Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Horák Andrea Kankalin: Szívillat
Szép akart lenni, határozott, megnyerő, izgalmas, érzéki, éppen olyan, amilyennek a férfi ismerte. Nem pazarolt magára holmi festéket, nem volt szüksége semmiféle mázra, szeme élénk csillogása, sugárzó mosolya, szégyenlős arcpírja volt éke, mindenkit lenyűgözött megfejthetetlen egyénisége, de most rendkívüli helyzet elé került. Élete nagy lépésére készült, és nem akart hibázni. Egyszerű öltözékbe bújt, kizárólag diszkrét, bőrből készült ékszereit viselte hozzá. Csak semmi feltűnés! Szépségápolásának egyetlen mániája a különleges parfüm volt, amelynek szantálfa alapba kevert gyümölcsös-virágos illata illett titokzatosságához, a fehér bors, a frézia keleties hatása összevegyült gardéniavirág, zamatos szilva, mágikus ylang-ylang, szegfű aromájával, mindezek vanília- és pézsmakivonattal alkottak szédítő elegyet; úgy tartották, "szívillat". Igaz lehetett, mert az üvegcse tartalma szerelem erejével hatott rá már első találkozáskor. Annyira, hogy évek óta hűségesen ragaszkodott hozzá, nem volt hajlandó más illatszerre váltani. Kezébe vette a kristály formájú üveget, kecses mozdulattal mindkét füle mögé permetezett a finom "eau de toilette"-ből, majd nyakának selymes bőrét is illataromával frissítette, ebben volt az ereje, kifogyhatatlan energiája. Érzékinek, üdének érezte magát, könnyednek és olyan ellenállhatatlannak, mint aki meg tudja váltani akár az egész világot.
A fogadóteremben egyre gyülekeztek az emberek, félszegen pásztázott végig rajtuk, fürkészve keresett valakit, aki mindennél fontosabb volt számára, de előbb találta meg őt a férfi tekintete. Íriszük ölelkezésében kimondatlan ígéret fogant, abban a pillanatban már semmi más nem számított, aprócska ponttá zsugorodott a tér, a fékevesztett idő meghunyászkodva torpant meg, talán örökre.
Jó lenne. Jó lesz!Enya - Only Time
https://www.youtu...StCSUBJXAM
6208
Kankalin - 2020. február 08. 08:03:25

Szia Kitti! Smile

Jól érzékelted a párhuzam jelentőségét. A várakozás izgatott örömének átadása volt a célom, az illat csak körítés.
Köszönöm szépen értő olvasásodat. Smile Rose Heart

Szeretettel: Kankalin

6208
Kankalin - 2020. február 08. 08:00:11

Szia Rita! Smile

Igen, sejtelmesnek szántam. Örülök, hogy sikerült.
Annak is, hogy tetszett.
Köszönöm szépen. Smile Rose Heart

Szeretettel: Kankalin

5548
babumargareta - 2020. február 07. 13:43:11

Szia Kankalin!
A parfüm leírásával bevezettél egy titokzatos világba,ami csak a nők világa!
Sejteti magát egy hátsó gondolat ,ami egy találka előtti állapot.
Szép,finom,kecses alkotás!Heart

Gratulálok szeretettel.....BabuRose

6191
Magdolna43 - 2020. február 07. 12:41:40

Kedves Kankalin!

Sejtelmes, titokzatos történetedben, megtörténik a csoda.
Szeretettel olvastam,
Magdi

5396
Kitti - 2020. február 07. 10:17:59

Bár a történet a parfümre van kihegyezve, mégis mégis ez a szívillat egész másról beszél. Ez csupán a párhuzam az összetartozás láthatatlan erejéről, kapcsolódásáról, a belső kisugárzási pontok találkozásáról. Kívánom, hogy örökké tartson...
Rose

6542
ritatothne - 2020. február 07. 08:17:47

Kedves Kankalin!

Diszkrét, szép történet volt. Sejtelmes, titokzatos, finom és előkelő.

Szeretettel: RitaRose

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.