Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Koleszár Petra: Búcsú
Elengedted a kezemet, de a szívemet sosem fogod.
Könnyes szemmel búcsút intettél és végleg utamra bocsátottál, reménnyel telve azt, hogy a szívem sosem lesz a csalók záloga, vagy a vad tornádó meghitt otthona.
Lehetetlen 23 évet zaklatott mondatok sokaságába fektetve, a szív összes rezdülését felidézve kitárni és papírra vetni .
Megköszönni mindazt, amit kaptam és érezhettem, sosem lesz elég idő, mert az idő angyalszárnyakon elillan lágy csillogást hagyva maga után, majd édes illatként szétárad és tudod, hogy már sosem lesz az édes percek menedékként szolgáló szálója.
A mi tekintetünk találkozott először ezen a káosz uralta Földön, majd megható érintés, megnyugtató szívdobbanás ölelt magához, melyet már csak az elme legeldugottabb rejteke őriz.
De ezer év és ezer óra sem lehet elég arra, hogy hálás szívem eleget dobbanjon minden egyes érintésért, mely valaha felsegített a megalázott ring legvadabb ütése után.
Mert döntésem meghatározó volt, és titkos paktumként mellétek szegődtem onnan, hol angyalok dallama kísért a legcsodásabb útra.
Vágyak tengerén hánykódó ringatások, ridegen közelgő barátságos ellenségek, mind minket akartak.
Egy gondos pillanat és hidd el, a sebeim is begyógyulnak. Mindig begyógyultak.
Mert hol a remény is elhagyja a vágyakozó szavakat, az anyai szív mindig képes lesz vigaszt nyújtani és mindig képes összeszedni a milliónyi darabra tört szíveket.
A pillanat, mikor kicsi magzatként fejlődtünk, tudtuk, hogy a legjobb helyre érkeztünk.
Mert a szív választott.
Az a szív, mi mindig tudja azt, mit az elme még fel sem foghat, mindig szeretni tud, bízva abban hogy viszont szeretik a megroskadt, koldus lepelbe göngyölt dobbanásait.
Nálad mindig otthonra talál, és kezedbe ajánlva eltékozolt könnyeit, újabb erőre szólítod és mint erőtől ázott mocsaras vidék, újra virágba borul.
Ki mindig hitt és bízott abban, hogy jó gyermekei leszünk, és a legjobb nevelés mellett végül azokká értünk.
Mert olykor fáradt lelkek sóhaja száll ajkunkról a magasba, de hálásak vagyunk azért amiért mások csak áhítozhatnak. Mert szeretve voltunk és örökké szeretve maradunk.
Voltak hazug szavak, melyek a füleket süketté tették és a szíveket marcangolva a naiv magányba száműzték.
Bocsásd meg, ha rossz gyermekként a könnyeid felbújtója voltam.
Mert tudom, voltak napok, mikor a teher amit rád pakoltam, erős fájdalmakat okoztak.
De ne hidd hogy nem bánom minden egyes szavam, mivel valaha bántottalak, és minden tettem, amivel az aggodalom karjaiba taszítottalak.
Erős és megmagyarázhatatlan kötelék, mi sosem gyengül. A szívem örökké szeretni fog és hálás könnyek között írom ezeket a sorokat is, mert szavakkal kifejezhetetlen mindaz, ami birtokába léphettünk.
Higgy benne, hogy örökké maradok, és a szívedben örök helyet foglalok, érezd minden nap, hogy veled vagyok, és a gondjaidban is örökké a társad maradok.
Most költöző madárként a fészkemet elhagyom, de zarándok lélekként mindig visszatérő vendéged maradok. Mert az anyai szeretet nem múló délibáb, nem képzet vagy rajongás valaki iránt.
Az anyai szeretet értékes világot fest azt értéktelen valóság vásznára, mely festői képként plátói reményt kelt az élet boldogsággal teli magányos pillantásába.
6142
BoldogCsisz - 2019. december 06. 15:16:46

Kedves Petra!
Gratulálok a nagyon szép írásodhoz!
Szeretettel: Marika

6653
pepa24 - 2019. december 05. 02:12:59

Kedves Petra
ez a Búcsú egy örökre megtartó kötelékről szól. Szívhez szóló művet alkottál.Rose

6476
Siposne Marica - 2019. december 04. 19:48:46

Olyan megható amit sokan érzünk, megfogalmazni ilyen gyönyörűen azonban kevesen tudnánk.

Gratulálok!
Marica

6476
Siposne Marica - 2019. december 04. 19:47:39

Olyan megható, amit sokan érzünk, megfogalmazni ilyen gyönyörűen azonban kevesen tudnánk.

Gratulálok!
Marica

6682
Pepe96 - 2019. december 03. 11:04:36

Kedves Rózsa!
Köszönöm a kedves szavakat.

Üdvözlettel:
Petra

6482
rozsa koncz - 2019. december 03. 09:04:05

Kedves Péter!
Megkönnyezve olvastam írásod, amely határtalan, szeretetre utal. Nagyon nehéz feldolgozni egy anya halálát. Tiszta, szép érzelemmel teli írásodhoz gratulálok RózsaHeartRose

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.