Kedves Látogatók! Magazinunk internetes oldalát hosszabb fejlesztést követően 2020. október 3-án egy megújult oldalra költöztetjük. Az adataitok költöztetése meg fog történni, személyes profil, írások, hozzászólások az új oldalon is elérhetőek lesznek, azonban privát üzenetek, fórum beszélgetések és üzenőfali beszélgetések átköltöztetésére nincsen lehetőség! Kérjük, ha ezekben van számotokra fontos információ, mentsétek el magatoknak 2020. október 2-ig!
Továbbá kérünk mindenkit, hogy a profilban beállított e-mail címet ellenőrizze, változás esetén a profilját frissítse.!
További részletek az emailben kiküldött tájékoztatóban! Üdvözlettel: Szerkesztőség

Láng Anikó: Egy nő arcképe
Fülig érő szőke haját lakossági módon zselézte fel, nem olyan kérlelhetetlen amatőrizmussal, mint a körülötte álló punkok. Senki nem érti, hogy került ide az Ördög Fitymája koncertre, H&M-es bakancsából és hologrammos hátizsákjából elég nyilvánvaló, hogy nem ide indult.

Kezei vállból lazák, úgy dobálja őket maga körül, következetesen elvétve a zene ritmusát. Ez elszórakoztatja körülbelül két szám idejére, de aztán megunja magát, és teljes erőből ordítani kezd, mintha fájna valamije. A hangra még a sokat látott punkok is összerezzennek, és már emelik az öklüket, hogy bosszút álljanak azon, aki bántott egy nőt, de amikor látják, hogy nem kívül, hanem a homlokba izzadt szalmahaj alatt van a probléma, visszafordulnak a színpad felé. Levegőt sem vesz, vagy aközben is ordít, de emberfeletti módon három szám erejéig bírja a torokszaggató mutatványt. Páran lefényképezik, elvégre nem mindennapi látvány, néhányan kiröhögik, a többség viszont csak egyre türelmetlenebbül méregeti. Nem is az ordítás zavarja őket, egy punkkoncerten ez mégsem menne eseményszámba, hanem az a szoborszerű nyugalom, ami ehhez társul.

Végül egy dicstelen pillanatban a hangszálai megadják magukat, ő pedig hosszú percekig csak áll mereven, a színpad felé tátott torokkal, mint az etetésre váró madárfiókák. Kis idő múlva rájön, hogy valami nem olyan, mint lennie kéne, és bánatos képpel, elsírt sminkkel árad ki a koncertterem elé.

Leroskad a betonra, rágyújt egy cigire, köp egy véreset, és átkozza magát, amiért ilyen hamar lenyelte az összes port, amiről nem mondták el neki, hogy micsoda, ő meg elfelejtette megkérdezni.
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.