Kedves Látogatók! Magazinunk internetes oldalát hosszabb fejlesztést követően 2020. október 3-án egy megújult oldalra költöztetjük. Az adataitok költöztetése meg fog történni, személyes profil, írások, hozzászólások az új oldalon is elérhetőek lesznek, azonban privát üzenetek, fórum beszélgetések és üzenőfali beszélgetések átköltöztetésére nincsen lehetőség! Kérjük, ha ezekben van számotokra fontos információ, mentsétek el magatoknak 2020. október 2-ig!
Továbbá kérünk mindenkit, hogy a profilban beállított e-mail címet ellenőrizze, változás esetén a profilját frissítse.!
További részletek az emailben kiküldött tájékoztatóban! Üdvözlettel: Szerkesztőség

Faludi Laura: Kedves NAPLÓM!
Egész életemben a kalandot kerestem, de most mégis megnyugodtam, és átgondoltam mit szeretnék. Ott akartam lenni abban a pillanatban mellette, és azt mondani, hogy hiba volt, és most már te is érzed, amit én. Emlékek maradunk egymásnak. Akik, ha látják egymást, mindig kicsit meghalnak legbelül.
12. 10. Ha a 12-ből kivonod a 10-et, kettőt kapsz, két embert, akik akkor még nem ismerték egymást, különböztek az útjaik, mégis megpróbálták együtt. Persze nem akkor, de tévedtek, és utálják egymást ezért. Magukba kéne nézni, és nem azt keresni, hogy hogyan lehet ártani a másiknak. Korcsolyázni sem megyek többet, mert 12. 10.-én tönkretetted az új nadrágomat a vagányságoddal, ami csupán ökörködés volt. Gyerekesség, de mégis megszerettelek. Idióta.
08. 06. Kettő a különbség. Két különböző határozott ember, akik egymásban csak a kalandot látták, és a lehetőséget. Határozottan voltunk határozatlanok, ha egymásról volt szó. Nem gondoltam volna, hogy találkozunk újra. Az elégedett vigyorod visszatetsző volt, és átlátszó egyben. A netről szedett vicceid erőltettetek, még jó hogy a bor minőségi volt, és nem hagyott cserben. Egy gondolat volt végig a fejemben, hogy ha ezt tolod az összes lánynak, akkor megértem, hogy miért nincs barátnőd. Idióta.
08. 10. Hogy miért találkoztunk újra? Nem tudom, de valami megváltozott, mesélni szerettem volna. Megosztottam veled az életemből egy fejezetet, amire te megöleltél, és azt mondtad : ,, minden oké lesz". Abban a pillanatban ott nem tudom, hogy magamon, vagy rajtad és a reakciódon lepődtem meg jobban. Talán zavarodott voltam, vagy beteg. Mikor hazaértem, az órámra pillantottam, 2 órát beszélgettünk, és nem untam meg. ,, Anya mérd meg a lázam!
08. 21. Ajjaj, szerelmi csavar, kicsit gázos a szitu. Mozi veled, és a haverokkal egyedüli lányként. Miért vicsorogsz rám? Orron pöcköllek, de te csak idegesen rácsapsz a kezemre. Miért ülsz olyan messze tőlem, és én miért nem a filmet nézem, hanem téged? A haverod, miért bámul engem? Mit mondtál neki? Tetszett-e a film? Nem tudom, de tetszik, hogy érdeklődsz. Hárman ballagunk az éjszakában, és mi ketten vitatkozunk egy hülyeségen, együtt esszük a hamburgeremet, mert ti éhesek vagytok. Azt mondod, találkozunk majd, de én szorosabbra fogom az ölelést. Te sem akarsz elengedni. Idióta vagy, de már akkor hiányzol, mikor felszállok a buszra.
09. 16. A haverodat keresem, de te veszed fel a telefont. A hangodtól pillangók repdesnek gyomromban, és gyorsabban ver a szívem, meg minden klisés cucc, amit ide ilyenkor be szoktak másolni. Akkor nem írtál már 4 napja, azt hittem vége ennek az egésznek, de este megkerestél, és a tömeg dumádat már nem éreztem annyira tömegnek, sőt már mosolyogtam is. Idióta vagy, de szerettem rád mosolyogni.
09.17. Gyors üzenetváltás napközben. Miért nem figyelek órákon, csak tervezem veled a délutánt. Várok rád a buszmegállóban, mosolygunk egymásra. Miért nem bírom abbahagyni ezt az idióta vicsorgást. Miért néznek rám máshogy az emberek? Mi csak barátok vagyunk, igaz? Vagy nem. Miért van nálam a dolgozatod? Megint idiótán mosolygok, tetszik az írásod, olyan mintha egy részed itt lenne velem. És a netről szedett vicceken nevetnénk újra. Idióta vagy, de kedvellek.
