Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Kitti: Testes Rózsi
Amikor még a másik átkosban éltünk és nem ebben, na, hát akkor érkezett a sorozásról hivatalos papíros, hogy ide-oda ekkor-akkor, ilyen-olyan szankciók mellett, de köteles vagyok én megjelenni. No, ha ennyire nagyon fontos személy lettem, hát büszkén vonultam befelé a többiekkel, ahol aztán kikerülhetetlenül rám került a szerep, amiként a többiekre is, hogy percekre köcsögnek érezhettük magunkat.
Libasorban állva dőltünk be a doktornak nevezett inkvizítor előtt. Nem tudni mit keresett a seggünkbe, de biztos megtalálta, mert mindannyian alkalmasak lettünk. Katona lettem én is. A laktanyában aztán a sok kanegér mellett nem igen termett babér a kiképzés alatt. Meg aztán utána sem. Három hónapig ki sem engedtek minket, de még egy pillanatra sem, viszont édesanyáinkat gyakran emlegették, amikor pofára estünk a teljes menetfelszerelésben való futkosásaink során. Pofánkon a gázálarc, habtestünkön legalább húsz kiló súlyfelesleggel rohangáltunk egy vékony rúdon, mint valami kötéltáncos. A harmadik éjjelen elegem is lett abból a rúdtáncból, hát szóltam Jóskának.
- Hallod, komám? Tudod-e hol a fűrész?
- Milyen fűrész?- bámult rám üveges tekintettel.
- Hát amivel felaprózzuk a rudazatot.
Azonnal tudta az ártatlan, így hát kisurrantunk este, amikor már sehol nem volt fény, és nekiláttunk. Egészen apróra felszecskáztuk pár óra alatt, aztán futás vissza a körletbe. Azt hittük csak ez a futás volt, de aztán szaladgálhattunk a futkosón is utána...
El is telt vagy tíz hónap, mire onnan kikerültem. Mikor először belenéztem ezek után, hát a tükör egy egészen más palit mutatott nekem, alig ismertem magamra. Gondoltam, ez azért lehet, mert közben a menyasszonyom is elhagyott, megírta szépen a levelében, hogy bekerült neki az életébe egy sportoló, aki elcsavarta a fejét. Igazából azért sejtettem, hogy nem a fejét babrálta neki az illető és a serleg, amire, mint talizmán hivatkozott a levél, hát nem oszt, nem szoroz ebben az ügyben.
Haza ugyan nem engedtek, de pár óra eltáv azért akadt végre és elhatároztam, hogy vígaszul keresek magamnak valami falubelit ott Lentiben. Nem ismertem én senkit, azonban tudtam, hogy a kultúra magja mindenhol a hangulatjavító objektumból sarjad ki, hát arrafelé vettem az irányt. Valami kocsmatündérke biztosan akad ott- gondoltam - akit elkápráztat immár marcona külsőm és az egyenruha. Rá is találtam testes Rózsira, akinek még virágot is szedtem a kocsma udvarán. Kezemben a tulipán, bennem a mérhetetlen szenvedély és előttem a rózsaszál Rózsi, akár egy kazalnyi virág. Kérette is magát erősen.
- Nem olyan lány vagyok én- mondta - akit leveszel a lábáról! Én gyónni is járok.
- Dehogy veszlek én le róla, drága virágom édes galambom! Rajta maradhatsz. Még a papnak is elmondhatod, hogy csak szereltünk, édes kincsem. Gyere csak gyere!
Kimentünk hát a kocsma mögé, ahol senki se jár. Fogtam szépen a kezecskéjét, jó puha, meleg volt az, gondoltam rögtön, hogy máshol is az.
- No, csillagom. Nálam van a nyomásmérő és a sebességváltó. Megmondhatod a papnak, hogy megszereltük ahogy kell. Te a lábadon maradsz, a kezecskéidet oda a lábad elé leteszed szépen, én meg majd a nyomásmérővel váltom a sebességet. Ki is alakult szépen a viszony, még hónapokig szerelgettünk. Egyszer még a lanovkára is elvittem a Rózsit, bár aggódtam, nehogy összedőljön a drótokat tartó oszlop. A lanovka kibírta, de testes Rózsi nehezen, mert artikulátlan hangokat adott ki magából, ott ahol csak tudott. Aztán jött a végállomás, Rózsikám kiborult a lanovkából, én meg Rózsikától.
Aztán végre megkaptam az egy hetes kimenőt ...
524
BogIcu - 2018. május 25. 18:06:32

Drága Kit!

A jó humorod sose hagyjon el.WinkMosolyogva olvastalak.
Gratulálok szeretettel: IcuRose

5848
bodijulcsi - 2018. május 25. 15:58:08

Kedves Kitti!


Érdekes megközelítés, férfi szemmel írva és a szokásos humor sem maradt el. Wink
Tetszik.

Szeretettel Rose

Julcsi

5802
riskatehenke - 2018. május 25. 09:00:12

http://holnapmaga...a_id=21115

Ugyan ez volt fent, már egyszer! Nem?

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.