Mostanra már annyi eszes és eszement hírrel bombáztak már minket, hogy hamarosan azon sem fogunk eltöprengeni, ha azt olvassuk, hogy a Hold átköltözni készül a Galaktika szélén álló legkisebb csillag helyére, mivel ott olcsóbbak lettek a telekárak. Nem tudom, na. Nem tudom, miért nem beszélünk a fontos dolgokról, a várható eredményekről, a tudományról, a célokról, az együttgondolkodásról.
Bár ez így nem igaz. Három napig bizonyára lenne téma! De csak az...
5396
Kitti - 2020. január 04. 09:47:08

Nahát, teljesen megfeledkeztem már erről a cikkről, ami az írásomban szerepel. Most újraolvasva megint csak rám tört a döbbenet, amit akkor éreztem. Köszönöm szépen, hogy itt voltál velem Ági! Szeretettel látlak mindig!Rose

6578
nagyagnes - 2020. január 03. 22:11:00

A Dominikai köztársaságban történtek ördögiek, a Sátán művei. Ilyen hajmeresztő dolgokat még nem hallottam.
Ezek a mondataid Sass József-kabaré ízére hasonlítanak, nagyon tetszenek nekem: a Bécsi út lakótelepén összeütközött két kilencemeletes panelház, helycsere közben. Vagy. A budapesti hidakat kérjük elkerülni, mert ma reggel nyolc órától holnap este tíz óráig a Duna a hidak felett óhajt elfolyni...a Hold átköltözni készül a Galaktika szélén álló legkisebb csillag helyére, mivel ott olcsóbbak lettek a telekárak.

5396
Kitti - 2017. november 18. 15:45:36

Köszi, hogy olvastál Rita!Rose

5396
Kitti - 2017. november 17. 20:32:57

Én sem mondtam mást! A friss cikk, amiről én írtam ( bizonyára azt is fel tudom kutatni a neten) az 90%-ról írt, kb kettő hónapja. Salinasban, szintén...Egyébként szinte mindenhol más arány van említve.

http://www.borson...-no/103332

http://www.origo....y-fiu.html

http://index.hu/t...t_peniszt/

http://lemon.hu/2...aban-fiuk/

5548
babumargareta - 2017. november 17. 20:30:42

Kedves Kitti.
Utana olvastam ,vegul is csak egy falurol van szo"Salinas "-rol
ahol valamilyen genetikai atalakulas tortenik egy bizonyos enzim hianya miatt.
Valoszinu valamilyen asvany ,vagy vitamin hianyaban es csak egy tizedenek !
Felhaborito !
Szeretettel Babu

5396
Kitti - 2017. november 17. 20:29:29

http://www.life.h...jaban.html

Íme! Smile
Köszi az olvasást!

5548
babumargareta - 2017. november 17. 20:22:55

Kedves Kitti.
En mar elore megtervezett indokkal nem követem a hireket foleg az en orszagomban .
Torkig vagyok minden politikaval.TV-t is ritkan nezek ha lehet a Viasat Historyt
szoktam nezni,legalabb megtudok olyan dolgokat amiket mar senki nem kovet ,
de igazak megtortentek .
De ez amit Te leirtál megdobbentett,Valoban letezne ilyen ?
Es milyen biologiai folyamat kovetkezmenye lenne .Mert kene legyen magyarazata.
Szerintem aki biologiat tanultam en nem hallottam ilyesmit !
Utana fogok nezni en is ,Szamomra hihetetlen .Sad
Szeretettel Babu

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.