Kitti: HM Közös! Internetes társkeresés
Hosszú téli estéimen szinte megölt a társtalanság. Gondoltam egy jó merészet és beregisztráltam egy társkereső oldalra. Mint első bálos naív kislány, úgy tekintettem a 150 levélre, ami másnap a levelezőmbe érkezett. Mosolyogva bámultam a bugyuta sorokat és elképedve néztem az arckép helyett küldött péniszfotókat.
Gyorsan szelektálva, maradt három potenciális alany, akik normális bemutatkozó leveleiken kívül, kíváncsiságot ébresztettek bennem és hamarjában írtam mind a háromnak, hogy a héten esetleg találkozni kéne. / Kitti
A magát Péternek nevező, fekete hajú, jóképű úr válaszolt elsőnek. Mi tagadás nem bánta, nagyon jól nézett ki, talán vele, ha... ábrándozott.
Péter röviden válaszolt; holnap este 8' megfelel.
Aznap minden a feje tetejére állt, később csörgött a vekker, a kávéfőző nem volt hajlandó lefőzni az éltető nedűt.
Izgatottan gondolt az estére. Farmert viselt, egy kényelmes felsővel, semmi flanc.
Péter már várta a megbeszélt helyen, bemutatkoztak egymásnak.
- Sétálunk, vagy beülünk valahová, nem messze van egy kávézó.
-Jó ötlet igyunk egy kávét, ha nincs ellenedre. Mesélnél magadról?
- Mit szeretnél hallani, kérdezte Péter. / Marika
Töprengve néztem az arcát és a hirtelen rákérdezés zavarba hozott. Láttam, a szájában van valami, amit folyton rág. Ó, akkor rágozik a fiú! Mire mégis válaszoltam volna, megcsörrent a telrefonja. Épp beléptünk a kiszemelt objektumba, amikor az ajtóban megállva felvette a hívást.
- Anya! Mondtam, hogy most ne hívj. Nem érek rá. ... Jó. Értem. Majd megkérdezem. Rendben. Szia anya. Majd hívlak.
Rám nézett.
- Bocsánat. Az anyukám. Tudod, egyedül él és nehezen mozog. A tesóm kórházban van és most elég izgatott miatta.
- Semmi gond, megértem - léptem be mögötte az ajtón és letelepedtünk egy üres asztal mellé. Elég sokan voltak már, csoda, hogy lett helyünk.A felszolgáló épp hozzánk lépett, amikor újra megcsörrent a telefon.
- Ne haragudj! - mosolygott rám Péter.
-Anya! Nem tudok mit mondani, értsd meg. Jól van, viszek kiflit. Persze. Nem érek most rá, ne haragudj. Rendben. Én is. Szia anyukám.
Közben leadtam a rendelést két kávéra, amíg ő anyucival fecsegett. Kissé rezignáltan néztem rá, ahogy rágóizmaival gyúrta a gumit. Tehénre emlékeztetett, amint a visszaöklendezett füvet emészti.
- Szóval? Az anyukáddal laksz?
- Á, nem. Dehogy. Van egy lakásom Óbudán és....
Megcsörrent a telefon. A kávét még ki sem hozták, ez a férfi pedig a harmadik hívást fogadja a randinkon. Kezdtem rezignáltabb lenni.
- Jól van anya! Mondtad már. Figyelj anyukám! Nem érek most rá. Ne hívjál. Majd visszahívlak. Igen. ... Jó. ...Nem tudom. Géza nem akarja. Rendben van. Szia.
Kihozták a kávét, amit csendesen kevergetni kezdtem az egyik mokkáscukrot beleejtve.Péter rám nézett.
- Csinos vagy - szólt, egy sármos mosollyal megtűzve a bókot.
- Köszönöm - válaszoltam, de már éreztem, hogy inkább hazavágyom. Péter éppen megfordította a szájában a gumit és egy nagy csócsálási akció közepén volt, amikor az asztalra könyökölve a szemébe néztem
- Mondd, te mindig így kérődzöl a randikon, vagy csak engem tisztelsz meg vele?
Majdnem félrenyelte a kávét. A szájához kapott egy ösztönös mozdulattal, de csak egy pillanatra.
- A rágómat nem! Azt aztán nem! - válaszolta, miközben én felálltam, és megköszöntem a kávét. Intett a felszolgálónak, hogy fizetni akar, és újra megszólalt a telefonja.
- Anya! Most nem érek rá. - Szólt bele és letette.Ám én ekkor már búcsút intve indultam az ajtó felé.
- Sok sikert! -Köszöntem és kiléptem az utcára. / Kitti
Pétert, mint Férfiút ejtettem egy mozdulattal.
Kalandozásom nem igazán jól kezdődött, de nincs minden veszve.
Üzenet várt Zoltántól találkozott kért.
- Holnap este 8', ha megfelel. Ám legyen, gondoltam, és válaszoltam röviden; ott leszek. / Marika
Azért eltöprengtem azon, hogy minden pasi este nyolcat jelöl meg, de hát nyilván sokáig dolgoznak. Zoli egyébként sem volt olyan elbűvölő külsővel megáldva, hogy csillogott volna tőle a szemem. No, majd meglátjuk.
Talán csak nem egy újabb mama-kedvence lesz és talán a szája sem olyan bűzös, hogy folyton rágnia kelljen a gumit. / Kitti
Kicsit előbb érkeztem, és kellő távolságból figyeltem a bejáratot, reménykedve, hogy még Ő sincs bent.
Blamás volt a tegnapeste, ma azt az élményt kihagynám. Az első benyomás dönt.
Még végig sem gondoltam, megérkezett Zoltán. Így messziről is az ördög győzött volna a szépségversenyen. Pecsétes kabátja feszült a pocakján.
Lépkedett komótosan a kávézó bejáratához.
Levegőt is alig kaptam, de azért gondolatban megveregetem a vállamat, s szaporáztam a lépteimet, hogy nehogy még egyszer látnom keljen ezt a férfiút.
Vigasztaltam magam egy forrócsokival, és megnéztem kedvenc filmemet. Azt mondanom sem kell, búcsút vettem Zoltántól is, egy pillanat alatt.

