Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Tóth Lászlóné: Hűség/9.
Zoli időnként hazajött, beszéltek is egymással, de testileg nem érintkeztek. Ilike gömbölyödött és egyre boldogabbá vált. Teljesen függetlenítette magát attól, hogy Zoli jön, vagy nem, már csak a kicsire koncentrált. Hálás volt, hogy édesanya lehet, bízott abban, hogy minden rendbe jön, nem aggodalmaskodott.
Nyáron befőzte a lekvárt, eltette a pincébe a zöldséget, gyümölcsöt, varrogatott, többek között készített pólyát, pólyahuzatot, kis ingeket és rékliket. Megvette a pelenkaanyagot, amit kiszabott és beszegett, hogy mire megérkezik a baba, meglegyen minden, ami csak szükséges. A szépirodalmi művek mellett most már kisgyermekekkel kapcsolatos könyveket is olvasott és egyre nagyobb örömmel várta a napot, amikor karjaiban tarthatja a szíve alatt fejlődő kicsiny gyermekét.

Egyetlen barátnője, Ági, időnként meglátogatta. Vele őszintén megosztotta örömét, bánatát, hiszen tudta, hogy az asszony igazán szereti és megérti őt.

A nyolcadik hónapban az orvos azt mondta, hogy nem lenne szerencsés, ha a szülés levezetését a bába végezné, biztonságosabb lenne, ha kórházban szülne.
Viszont a rossz közlekedési körülmények miatt, célszerűbb lenne a fővárosban laknia, hogy mindenképpen időben juthasson be a szülészetre.

Ági a férjével és két gyermekével egy budapesti kórház szoba-konyhás kis szolgálati lakásában élt, ahol a férj karbantartóként dolgozott. A házaspár felajánlotta Ilinek, hogy az utolsó időben - legalább a várható szülés előtt egy héttel - költözzön hozzájuk. Ili nem akarta elfogadni ezt az áldozatot, de olyan kedvesen és szeretettel kérték rá, hogy végül is igent mondott.

Október 25-én reggel jelentkeztek először a fájások, délután vitték be a kórházba és nem sokkal éjfél előtt életet adott gyermekének. Gratulálok anyuka,- mondta az orvos, 3500 gramm, 54 cm hosszú, gyönyörű, életrevaló kisfia született! Adjon az Úr erőt és egészséget a felneveléséhez!

Ilike arcán az örömmel vegyült fájdalom könnyei csordultak végig. Nehéz volt a szülés, de lám megajándékozta a mennyei édesatya egy gyermekkel, édesanyává téve őt. Istenem, köszönöm!- súgta boldog hálával.

Az újszülöttek a kórteremben voltak, az édesanyák ágya végében elhelyezett kiságyban. Az első nap a nővér azzal segített, hogy kivette és odaadta az újszülötteket az édesanyáknak, valamint megmutatta, hogyan kell pelenkázni a kicsiket. A gyermekeket egyedül a fürdetésre vitték ki a szobából.

Ilonka gyakorta éjszaka is felült, hogy megcsodálja drága gyermekét. Alig akarta elhinni azt a csodát, hogy az övé az a kék szemű, szőke hajú, csodaszép kisfiú. Tiszta apja - gondolta.

Ági végig a folyosón drukkolt, csak mikor megtudta, hogy Ilike egészséges fiúgyermeknek adott életet és mindketten jól vannak, ment haza, illetve a lakásukba, ami a kórház területén volt.
5772
Saranghe - 2020. január 31. 21:41:06

Kedves Rita!

Szép is anyának lenni! Smile. Én sem cserélném el semmire sem.
Várom a folytatást!

Szeretettel: Rose

Kata

5396
Kitti - 2020. január 31. 21:26:58

Drága Rita! Ugye ez még nem a vége? Várom a folytatást!

6542
ritatothne - 2020. január 31. 20:06:29

Kedves Babu!

Köszönöm a kitartásod, de sajnos még nincs vége. Egy rész van hátra, az már valóban a befejezés.

Szeretettel: RitaRose

5548
babumargareta - 2020. január 31. 19:44:30

Szia Rita!Heart
Most olvastam el az utolsó részét.Igy gondoltam volna én is a végét!
Gratulálok szeretettel sikeres novelládhoz!.....BabuRose

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.