Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Gant Elizabet: Új év, új élet: Harmadik történet (2019. január)
Sokat töprengtem, milyen fogadalmat tegyek. Olyat kerestem, ami betartható! Azt hiszem, akkor lenne kerekebb az életem, ha betartanám a következőt: "Bárhol is vagy, légy ott egész lényeddel!" Ez az idézet Jim Elliot tollából származik.
Túl sok időt töltöttem azzal, hogy csak álmodoztam valakiről vagy valamiről... És a jelenről egyszerűen megfeledkeztem, vagy nem értékeltem eléggé az engem körülvevő és szerető embereket. A másik problémám a félelmeim. Aggódom, hogy elég jól csinálok-e dolgokat, illetve szorongok a jövő miatt, hogy példának okáért mi lesz velünk tíz év múlva. Tehát a tanács, hogy legyünk jelen teljes valónkkal, nagyon egyszerűnek, kézenfekvőnek tűnik. De ahhoz, hogy egy fogadalom sikeres legyen, mindig kell mögé egy terv a megvalósíthatóság érdekében. Kezdem az elméletnél. Nálam ez az ima, amit már gyakorlok egy ideje. Hálát adok a sorsnak, a jó Istennek azért, amim van, akik körülvesznek. Ez a kis rituálé mérhetetlen nagy nyugalmat ad az embernek a mindennapokban! Hatása hosszútávú! De azért érdemes a tettek mezejére is lépni. És én itt vagyok gondban. Hogyan legyek jelen 100%-osan? Talán, ha elmondom az embereknek, milyen fontosak számomra, mennyit jelentenek nekem... Ha kifejezem tettekkel is: segítek kérés nélkül, felhívom telefonon meglepetésből, rámosolygok... És akkor talán viszonzást is kapnék. A szeretet ereje felemelő, fantasztikus... Ha sokszor kérnék visszajelzést, talán elfelejtenék azon szorongani, hogy nem csinálok valamit elég jól. Az "aggódásfunkció" kikapcsolása tudom, hogy gyakorlást igényel. Bármit megvalósítani csak lépésről lépésre lehet.
Legyen bármilyen terved 2019-re, azt kívánom, hogy csak egy kicsit tegyél érte mindennap, legyen türelmed, kitartásod, és törekvésedet siker koronázza majd. BÚÉK!
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.