Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Láng Anikó: Egy nő arcképe
Fülig érő szőke haját lakossági módon zselézte fel, nem olyan kérlelhetetlen amatőrizmussal, mint a körülötte álló punkok. Senki nem érti, hogy került ide az Ördög Fitymája koncertre, H&M-es bakancsából és hologrammos hátizsákjából elég nyilvánvaló, hogy nem ide indult.

Kezei vállból lazák, úgy dobálja őket maga körül, következetesen elvétve a zene ritmusát. Ez elszórakoztatja körülbelül két szám idejére, de aztán megunja magát, és teljes erőből ordítani kezd, mintha fájna valamije. A hangra még a sokat látott punkok is összerezzennek, és már emelik az öklüket, hogy bosszút álljanak azon, aki bántott egy nőt, de amikor látják, hogy nem kívül, hanem a homlokba izzadt szalmahaj alatt van a probléma, visszafordulnak a színpad felé. Levegőt sem vesz, vagy aközben is ordít, de emberfeletti módon három szám erejéig bírja a torokszaggató mutatványt. Páran lefényképezik, elvégre nem mindennapi látvány, néhányan kiröhögik, a többség viszont csak egyre türelmetlenebbül méregeti. Nem is az ordítás zavarja őket, egy punkkoncerten ez mégsem menne eseményszámba, hanem az a szoborszerű nyugalom, ami ehhez társul.

Végül egy dicstelen pillanatban a hangszálai megadják magukat, ő pedig hosszú percekig csak áll mereven, a színpad felé tátott torokkal, mint az etetésre váró madárfiókák. Kis idő múlva rájön, hogy valami nem olyan, mint lennie kéne, és bánatos képpel, elsírt sminkkel árad ki a koncertterem elé.

Leroskad a betonra, rágyújt egy cigire, köp egy véreset, és átkozza magát, amiért ilyen hamar lenyelte az összes port, amiről nem mondták el neki, hogy micsoda, ő meg elfelejtette megkérdezni.
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.