Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Kitti: Huszonöt-harminc
Huszonöt-harminc

Hónapok óta végigálmodom, mintha a valóságban élném meg újra és újra. Már álmomban is tudom, hogy csak álmodok, mégsem zárulnak másként a képsorok, mégis végigélem a valóságos teljes hosszát az álomnak, és álmomban is tudom, hogy mikor fogok felébredni. Pont akkor, amikor a kezemben tartom a véres hímtagot, és begyűröm a meglepetéstől kitátott szájába. Csak ekkor ébredek, amikor a sértettség, a megalázottságérzés és becsapottság elégtételt vett, és a pillanatokig tartó mámoros boldogság érzése eszméletre ébreszt. Nem bántam meg és nem is fogom megbánni soha. Talán a bíróságon is elengedték volna a letöltendőt, ha azt mondom, megbántam, de nem így van. Azt bántam volna, ha nem teszem meg. A zsebemben lévő kötszerrel azonnal elláttam, mentőt is hívtam hozzá és a rendőrséget is... Mire megmosakodtam, már ott voltak.
Sokkot kapott. Nem sírt, nem mondott semmit, csak bámult maga elé, miután kiköpte a saját farkát. Az arca is véres volt. Undorodtam tőle.
A rendőrök együtt érkeztek a mentővel.
- Hölgyem, velünk kell jönnie - mondták.
Mentem.Vastag szoknyát vettem magamra és kabátot, mert január leghidegebb napja volt. Azt gondoltam a rendőrségre visznek, de tévedtem. Pszichiátriára vittek. A doktornő végigmérte a gipszes lábam és a járókeretet, amibe kapaszkodva eléugráltam.
- Hogy történt? - Intett a gipsz felé.
- A férjem még ősszel kitett hosszú vasakat a hintaágy elé az udvaron. Most, hogy leesett a hó, nem láttam amikor elmentem mellette, és egy kiálló vas kigáncsolt. A lábszáram és a bokám tört el. Még nincs járógipszem.
- Jöjjön, üljön le! - Hívott maga után és beugráltam a kis szobába, ahol hellyel kínált. Az adatok felvétele után beszélgetni kezdtünk.
- El tudja mondani mi történt?
- Mikor, mi történt? Ma este?
- Biztos vagyok benne, hogy van előzménye. A rendőrök azt mondják, hogy levágta a férje nemi szervét.
- Nem hazudtak.
- Ez is egy eredmény - mosolygott rám. - Szeretném, ha elmesélné az előzményeivel.
- Négy hete tört el a lábam. Azóta otthon fekszem, gyakorlatilag ki sem tudok menni a házból. Ha leejtem a kenyeret, fel sem tudom venni, mert volt ilyen. A férjem reggel elmegy és hetek óta csak este ér haza, volt hogy éjjel. Begyújtani sem tudok, mert a pincében van a kazán. Fázom egész nap, még a takaró alatt is. A benti ebédjét hozza el nekem ilyenkor, hiszen egész nap otthon vagyok étlen. Járókerettel, Fraxiparinnal egyedül. A munkaideje viszont fél ötig tart. Mikor rákérdeztem, pár napja közölte, hogy mostantól valami új projekt miatt tizenegy és fél órát kell majd dolgoznia a nyolc helyett.
Éreztem, hogy izgatott leszek és elhallgattam. Hátamon kezdett tanyát verni a víz. A nyomasztó érzelemhullám végigvonult rajtam a becsapottságérzéssel együtt.
- Mit dolgozik a férje?
- Fejlesztőmérnök egy magáncégnél. NYÁk-okat tervez.
- Szóval gyanakodni kezdett. Igaz?
A tenyerem is nyirkossá vált, mindkettőt végighúztam a szoknyámon. A gyanakvás, mit olyan már rég mögöttem volt. A teljes bizonyosság megalázottsága, a bizalom elvesztése, a kiszolgáltatottság fájdalma szorongatott.
- Igen. De már hónapok óta.Mivel egymás után kaptam valami húgyúti fertőzéseket, aminek eleinte azt hittem felfázás az oka, elmentem urológushoz. Az orvos azt kérte, a férjem jelenjen meg és vigyen spermamintát vizsgálatra. Évek óta nem akart velem beszélgetni, kerülte a helyzeteket, inkább kiment kocsit szerelt, vagy talált valami elfoglaltságot. Ha kértem őt, hogy beszéljünk meg a dolgainkat, egyszerűen kiment és otthagyott. Az urológushoz azonban elment, a leletet ma hozta haza. Előtte egyik este azt vettem észre, hogy a számítógépén nézeget képeket. Ő háttal ült nekem és épp ráláttam a laptopra az ölében. Pornóképek voltak, majd egy női arc. Szép, fiatal nő, barna hajjal, elálló fülekkel, azon a képen, ahol copfban volt a haja. Nem ismertem. Képtelen voltam akkor rákérdezni. Tegnap viszont levelet írt hajnalig, a kislámpával pont a szemembe világítva. Soha nem tett ilyesmit azelőtt és reggel az én gépemet kérte el, mert valamit nem tudott a sajátján elküldeni. Az elmaradhatatlan búcsúpuszik után csillogó szemmel távozott.
