Ágoston Tibor: Nem várt fordulat !
Elizabeth Harmincöt éves asszony, kinek a házassága már régóta őrölte idegeit, elhatározta, hogy tovább már nem birja, férje oktalanul vádolja mindenért.
Egyetlen aggodalma fiatal 15 éves rebellis gondolkodásu lánya Tori, akivel komoly problémája volt az anya attól félt, hogy a lány el fog szökni a háztól.
Elizabeth egy napon megismerkedett egy jóképű emberrel aki nagyon tetszett neki, az ő szexuális élete laposabb volt mint valaha, a férje hosszú idő óta eltávolodott tőle és már égett a vágy benne, hogy azt kielégítse.
Szerencséjére férje hoszabb beszélgetésbe kezdett vele, elmondta, hogy neki van valakije, akit már régebben ismer, el fog költözni a háztól. Aminél kellemesebb meglepetés nem is érhette volna az asszonyt, aki erre várt már régen.
Elizabeth új barátja Paul Stevens ki nem lehetett több mint harminc, az asszonyt becenevén Betty-nek hívta és jobb barátok lettek mint gondolták volna. Paul beköltözött a házukba.
Tori mikor találkozott Paul-lal, hosszan végignézett rajta, ki tudja mit gondolva.
Telt az idő, Betty állást keresett magának, a férjére már nem számíthat többet.
Paul is dolgozott, mint fiatal mérnök kezdő fizetéssel, de bíztató jövőre számíthatott.
Zajlott az életük, sokszor házon kívül étkeztek, Betty nagyom bolgog volt Pau-lal, végre megtalálta az igazi szerelmét aki várakozáson felül kiekégítette vágyait.
Egy nap Tori nem jött haza, ami az anyját nyugtalaította. Mikor volt alkalma titkon belenézett Tori retiküljébe, egy csomó terhesség elleni pirulát talált benne ami gondolkodóba ejtette.
Betty :
- Tori beszélni akarok veled, láttam a pirulákat a retikülödben, fel vagyok háborodva, még csak 15 éves vagy, ezt nem vártam volna tőled, nem türöm, hogy kimaradjál éjszakára.-
Tori :
- Anya, én már 16 éves vagyok, én más világban élek mint amiben Te felnőttél, az iskolában minden lánynak van barátja, ami természetes és remélem, hogy többet nem fogsz a személyes dolgaimban kutatni.
Betty nehezen tudta ezt lenyelni, de azon gondolkodott, Torit soha nem kisérte haza senki, milyen barátja lehet ?
Paulnak tetszett Tori, sokszor megleste őt mikor zuhanyozott, gyönyörű fital teste mint az élet, hoszabb időt töltött a víz áradat alatt ami jó érzést adott a testének, melleinek.
Egyszer betty nem volt otthon,Tori korán jött haza az iskolábol, ruháját levetve ment a zuhanyozóba jó meleg víz feléleszt bennem mindent gondolta.
Paul minden zajt figyelemmel kisért, tudta hogy a lány hol van. Beosont a fürdőszobába, ruháját levetve lassan kinyitotta a zuhanyozó ajtaját a lány nem látta mert a szemei becsukva, egyszer csak érezte egy nagy test átöleli. Tori hirtelen megijedt, nem számított erre, de mikor látta Pault egy kicsit megnyugodott.
Paul : - Maradj csendben, tudom, hogy kivánsz, csak érezni akarom gyönyörű testedet és Paul nem hagyott ki semmit, Tori most már hagyott mindent, Ő volt aki igazán élvezte ezt az izmos férfit, csak úgy vonaglott karjai között.
Tori és Paul titkon jó barátok lettek, gyakran szeretkeztek, élveztek minden percet.
Paul mikor már Betty mélyen aludt beosont Tori hállószobájába áldoztak a szerelemnek. És ez így ment sokáig, míg egy nap valami tragikus dolog történt.
Hajnal két óra lehetett, mikor Betty felébredt valami zajt hallott, gondolta betörő.
- Paul, ébredj, valaki betört a házba - Sötét volt a szobába, Betty nem látta Paul már nincs ott.
Gondolta ez az ember mélyen alszik elővette a revolvert az éjjeli szekrényböl kilépett a szobábol, meghökkenve látott egy alakot tizenöt lépésnyire tőle.
Betty : - Te gazember és két lövést leadott. - Az ember összerogyott. Tori sikítva rohant ki a szábájából látva az esetet.
- Mi történt?
Felkapcsolták a vilanyt. Paul holtan feküdt a szőnyegen vér patagzott belőle.
- Tori :- Anya, mit tettél? Megölted Pault ! -
Nem volt más választás, hívták a rendőrséget, kik hamarjában megjelentek, Betty t elvitték, idő kellet míg minden adatot összeszedtek.
Utóirat :
Betty nem szándékos emberölésért tiz évi börtön buntetést kapott soha nem tudta meg az igazi történetet Tori és Paul között.
Tori elveszítetta szerelmét és az anyját akit gyakran látogatott és sírt mert tudta, hogy Ő volt az okozója mindennek...

Ágoston Tibor.
5567
Mirage - 2020. január 18. 15:58:49

Kedves Kitti !

" de hát akkor nagyon sok férfit le kéne lődözni.."
Nem beszélve a nőkről,mert minden ő miattuk történik,de ne
vegyük őket többes számba,mert van okos nő,és van egy másik
Örülök,hogy élvezted a történetet !
Tuibor

5396
Kitti - 2020. január 18. 10:58:08

Nahát, nahát. Még meg is büntették, mert betörőre számítva lőtt? Most mondhatnám, hogy megérdemelte a gazember, de hát akkor nagyon sok férfit le kéne lődözni... Grin
Viszont a lányt pont úgy hívják a történetedben, mint a papagájomat. Japánul madár a jelentése a Torinak.

5567
Mirage - 2020. január 17. 22:04:07

Kedves Rita !
Életböl valók,köszönöm az olvasást
Szeretettel Tibor

6542
ritatothne - 2020. január 17. 07:43:57

Kedves Tibor!

A meghökkentő esetek megalkotója vagy, igazi krimi író.

Szeretettel: RitaIn Love

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.