Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Éva Kuslits: Bűvölet: Harmadik történet (2019. augusztus)
A kezdet mindig nehéz, a sors kiszámíthatatlan. Mi miért történik, később kapsz rá választ. Az első szerelmes sorok, tájakat, virágokat megörökítő kép, belőled jön, s oly szép. A világhír nem fontos, te találj örömet benne.

Fiatalon az írógép kattogása fáradt órákat nyújtott, most az írás megnyugtató. Festmény, vers, bármilyen alkotás úgy elbűvöl. Titkokat rejt, sejtet, érzéseket, gondolatokat közvetít. Profi vagy amatőr mind más szemszögből láttatja a világot, ez a jó benne. A művészet csodája részünké válik, mindegy honnan jöttünk és hová megyünk. Értéket ad neked, s talán másnak is.

A színek tobzódása a vásznon, egy más világba repít. Jártál ott? A vágyakozás teszi? Messzire juthatsz, csak mélyülj el, s már ott is vagy! Az élet nehéz perceiben üdítő tud lenni, nem leszel egyedül, s a baj eltörpül.

Az évek gyorsan szállnak szinte repülőn járnak. A lemenő nap is tündököl, s a bűvkörébe vonz.


2019.07.27.
5555
Maria HS - 2019. november 29. 13:08:17

Kedves Éva!
" Messzire juthatsz, csak mélyülj el, s már ott is vagy! Az élet nehéz perceiben üdítő tud lenni, nem leszel egyedül, s a baj eltörpül."- igen így érzem amikor írok..vagy olvasok..egyszóval alkotok...Örömmel időztem az oldaladon: Maria

6542
ritatothne - 2019. november 09. 18:35:36

Kedves Éva!

Gratulálok a nyereményedhez.

Szeretettel: RitaRose

6542
ritatothne - 2019. október 20. 10:43:14

Kedves Éva!

Érdeklődéssel olvastam soraid. Egyetértek veled, különösen abban, hogy az évek gyorsan szállnak.

Szeretettel: RitaRose

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.