Miután elment dolgozni, megtaláltam a gépemen a levelet.
- Miről szólt?
- Pornószöveg egy nőnek. Gusztustalan vágyak, gruppenszexről, és ilyesmik azzal a nővel. Összeállt a kép. Este kértem a leletet, azt mondta az asztalra tette. Ekkor konkrétan rákérdeztem, mint már többször is, van e harmadik fél a házasságunkban. Mindig tagadta. Azt gondoltam most sem fog válaszolni, de amikor a fényképekre kérdeztem rá, hát válaszolt. Azt mondta; Na, jó, akkor megmondom: a szeretőm, a szerelmem és nem is akarok róla lemondani. Közölte, hogy nyolc hónapja tart és egyébként is nyolc-tíz éve prostituáltakhoz jár, évente 25-30 nőnél volt. Amikor meghallottam, szinte percekig fel sem fogtam, aztán, mint egy colostok, összeestem. Arra tértem észhez, hogy durván pofoz, ahogy fekszem a földön.
Tíz éve vagyunk házasok.
- És? Mit mondott miért? Nem kérdezte?
- Dehogynem.
Akárhogy szerettem volna visszatartani, mégis kibuggyant a könnyem. A kézfejemmel söpörtem el az arcomról.
- Azt mondta azért, mert szépek voltak, fiatalok és élvezték amit csináltak. Én akkor kibicegtem a gyógyszeres dobozhoz a szikémért, mert volt otthon, műtőben dolgozom. A zsebembe tettem, a másikba pedig kötszert és leukoplasztot. Az asztalra dobott urológiai leletet megnéztem. Pozitív volt, baktériummal fertőzött. Visszamentem hozzá a kisszobába, ott hevert egy köntösben, épp zuhanyzás után, nem volt rajta semmi más. Az arcán egy ábrándos mosollyal hevert, csukott szemmel, szétnyílt köntösben. Ahogy rámarkoltam, a mosoly még ott volt az arcán, meg se mozdult, nem tudom mit hitt. Egyetlen gyors vágással rántottam le és benyomtam a szájába, amit épp kinyitott.
- Megérdemelte - nézett rám a doktornő.
Talán ha férfi lett volna, mást mond. Ezt azonnal átláttam. Csak nő képes átérezni azt a poklot, ami ilyenkor bejárható.
- Azt hiszem azt sziszegtem, szophatod magadnak is, vagy valami ilyet, aztán nyomókötést tettem a sebre, mert nagyon vérzett. Hívtam a karhatalmat a mentőt és most itt vagyok.
Hajnalra végeztünk, a doktornő szerint nem szorultam további megfigyelésre. A rendőrök eztán vittek be a kapitányságra. Gyorsított eljárás zajlott. A bíróságon az is kiderült, hogy a két hasi műtétem valószínűleg a férjem életvitelének a következménye. A harmadiknál elveszítettem a méhemet is.
Nyolc hónapot kaptam, hirtelen felindulásból okozott súlyos testi sértés, csonkítás miatt. Letöltöttem a büntetésem, a lábam is helyrejött, és a férjemtől közben elváltam. Ő jól van. Visszakerült rá, amitől átmeneti időre megfosztottam. Hogy ő mit gondol és érez, fogalmam sincs, mert még csak nem is érdekel. Én, mindennek ellenére képtelen vagyok megbocsájtani neki.
Viszont a rácsokat, amik körülvesznek, a közönséges, durva nőket, akikkel összezártak, ugyanúgy az elcseszett házasságom utóhatásainak tartom, mint a kettőséletet élő jellemtelen alakot, akit oly nagy bizalommal teli szerelemmel szerettem egykor, és akihez végre semmi közöm.
Holnap szabadulok, elfelejtem a rácsokat, a rémes cellatársakat, az elviselhetetlennek tűnő körülményeket. A hajnali ébresztőket, az udvari körsétákat, a körletet és smasszereket, mind kiejtem a tudatomból. Elfelejtem a szerelmet, a közös terveket, és újakat kovácsolva tervezhetek új célokat. Célokat, amiket egyedül is elérhetek és harmóniát építhetek a saját életembe. Új életem lesz, amiben bizonyára a bizalmatlanság lesz az úr, de új lesz, és olyan, amilyennek én akarom.
277
farkas viola - 2017. december 23. 17:54:00