Napokig nem gondoltam a tárkeresésre, volt még egy kiszemelt, aki ugyan tetszett nekem csak egyik este felfedeztem a Hálón. Más névvel, és más profillal, ugyan azt a szöveget mondta minden nőnek, küldte az egyforma szíveket, beszélgetni kezdtem vele. Komoly dologról, nem nagyon esett szó, vagyis kitérő választ kaptam.
Egyik este meglepett a kérése, találkoznunk kéne, írta, sejtésem, hogy egy szélhámossal állok szemben, már betonbiztosnak látszott, nem terveztem személyes találkozót. A távolság is eléggé elvette a kedvem.
Párnap múlva egy számomra furcsa kérés érkezett. Arra volt kíváncsi, hogy mi van most rajtam, én naiv mondtam, hogy farmer, meg egy lila póló.Mutasd meg, érkezett a válasz, és azt is ami alatta van.
Hoppá, "korpa közzé keveredtem"! Kerestem képet egy farmerról, meg egy lila pólóról, és oda írtam. A fehérnemű reklám egy másik oldal. Sajnos rossz oldalt nyitott meg kedves látogató. / Marika
Eltöprengtem azon, mennyire lehet átlagos és normális a többi 147, ha csak ez a három tűnt érdekesnek. Na de mi mást tehetnék társtalanság ellen, amikor egész nap dolgozom? Este sokszor már annyira fáradtan érkezem haza, zuhanyozni és enni is alig van erőm. Csak ülök percekig, tétlenül, mint akinek semmi dolga.

