Kedves Látogatók! Magazinunk internetes oldalát hosszabb fejlesztést követően 2020. október 3-án egy megújult oldalra költöztetjük. Az adataitok költöztetése meg fog történni, személyes profil, írások, hozzászólások az új oldalon is elérhetőek lesznek, azonban privát üzenetek, fórum beszélgetések és üzenőfali beszélgetések átköltöztetésére nincsen lehetőség! Kérjük, ha ezekben van számotokra fontos információ, mentsétek el magatoknak 2020. október 2-ig!
Továbbá kérünk mindenkit, hogy a profilban beállított e-mail címet ellenőrizze, változás esetén a profilját frissítse.!
További részletek az emailben kiküldött tájékoztatóban! Üdvözlettel: Szerkesztőség

Kovács Mariann: karanténban
A karanténban lehetőségünk van imádkozni vagy tartani azokkal a kapcsolatot akik közeli ismerőseink, szeretek írogatni és más írók írásait olvasni. Egy ismerős azt tanácsolta nekem hogy írjam ki magamból a dolgokat, néha olyan jó megüresedni és jó az amikor nem cipeljük tovább a terhet hanem lerakjuk. Egy írás is lehet üzenet, üzenet a vers vagy a novella, keresztény vagyok és amikor fellapozom a Bibliámat egy üzenet tárul elém. Gyakran vagyok szomorú mert még nem találtam meg a hozzám illő társat akivel boldog lehetek, a Biblia megvigasztal. Ott van a ne félj mert veled vagyok, igen Isten velünk van és nem hagyott magunkra. Ez a ne félj mert veled vagyok azt jelenti hogy Isten velünk akar lenni az Ő népével meg azokkal akik hisznek Benne, a karantén azért is jó mert így tapasztaljuk meg azt hogy számíthatunk Istenre. Arra Aki elküldte a földre Jézust és általa váltotta meg a világot. A Jn 3:16; versében a szeretetnek egy csodálatos kifejezéséről olvashatunk, kedves olvasóim Isten ma is szeret titeket. Szeret még akkor is ha ti el fordultok Tőle, nem tudjuk behatárolni azt hogy milyen mértéke van Isten szeretetének. Lehetetlen megmérni csak annyit tudunk hogy szeret téged és engem, Isten mindig is ott. volt és ott lesz velünk. Ez a ne félj mert veled vagyok bátorítson titeket, nekem is ez ad reményt és megerősít.
2135
mami - 2020. április 21. 19:08:20

Mariannkám!

Isten társ a társtalanságban aki mindig velünk van. Örülök, hogy a hitben magadra találtál.
Egy ismerősöm, aki rengeteg verset is ír, írta, hogy neki van hite, de nem vallásos...és onnantól a nem is rövid versében ostorozta azokat akik a hitüket Istenben találták meg. Nálad minden leírt sorodban a tiszteletet érzem a másik ember iránt, miközben Te hiszed a magad hitét ... Örülök, hogy az alkotás okán jó barátságban kerültünk, mint alkotótársak.

Szeretettel Jártó Róza (mami)

5396
Kitti - 2020. április 20. 11:44:51

"Ha Isten velünk, ki ellenünk?"
Rose

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.