Drága Kitti!
Jó, hogy ülök, de megálltak a gondolataim is. Ez valami szörnyű!
Áldott ünnepeket kívánok szeretettel: Viola Rose

5396
Kitti - 2017. december 22. 22:40:11

Drága Babu!
Te most pirongatsz engem? Grin Köszönöm, hogy olvastál és rendre meglátogatod az írásaimat. nagyon örültem neked!
Szépséges, békés, áldással teli boldog karácsonyt kívánok én is neked és minden szerettednek!Heart
kit

5548
babumargareta - 2017. december 22. 22:36:50

Ejnye Kitti-Kitti,hogy milyen fantáziad van .
"Megérdemelte - nézett rám a doktornő."
Ebben minden benne van különösebb elemzés nélkul ,női érzéssel !
Gratulálok !Heart
Boldog Karácsonyt,kivánok Neked és a családodnak .In Love
Szeretettel és némi mosollyal olvatam !Rose

5396
Kitti - 2017. december 22. 22:26:21

Drága Rita! Nagyon szépen köszönöm a megtisztelő figyelmed!
Szeretettel kívánok neked és szeretteidnek Boldog Karácsonyt, meghitt szép ünnepet!Rose
Kit

5396
Kitti - 2017. december 22. 22:18:05

Drága Kata! Bármikor kilépek a saját életemből és belebújok valaki máséba. Smile Szerintem ettől igazán izgalmas maga az írás. Smile Vagy nem? Én imádom. Smile
Örülök neked, köszönlek!Rose

Számodra is Áldással teli, Szeretetteljes, Boldog Karácsonyt Kívánok!
Kit

5772
Saranghe - 2017. december 22. 10:53:33

Kedves Kitti!

Amikor ezt olvasom, úgy érzem te aztán ki tudsz lépni a komfortzónádból. Smile. Szinte hihetetlen, hogy ilyet is tudsz írni! Meghökkentő!

Gratulálok!

Boldog Karácsonyt! Rose

Kata

5396
Kitti - 2017. december 22. 08:11:44

Drága Gitta!
Ezt a történetet egy másik fórum pályázatára írtam hamarjában. Jól összetákoltam, így második helyezett lett a mű. Grin Van pár javítanivaló rajta, amit már el is kezdtem, de még nem fejeztem be. A Karácsony témát részemről már kiveséztem ( egyébként megélni jobCool és azt látom, mindenki úgyis csak arról ír. Legalább is a többség. Jól van ez, de talán nem muszáj mindenkinek.Smile
Köszönöm szépen a figyelmed! Örültem neked.Rose
kit

4005
zelgitta - 2017. december 21. 22:54:43

Nos, ez a bizarr törtenet nem egy szokványos, karácsonyinak meg pláne nem mondható. Mindenképp csodálom élenk fantáziádat, Kitt.
Gratulálok az íráshoz.
G.

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.