Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Tóth Sarolta: Genetikai örökség
Örökség - családfa
Nemcsak vagyont, ékszereket, észbeli képességeket, hibás géneket, és általa gyógyíthatatlan, sőt tovább örökíthető betegségeket is lehet örökölni. Az örökösödési illetéket életünk végéig fizetni kell. A Bibliában is találunk utalást arra, hogy Isten vétkeinkért utódainkat is bünteti.
A gyermeket vállaló szülők életmódja hátrányosan befolyásolhatja a gyermekük egészségi állapotát. Sok újszülött már születésekor hordozza az autoimmun betegséget. Nem élhet teljes, boldog, egészséges életet. Az észbeli vagy testi fogyatékossággal született gyermek családja életét is megnehezíti.
Sok esetben a hibás gének okozta kór tünetei csak hosszú lappangási idő után, felnőtt korban jelentkeznek. Ezek a betegségek nem halálosak, de rengeteg szenvedést okozhatnak évekig, halálunkig tart és egyre súlyosabb.
Az örökölt hajlamot életkörülményeink, környezetünk, a stressz felébreszti, sem visszafordítani, sem megállítani a folyamatos romlást nem lehet. Ezek az emberek lesznek elsőként a járványok áldozatai.
Sajnos, magam is áldozata vagyok egy ilyen későn felismert genetikai - gyógyíthatatlan betegségnek - génhibámat csak hetven éves koromban diagnosztizálták, a tünetét sok orvos megcsodálta:
- milyen érdekes, túl sok a vas a vérben.
- Nézzék meg hát, mitől van! - kértem.
- A laboratóriumi speciális vizsgálat igazolta, hogy szervezetem nem hasznosítja, sőt, károsan raktározza, felhalmozza a vasat. Az életem végéig tartó kellemetlen kezeléseket nem vállaltam. Diétázom és megvizsgáltattam lányaimat. Szerencsére ők nem örökölték, vércsoportjuk is más, ez ugyanis szintén befolyásolja a kór kialakulását.
- Tanácsom: figyeljenek az ilyen hosszan tartó "furcsaságokra".
3177
mamuszka - 2020. március 26. 13:26:11

Örülök, hogy olvastad. Gondolom, sok családot érint ez a probléma, de nem veszik észre vagy nem is gondolnak rá, hogy ilyen létezik, hiszen az orvosok is csak ritkán fedezik fel vagy nem hívják fel a figyelmet.
A bokaizületi gyengeség nálam is fennáll , gondolom, összefügg a vaslerakódásával, a csontok is károsodnak, és ez nagyon fáj.
szeretettel SaroltaIn Love

6643
szikra60 - 2020. március 24. 08:46:07

Sajnos nálunk a bokaizületi gyengeség, deformálódás az "átadott vagyon". Nincs szomorúb, mint mikor egy ember azt látja, a gyermeke még rosszabbat kapott, mint ő. Azt gondolhatnánk a természet elfelejti átadni a rossz dolgot, sajnos ez nem így van. Néha ráadásul a másik szülő által hozott örökség még csak ront a helyzeten. Szeretettel olvastalak Éva

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.