Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Berec Judit: Buszon
Bori tökéletesre fejlesztette a WC fülkében való öltözködést. Úgyis kedvenc időtöltései között van, hogy az ilyen helységekben töltse a szabadidejét. Sokszor érzi magányosnak magát, sokszor ez a legalkalmasabb hely a bőgésre. Vagy ha csak egyedül szeretne lenni. Hatodik éve ugyanis nincs magán területe, volt, amikor másik 5 lánnyal osztotta meg pár négyzetméteres kollégiumi szobáját. Szilveszter óta nem folyamodott ilyen öltözési technikához, de mint akkor is, most is így diktálta a szükség. Az pedig, nagyon jól tudjuk, hatalmas úr. Rohadt büdösnek érezte magát, legszívesebben egy jó meleg fürdőt vett volna. De nem otthon volt, nem is az átmeneti szállásán, s a kötelesség is szólította. Munkatársai, jobban szerette a két fiút így hívni, mintsem alkalmazottaknak, már a kulturális negyedben voltak, s várták, hogy valami minimális irányítást adjon nekik. Senki sem számított arra, hogy ez a baklövés közbejön. Nem akart a lány új ruhát venni magának, de muszáj volt, ha viszonylag tisztán és szag mentesen szeretett volna emberek közé menni.

- Jó az új inged! - dicsérte meg Kolos a lány öltözékét a helyszínen, aki erre egy kedvesnek szánt fintort küldött a fiú felé válaszként. A munka, amiért jöttek, viszonylag zökkenőmentesen lezajlott. Ha csak egy röpke időre is, de elfelejtették a buszon történteket. Miközben a két fiú dolgozott, a lány újraélte régi szenvedélyét, újra annak a kis tizenéves csitrinek érezte magát, aki a fájdalmas hír előtt volt. Újra mosolygott, újra nevetett. Táncolt, forgott, boldog volt.

A sör és a ropi valahol a főtér mellett már jól csúszott a három ember torkán. Ha már az odafelé vezető út nem volt eseménytelen, akkor a hazafelé vezető sem lehetett az. A kezdeti pánik, hogy lekésték az utolsó járatukat, és hogy nincs alvóhelyük az idegen városban, megoldódni látszódott. Drága jó évfolyamtársuk robogott értük az éjszakában. Fáradtan, álmosan, porosan és átfagyva szálltak be a megmentőjük sárga színű, villám sebességű kocsijába.
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.