Kedves Látogatók! Magazinunk internetes oldalát hosszabb fejlesztést követően 2020. október 3-án egy megújult oldalra költöztetjük. Az adataitok költöztetése meg fog történni, személyes profil, írások, hozzászólások az új oldalon is elérhetőek lesznek, azonban privát üzenetek, fórum beszélgetések és üzenőfali beszélgetések átköltöztetésére nincsen lehetőség! Kérjük, ha ezekben van számotokra fontos információ, mentsétek el magatoknak 2020. október 2-ig!
Továbbá kérünk mindenkit, hogy a profilban beállított e-mail címet ellenőrizze, változás esetén a profilját frissítse.!
További részletek az emailben kiküldött tájékoztatóban! Üdvözlettel: Szerkesztőség

Adamecz László: Így történt: Az üzenetváltás
Szeretettel megosztom: Ferenc öröme ajándék nekem!
Üzenet váltás: Ferenc Orcsik Kedves László!
Szívből köszönöm mindazt, amit Öntől kaptam egész évben, a költeményein keresztül és a személyes üzeneteken át!
Hihetetlen hatással volt, voltak rám...
Többször segített olyan élethelyzetek átvészelésekor, amikor nem igazán láttam az esetleges helyes irányt...majd megjelent egy költeménye üzenetként...és ott találtam "irányt", vagy magát a "megoldást"...
Őszintén, áldott ünnepeket kívánok Önnek!
Minden jót!

Adamecz László: Kedves Orcsik Ferenc! Mint sorstársak is tegeződjünk, nagyon örülök örömödnek! Magam 40 éve reménytelen kínokban éltem, amíg rá hat évre megtaláltam a lehetőséget. Az emberi szeretet segítséget adott, igazi lehetőséget. Onnan vallom, értékes, szeretetre méltók vagyunk, mert a kétségbeesett ember őszinte. Ma sem vagyok látnok, azt tudom, sokan viseljük egyéni sorsunkat, melyeket sokszor hasonló sorskén élünk meg. Csak üzenek s mindenki megismerheti a neki segítő üzenetet. Köszönöm a jó kívánságokat, viszont kívánok áldott ünnepeket. Csak üzenetként küldöm: Aki másokon segít, az önmagán segít, mert a másoknak adott szeretet, önmagunk gyógyítója. Megjelent Adamecz László: Szeretem az embert c. kötete
130 oldal, puha karton borítóval.
Megrendelhető a Líra webáruházában:
https://www.lira....-az-embert
Írásaimmal nem kívánok magasba emelkedni, csak a szívek közelébe vigasznak.
2019. december 20.
5528
adameczlaszlo - 2020. január 31. 19:09:27

Kedves Rita!

Köszönöm kedves figyelmedet, szavaidat! Szépek igaz szavaid, én csak azt fedeztem fe:Aki másokon segít, önmagán segít, a magam szavaival. A napokban egy alkotó hölgy írta, akin segíteni szeretnénk, annak mellé kell állni. Elfogadom, mert ez az ő tapasztalata, Az enyém: ahogy jelezted, a biztató szavak is csodára képesek, mert a bizalom erősödhet abból.

(az Emlékét őrizve c írásomat átírtam)

Sok szeretettel: LaciRose

6542
ritatothne - 2020. január 31. 14:55:34

Kedves Laci!

Gratulálok. Igen, sokszor egy kedves, biztató szó is elég tud lenni. Én ezt az igei részt vallom magaménak, hogy "ki mást felüdít, maga is felüdül".

Szeretettel: RitaIn Love

5528
adameczlaszlo - 2020. január 18. 16:47:15

Kedves Marica!

Köszönöm, pedig nem is igyekeztem!

Szeretettel:LaciRose

6476
Siposne Marica - 2020. január 18. 08:30:11

Sikerült közel kerülni szívemhez.
Köszönöm:
Marica

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.