Auerbachné Tóth Katalin: Melek - 2. rész
- Oké. Akkor most ennyi. Ujjlenyomatot veszünk tőled, és meglátjuk, ki is vagy valójában, mert biztos vagyok benne, hogy titkolsz valamit!
- Nem! - a nő ökölbe szorította a kezeit, és bár kihúzta magát, továbbra sem nézett a hadnagy szemébe.
- Nem a beleegyezésedet kértem, hanem tényt közöltem!
- Nem nyúlhattok hozzám!

Patrick elgondolkodva sétált fel-alá. Az jutott az eszébe, hogy nem erőlteti az ujjlenyomat-vételt, mert előbb-utóbb a nő úgyis meg fog fogni valamit, amiről majd le lehet venni a mintát. De ez kevésbé fontos, mint az, amit a nő tudhat - csak valahogy ki kellene tőle csalni az információkat. De még el sem döntötte, hogyan tovább, amikor az ajtó túloldalán feltűnt az egyik beosztottja, Logan S. Amendola zászlós.

- Hadnagy, egy pillanatra!
- Mondja csak, Amendola!
- Négyszemközt, uram!

Patrick odalépett az ajtóhoz, ahol a zászlós halkan szólt, hogy a fogoly ne hallhassa. Így viszont nem is vehették észre, hogy a nő döbbenten meredt az ajtó túloldalán álló férfira néhány másodpercig. A szemében valami ismeretlen tűz lobbant, de hamarosan megint egykedvűen nézte a falat.

- Hadnagy, kérem, kérdezze meg az eltűnt lányokról is, hátha tud valamit! Rengeteg lányt rabolt el az ISIS mostanában is, de az utóbbi 9 évben összesen több mint 700 lányrablás írható a számlájukra.
- Jó, jó, tudom, mire gondol, katona! Utánakérdezek, nyugi!
- Köszönöm, hadnagy! Nagyon fontos, hogy megtalálhassam végre az unokanővéremet!
- Megértem! Na, lelépni!

A zászlós mögött becsukódott az ajtó, Patrick pedig visszasétált a nőhöz, és terpeszben, csípőre tett kezekkel állt meg előtte, jobbjával lazán piszkálva a pisztolytáskája zárját. De alig állt meg, most a nő kérdezett:

- Mit akart az embere?
- Közöd hozzá? Valószínűleg nem tartozik rád!
- Érdekes neve van. Amendola. Nem túl gyakori név... - jegyezte meg halkan.

Melek elharapta a szó végét, amiből Patrick arra következtetett, hogy egyből meg is bánta, hogy kimondta az utóbbi néhány mondatot. De nem foglalkozott vele, mert nem a fogoly lelkivilága érdekelte, hanem csak az információi.

- Nem a te dolgod. Inkább azt áruld el nekem, hogy mit kerestél ott a többi nővel abban az épületben? Nem is az vagy, akinek mondod magad, hanem egy kerítőnő, aki nőket szerez a katonáknak, ugye? Beeteted a hiszékeny, tudatlan nőket, és odacsábítod őket, hogy szinte rabszolgát és kéjnőt csináljanak belőlük a katonák! Vagy a szüleiktől vetted meg azokat a fiatal lányokat? Mocskos vagy, és nem csak fizikai értelemben!

- Hadnagy, ne...
- Mit ne?

De Melek már nem tudott válaszolni, mert elsírta magát, ezt Patrick nagyon jól látta a válla rázkódásából. Csak egy arab fogoly, gondolta a nőről, de mégiscsak nő, ezért próbált türelmes lenni vele. Hallgatott, és várt, hogy a nő összeszedje magát, ami hamarosan meg is történt.

- folytatása következik -
5772
Saranghe - 2020. február 18. 18:48:22

Kedves Kata!

Várom a titkot, a nő titkát! Smile

Szeretettel olvastalak: Rose

Kata

4204
pathfinder - 2018. október 12. 15:35:12

Kedves Babu!

Köszönöm szépen kedves szavaidat! Smile

Szeretettel:
Kata Heart

5548
babumargareta - 2018. október 01. 19:55:01

Sokat meg nem tudtam meg de azert husegesen figyelem irasodat ,kedves Kata !
Az mar kesz teny ,hogy ebbol a nobol nehezen fognak kivajni valami titkot ,de olvasom most mar a 3.reszt is !
Gratulalok szeretettel.....BabuIn Love

4204
pathfinder - 2018. július 03. 11:53:00

Kedves Rita!

Patrick katona, és sok mindent látott, sokat tapasztalt a hadszíntéren, ezért talán nem éppen segítőkész...
Köszönöm hogy olvasol, és bár nehezemre esik, de nem mondom el a végét, már csak csütörtökig kell türelemmel legyél Wink

Szeretettek:
Kata Heart

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.