Kedves Látogatók! Magazinunk internetes oldalát hosszabb fejlesztést követően 2020. október 3-án egy megújult oldalra költöztetjük. Az adataitok költöztetése meg fog történni, személyes profil, írások, hozzászólások az új oldalon is elérhetőek lesznek, azonban privát üzenetek, fórum beszélgetések és üzenőfali beszélgetések átköltöztetésére nincsen lehetőség! Kérjük, ha ezekben van számotokra fontos információ, mentsétek el magatoknak 2020. október 2-ig!
Továbbá kérünk mindenkit, hogy a profilban beállított e-mail címet ellenőrizze, változás esetén a profilját frissítse.!
További részletek az emailben kiküldött tájékoztatóban! Üdvözlettel: Szerkesztőség

Adamecz László: Az ajándék
Minden születésnapom előtt készülők erre. Az elveszett egészségem és reményeim után, meglelve a bizakodást, nagyon fontos lett életemben! Valamit bizonyítani magam erejéből, fájdalmaim ellenére. Kezeim, lábaim ízületeinek merevedése az úszásban nagyon gátolt. Egy-egy táv után masszíroztam tagjaimat. A korábbi években, már sikerült 1000 métereket úsznom. Az utóbbi hetekben, 200, 200 és 300 m-t úsztam, igaz majd szétestem. Még a mozgás harmóniáját sem találtam meg, s a levegőt is kapkodtam. Bizony meglepődtem, elkeseredtem. Itt az idő, nem bírom tovább! Szeptember 4.-én Komáromban az úszómedencében terveztem 300 m-t úszni, s így meglesz az ezer, igaz négy részletben. Meglett az első száz, második, harmadik, szétesek, lihegek, zakatol szívem. A negyediket akarom! Nekivágtam és visszaérve tudtam, meglesz az ezer! Ezek után egyre könnyebben, szándékban, bizalomban, erősödve teljesítettem a célt! Másnapra megajándékoztam magamat a születésnapomra. Hálás vagyok Istennek, sorsomnak, hogy volt akaratom, kitartásom még ha csak hat és félperces átlaggal lassan úsztam a száz métereket. Óriási élmény számomra, képes voltam rá hetvenkettő évesen!

Szívből kívánom, keress és találj olyan lehetőséget, amellyel önmagadat megajándékozod, önmagad igyekezetének, küzdésének élményével.
5528
adameczlaszlo - 2019. szeptember 13. 20:25:06

Kedves Rita!

Köszönöm figyelmedet, bátorításodat!

Szeretettel:LaciRose

6542
ritatothne - 2019. szeptember 13. 18:08:34

Kedves Laci!

Nagyszerű írás. Az embernek az a legnehezebb, hogy saját magát leküzdje, és ez esetben ez sikerült.

Szeretettel: RitaSmile

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.