Tengerpart

Összes megtekintés: 39 

Csodaszép tengerpartra nézek. A nap ragyogó fénye visszatükröződik a kristálytiszta víz felszínén. Egy kis öböl kínálja magát. Ki kell menni és ráfeküdni a vízre, mely fenntart, ringat, miközben a nap simogat.

Mesés e tengerpart. Naponta nézem, sőt bámulom, mert nem tudok betelni vele. A parton pálmafák, partja homokos, selymes, kívánatos, kellemes.

A tenger kékje oly nyugtató, nem kell soha altató, hiszen a csodás természet maga az, mely megnyugtat. Felüdít, felpezsdít, majd kellemes alvást biztosit.

Csend van, csak a tenger lágy morajlása hallik. Idilli a táj. Kár, hogy mindez poszter csupán.

“Tengerpart” bejegyzéshez 11 hozzászólás

 1. Drága Rita! Pár évtizede nekem is volt egy óriási, egy egész falat betakaró őszi poszterem kis patakkal és napsugárral. Soha nem untam meg bámulni.
  Szeretettel olvastalak. 🌼🌼🌼😘

 2. Kedves Éva!

  Igazából nem is poszter, hanem képernyő kép. Eltévesztettem, de a lényegen nem változtat, hiszen a gépet naponta többször is bekapcsolom és ahányszor csak ezt teszem, mindig látom a tengert.

  Szeretettel: Rita🌷

 3. Kedves Rita! Valamikor magam is szerettem volna egy ilyen nagy posztert, azután elmaradt. Engem inkább az ragadt meg írásodban, hogy úgy festetted le ezt a természeti idillt, mintha valóban ott lennél, csak akkor kezdett gyanússá válni a dolog, mikor írod, hogy naponta nézed…. de így is meglepett, hogy csupán poszterről van szó. Örömmel olvastalak. Szeretettel: Éva🍄🦋🍄🦋🐞

 4. Kedves Rózsa!

  Köszönöm az olvasást. Bizony egy fotón lehet minden ideális. Ezt a tengerparti képet töltöttem le a képernyőre és ahogy néztem, megihletett arra, hogy írjak egy pár sort róla.

  Szeretettel: Rita🌷

 5. Kedves Rita !
  Mindíg szerettem a tengert, ami nem olyan szép mint ahogyan leírtad..
  Behajóztam az összes tengereket, mindnek egyéni tulajdonságuk van.
  Sokat vitorláztam Long Island sziget körül ami az Atlantik óceán öbölje.
  Szeretettel olvastalak
  Tibor

 6. Drága Rita!
  Miközben olvastam, ott éreztem magam a tengerparton, láttam a z azur kék, vizet amely mint egy fodros szoknya, hullámzott. Imádom a tenger morajlását, a pálmafák szelid árnyait. Istenem de jó is lenne most ott napozni! Köszönöm, hogy végig élhettem írásod.
  Szeretettel olvastalak Rózsa 💐🌷🌹🌞🌞🌞

Szólj hozzá!