09.20. Azt írod, ne késsek, de kések, hogy várj rám. Ketten szálltok le a buszról. Ő miért van itt? Talán tévedtem, te hülyítesz. Túl sok a bók, de már nem hiszek neked, magyarázkodsz, de én csak nevetek. A kávém mellett azt figyelem, hogy kedvellek meg percről percre jobban. Hogyan magyarázom meg magamnak, hogy egoista vagy, és nem szeretsz mást csak magad. Idióta vagy, de mégis hiszek neked.
09.25. Sok a bor, és a vodka, alig találok már az ajtóhoz, de elfordítom a kulcsot. Miért nem érzem olyan bátornak most magam, mint az előbb? Miért remegek? Csak a hideg miatt. Vagy nem?  Megölellek, igyekszem, hogy ne tartson tovább mint másoknál. Ne érezd, hogy te kivétel vagy, de mégis alig tudlak elengedni. Mert különleges vagy számomra. Figyelnem kéne a vendégekre, de téged figyellek. Miért nézlek? Semmi érdekes nincs rajtad. Bevágódok mellétek az ágyba, megnevettet  valaki, és lecsapom a kezem, pont a tiedre. Elfordítom a fejem, és látom, hogy zavarban vagy...te is. Mi van velünk? Barátok igaz? Vagy nem. Rákulcsoltad a kezed az enyémre. Pillangók, felpattanok, és menekülök. Mi elől? Magam elől, az érzéseim elől.
A konyhában ülök, és a vodka miatt szédelgek, ezeregy dolgom van, de csakis az jár a fejemben, hogy mi lett volna ha...A derekam körül van a kezed, és azt kérdezem. ,, Ez csak a pia miatt ugye?
A válaszod igen volt, de az este folytatásában mindketten rájöttünk, hogy mi csak együtt vagyunk jók.
Idióta vagy, de reggel alig tudtalak elengedni.
10. 03. Elfelejtetted majdnem a szülinapomat. És már semmi sincs köztünk, én nem teszek érte, rád várok. Lépj már, de te meg rám vársz. Hibáztunk. Eltávolodtunk, de még mindig a te dogád van felül a stócban az asztalomon. Nem merem visszaadni neked, mert néhány szám elkenődött a rá hullott könnyektől. Pont két egyes..1+1 az kettő, de sajnos mi külön vagyunk, és nem ketten...Idióta vagy, miért sírok miattad?
10.13. Soha többet nem megyek bárba. Miért vagyok bátrabb, mint te? Egész este egymást figyeljük, mégis gyávák vagyunk. Vagyis vagy, mert én odamentem, és arra kértelek legyünk barátok. Miért fogod a kezem, ha az előbb egyeztél bele? Miért ölelsz meg? Miért hajolsz felém? Miért fáj ez az egész jobban, mint eddig bármi más? Miért nem bírom neked elmondani, amit érzek, és te sem nekem. Hazudsz magadnak, és nekem is. Idióta vagy, nem tudom, miért kedvellek.
10.18. Újra írsz, és elcsesztem. Jellemző rám, a törött szívemet próbálom gyógyítani, de ha jelen vagy nem megy. Miért vagyok hülye? A mögöttes tartalom értését miért nem tanultam meg? Még csak puskát sem írtam belőle. Elengedsz, mert már csak bántjuk egymást. Idióta vagy, és én rád gondolok még mindig.
11. 02. Ki ez a lány melletted? Szőke a haja, és ő maga Barbie. Mintha a való világ villájából szökött volna. Te nem is szereted az ilyen lányokat. Sőt ez nem is a te társaságod. Észreveszel, és közelebb csúszol a padon a szőkéhez. Miért bámulsz? Sírva rohanok ki a bárból. Láttad a könnyeimet, de nem futsz utánam. Miért fáj ez ennyire? Csak barátok voltunk? Vagy nem. De sajnos múlt időben...Idióta vagy, aki összetörte a szívem.
12. 08. Rád írok, helyre akarom hozni a hibáimat. De te már nem szeretnél semmit. Megértem, és eltűnök. Nem küzdök. Feladom, de a szívem még törött. Hívjalak el valahová? Nem merlek, gyáva vagyok, de titkon még reménykedem. Miben? Nem tudom. Idióta vagyok, mert mindig az egódat szidtam, pedig az enyém nagyobb volt.
01.05. Rólad írok, arra az estére gondolok, mikor másokon nevettünk, és rájöttem, hogy kedvellek. Te más voltál, te megfejthetetlen vagy. Talán ez vonzott. Az éjszakában, akkor két egoista ember megkedvelte egymást, viszont nem tudták kifejezni egymás iránt mit éreznek, ezért most a lány szenved. Rólad nem tudok semmit. Idióták vagyunk, mert nem értettük miről van szó, és mik vagyunk mi egymásnak.
Talán gonosz vagyok, de a törött szív nehezen gyógyul. Te mit érzel?
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.