A vágy vonatán

Összes megtekintés: 154 

Képtelen vagyok másra gondolni, pedig utaznom kell. Mindjárt beáll a vonat. Az emberek egymás után kapaszkodnak fel, fáradtan lerogynak. Van hely. Én is leülök egy őszülő férfival szemben. Mellette nő van, szép, fiatal, csillogó szemű. Nem érdekel. Csak az én vágyam izgat. 
Lehunyom a szemem. Most nem foglalkoztatnak az ablakon át elsuhanó hegyek, az égen szálldosó gyönyörű varjak. Nem kutatom a házakban megnyilvánuló embert. Becsukom a szemem és rá gondolok. Bőrére, ami lehet fehér, vagy barna, már az is mindegy. Látom magamban.
Vágyom rá, képzeletemben végigpereg, ahogy lassan vetkőztetve, feltárom meztelenségét. Vidám jelenség, mintha egy zöld dobozból ugrana elém, mosolyogva, csábítón. Idomai elkápráztatnak. Üde illata elkábít. Mámoros örömmel érintem. Érzéki vágy csábít, hogy orrommal közelítsek a teste felé. Végigcirógatom szimatommal, tőle alig egy milliméteres távolságból s már szinte oda vagyok érte. Minden hajlatát magamba szívom. Óvatosan érintem, mint a hegedűművész a hangszerét koncert előtt. Mint a zenész, felhangolom én is őt. Elhozom arra a pontra, ahonnan a legnagyobb élvezetet nyújtja majd – nekem, hogy képes legyen fokozni azt a kéjt, amiért már minden sejtem türelmetlenül toporog. 
Számmal puhán érintem és érzem, hogy reszket kezemben a bőre, ahogy megnyalintom. Végigsimítom minden porcikáját. A számmal felfedezett két rés közé fúrom a nyelvem, amit mintha véletlen találtam volna meg. Befurakodom. Már kissé erőszakos vagyok vele. Érzi. Puhán fordul, ahogy én akarom. Már mélyen belenyaltam és nyalogatom, élvezve, ahogy nyálammal keveredik a nedve. Kéjesen nézek fel. 
– Imádlak! Imádlak te édes! – motyogom egy fél percre, de folytatom tovább. 
Hagyja magát, s ettől újra elönt a vágy magamba zárni. Legszívesebben beleharapnék, mint egy állat, vagy bekapnám úgy, ahogy van, a sikolyt se hallanám meg. Őrült vagyok. 
– Kívánlak! Kívánlak! Kívánlak! – lüktet a halántékomon. 
Érzem, hogy akarja, átadja magát. Arra fordul, amerre nyelvem tolja. Leheletem megtelik teste ízével. Mámoros vagyok. Nem bírom tovább, kinyitom valóban a szemem. A férfi ül velem szemben, ölében a szerelmemmel. A lány mellette eszik valamit, csukott pillák mögé rejtett tekintettel, így nem látom a szemét. A férfi vigyorogva, mint egy rossz nőt, felkínálja a szerelmemet. 
– Beszáll ebbe a körbe? After eight. Adhatok egy mentolos csokit?

2007.07.

“A vágy vonatán” bejegyzéshez 18 hozzászólás

 1. Kedves Kitti!

  Nagyon szuper rövid kis novellát alkottál. Az elején még én sem sejtettem, hogy csoki imádatról van szó. De aztán.. 🙂
  Klassz volt ez az utazás. Nagyon tetszett.
  Gratulálok!
  Szeretettel: Noémi
  🌸

 2. Jajj, te kis cseles! A feléig bizony nem sejtettem, mire megy ki a játék, ott azért kezdtem gyanakodni, hogy nem úgy van ám az, ahogy érteni vélem!
  De micsoda kis pajzán novellát hoztál össze nekünk! 🙂
  Szeretettel gratulálok hozzá, nagyon tetszett!
  Kata

 3. [color=#cc00cc]
  [b]Drága Kitti![/b]
  [i]"Beszáll ebbe a körbe? After eight. Adhatok egy mentolos csokit?"[/i]
  Hát én igen! Imádom!!!!:]
  Gratulálok remekedhez!
  [b]Margit[/b](l)

  [/color]

 4. Szia Kitti!
  Írásod tele erotikával, vágyakozással, az olvasót jól megtévesztetted. Kitűnő írás, ez az igazi tollforgatás. Nagyon tetszett.
  Gratulálok szeretettel Rózsa(l)(f)

 5. Meg jó hogy vannak más megoldási lehetőségek is a vágyak kielégítésére.
  " Ohajt egy "csokis táncot ?-Itt van máris tálaljuk."
  Semmi szégyen ,ismerjük az érzést!"(l)
  Jól behúztál kis huncut! (f)
  Gratulálok mentolos szeretettel…Babu(f)

 6. Látom, pepa, te is csoki-őrült vagy…
  Örömmel látlak mindig Hajni, köszönöm, hogy vagy. 🙂
  (f)

 7. 😀
  Hát ez eszméletlen, fantasztikus, lehengerlő, csoda élvezetes!!!
  (f)
  After eight?
  For ever and ever! (Mert itt lenne az ideje, hogy ennek a remekséges csodának kitalálják végre az "Örökkön-örökké" változatát!)

 8. Szia Gugi! Ó, nagyon szeretem a mentolos csokit. Bár minden fajta csokit, mint a Gombóc Artúr. 😀
  Köszi! (f)

 9. Drága Ritu! A te szerelmed hasonlít erre, hiszen ez baromi régen íródott, volt is már fent egy másik fórumon, ahonnan letöröltem magam végleg. 🙂 Örültem neked. Egyébként a te írásod miatt tettem ide fel. 😀
  (f)

 10. After eight? Kiitti ,drága,milyen vonatra szálltál föl?Nagyon izgalmas,tele erotikával,megérdemelne egy ilyen érzelmes
  lélek bármi kényeztetést a vágy vonatán!
  Nekem nincs jegyem,egyetemista koromban,mindig blattoltam
  (kalauz-rendezés)Szép az egész,és izgi!

Szólj hozzá!