Pár nap múlva ismét felnéztem az oldalra.../Pilla
Újabb levéldömping fogadott, aminek java telides-teli volt helyesírási hibával. Azokat mind töröltem. Kettő maradt. Egy elég hosszú bemutatkozólevél valami Sanyitól, aki telefonszámot is írt és kért. Aztán egy József nevű, nálam 10 évvel fiatalabb férfi egész komoly levele. A fotókon mindkettő átlagosnak tűnt... /Kitti
Először Sanyinak írtam. Megköszöntem bizalmát, majd megkértem, ne várja el tőlem ugyanezt rögtön az első alkalommal. Nem alkalmi partnert keresek, hanem valakit, aki társam lehet jóban-rosszban.Előbb ismerkedjünk meg. Ha szimpatikusak leszünk egymásnak, akkor majd megírom én is a telefonszámomat, és beszélgethetünk.
Magamról most csak röviden írok, ha eddig rendben, örülnék a válaszának.
Jeligém egy Judit nevű elfoglalt hajadont rejt, 30-on innen, aki reggeltől estig dolgozik, ezért próbálkozik a társkereséssel ezen az oldalon keresztül.Meglepetésemre Sanyi válaszát alig 15 perc elteltével már olvashattam is... / Pilla
" Nos, kiscsillag Juditkám! Én máris halálosan szerelmes vagyok beléd" Így kezdődött. Aztán persze az egész levél tele volt rajongással és bókokkal, amiket fogalmam sincs mivel érdemeltem ki.Szépen megbújva volt az ok. " Végre felmondhatom majd ezt az albérletet és életünk végéig együtt élhetünk boldogan" Ajjaj! Megint mellényúltam. Ez nagyon nincsen így jól. / Kitti
-Valahogy időt kéne adni az érzésnek kedves Sándor azt hiszem nem én vagyok a "kiscsillagod.. - Írtam válaszul.
Mielőtt elküldtem, azon gondolkodtam, hogy vajon az ilyen szöveget van aki elhiszi? Jó utat Sándor...
József levelén elgondolkodtam, sok az a tíz év, de írása megfontolt, talán megér "egy misét".../Marika
-Noo kezdjél már neki Judit!Mi bajod lehetne?A legrosszabb ami történhet,egy újabb kudarc férfi vadászat közben-beszéltem meg önmagammal.
Nem kerteltem sokat,az első mondatban rátértem,hogy nagyon zavar a tíz év korkülönbség de mivel az a pár sor amit olvastam tőle igazán kedves,szellemes férfire vall,ezért válaszolok rá.Picit még írtam magamról,aztán gyors iramban rákattintottam a küldés gombra,nehogy meggondoljam magam.
Várakoztam hátha a gép előtt ül ez az idegen Józsi fiú és azonnal válaszolni fog,de nem érkezett válasz,sem az este folyamán sem reggel,amikor munka előtt benéztem még az oldalra.
Igazából azért egy enyhe csalódottság maradt bennem.
A délelőttöm gyorsan szaladt,hisz sok munkám volt,amivel elég szépen haladtam.Délben amikor egy szusszanásra abbahagytam jelzett a telefon,hogy üzenetem érkezett.... / MMarcsi
"Kedves Judit!
Küldöm a telefonszámom , csak csörögj rám, azonnal visszahívlak! Kérlek!"
Mosolyba öltözött az arcom. Ó, hát tényleg komolyan gondolja. No, akkor lássuk! / Kitti
A telefonszámomat elküldtem, de csak annyit írtam Judit...
Veszíteni valóm nincs. Ha mégis balul sülne el a dolog, akkor lecserélem a telefonszámot, sok töprengésre nem volt időm, várt a vasalás. Imádok vasalni, ilyenkor fülhallgatóval zenét hallgatok lazításnak nagyon bevált...
Eddig, de most jobban izgatott, hogy csörög- e már az a telefon..
Az azonnal már régen letelt...hol vagy Józsi...nem ezt ígérted, megszólalt a kaputelefon. De jó, végre nem rágódok
tovább...
- Kata vagyok, felugrok egy percre...
- Gyere, főzők egy kávét.
- Miért ez a lehangoltság? - Kicsit hezitáltam, hogy elmondjam-e, milyen kalandban volt részem..
- Képzeld el Katám... - kezdtem a mondandómat, de nem folytattam, mert megszólalt a telefonom..
Nagyon kellemes dallamot, tettem József száma mellé, mi tagadás jó volt hallani. Kata észrevette zavarom... majd hívlak, és elviharzott. Judit vagyok miben segíthetek...szólaltam meg szinte suttogva...
Bemutatkozott...és találkozóra invitált...
Kicsit meglepett, hogy rögtön találkozóra hívott, de nem sok választásom volt...nem tudtam tanácsot kérni senkitől mit tegyek.
Aztán döntöttem és találkoztam Józsival... nem várt meglepetésben volt részem.
Sétálva beszélgetünk.
Később programokkal halmozott el...mozi, színház...így ment ez hónapokon keresztül...
Szóval az életem naposabb oldalára kerültem...már nem számít a korkülönbség.
Boldogan éljük a napjainkat...mint a mesében..../ Marika
5772
Saranghe - 2017. december 05. 10:31:46

Nagyon jól sikerült! Smile. Egyáltalán nem lehetne megmondani róla, hogy többen írták.Smile. És szép és jó a vége is. Örömmel olvastam:

Kata

5396
Kitti - 2017. december 05. 10:09:43

Drága Etel!

Közös írás ez, nem az enyém. Minden szöveg végén ott a szerző, aki hozzájárult az egészhez. Köszönjük, hogy olvastál minket!Rose

3313
paltetel - 2017. december 05. 08:59:20

Kitti, ez erősen bonyolult "történetek" halmaza. Azt sem tudom, mit mondjak, mert egyáltalán nem vagyok tisztában ezekkel az internetes találkozásokkal.
Még visszajövök, mert emésztenem kell a történeteidet.Wink
A végkicsengése tetszik, végül partnert talált hősöd.
Szeretettel,
Etel

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.