Adamecz László: Dimash Kudiberger- Dimasi
Néhány hete az Ő hangjának bűvöletében élek. Amikor a képernyő által láttam a színpadra belépni, vézna, erőtlen kamasz volt előttem. Ahogy kezdte énekét, azonnal tiszteletet érdemelt! Meglepve figyeltem, az erőtlennek látszó legény lehengerelt minket. A meglett mély férfihangokat minden árnyalatúak követeik. A zengő, a légies, az áriák, a csengő, orgona felső hangjáig terjednek. Számomra Ő a csoda, s látom a világé is. Kirgiz származású, több, mint hat oktávon, 10 nyelven énekel, beszél. Amikor külföldön szerepel, saját nyelvén énekel, s annyira magával ragadja közönségét mint senki más korábban. Zenét szerez, hangszereken játszik színpadon is. A 24 éves fiatalember a népek ősi, de főleg saját népe mondabéli sámáni hangulatát úgy énekeli, hogy a hallgatók ámulatba esnek. Mindezt fokozza elbűvölő, lágy, olykor suttogó hangja, melyeket nem ismertünk korábban. Talán mágus, aki játszik velünk. Óriási tehetség, alázattal teszi dolgát. Mindenütt hódolói várják, s Ő boldog, még olykor le is térdel műsorában - alázattal. Tudja a világ számos színpadán képességeit, de jelét nem látni önteltségének. Rajongói áhítattal, teljes átérzéssel csüggenek rajta. Vele énekelnek, a mosoly, a rajongás számos formájában, sírva, sikítva - hálásak. Láttam a zsűri se maradt száraz szemekkel.
Bizonyára Istentől kapta tehetségét, lélekhangját! Tanításait bibliákból idézve - nem értem. Bizonyára Dimasit küldte nekünk, hogy szerepléseivel ámulatunkban érezzük lelkünk megtisztulását, könnyeink által is. E megkönnyebbülések segítenek vad világunk túlélésében. Hálásan köszönjük!
5528
adameczlaszlo - 2019. augusztus 25. 18:01:55

Kedves Rita!

Reményeim szerint nem csalódsz ajánlatomban.
Boldog zenehallgatást kívánok!

Szeretettel:LaciSmile

6542
ritatothne - 2019. augusztus 25. 13:16:07

Kedves Laci!

Nem hallottam még a fiatalemberről, de majd utána nézek az interneten. Nagyon szépen írtál róla. Gratulálok.

Szeretettel: RitaSmile

5528
adameczlaszlo - 2019. március 08. 19:27:13

Kedves Magdi!Rose

Köszönöm figyelmes gratulációdat,látogatásodat! Nem foglalkoztat melyikbe vagyok tehetségesebb. Talán azért megragadó mindkettő, mert teljes odaadással kell szolgálnom segítenem. Így lehet hiteles, vélem a szeretet. A lelkem hangjaival, és a szeretet szavaival. Már csak az a vágyam oszthassam, mondhassam!

Szertetettel:Laci

6191
Magdolna43 - 2019. március 08. 11:56:26

Kedves Laci!
Megnéztem a könyvbemutatóról készült felvételt, nagyszerű volt, csak azt nem tudtam eldönteni, hogy az irodalmi, vagy zenei elmény volt nagyobb? Mert mindkettő felejthetetlen!
Sok szeretettel gratulálok csodálatos tehetségedhez,
Magdi

5528
adameczlaszlo - 2019. március 05. 19:17:36

Kedves Magdi!Rose

A Te örömöd, az én örömöm, köszönöm! Valahol én is zenélek,
lélekmuzsikusok, vagy itt hallható: Adamecz László: Szeretem az embert, vallomások és bátorító üzenetek című könyvbemutató felvételét. 2018. 10.11. https://youtu.be/...

szeretettel:Laci

6191
Magdolna43 - 2019. március 05. 18:59:16

Kedves László!
Hálás köszönetem, hogy olvashattam írásodat Dimash Kudibergerről.Sajnálatomra eddig nem hallottam róla, de nyomban
rákerestem, egyszerüen csodálatos, nagyszerű!
Szeretettel gratulálok! Köszönöm, hogy megismertetted velem ezt a fantasztikus művészt!
Magdi

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.