A szoba

Összes megtekintés: 26 

A Szoba

A szoba, amiben ültek az emberek izzadságtól és félelemtől volt terhes. Csak hangokat hallottak, de nem tudták, hogy honnan. S hogy honnan kerültek oda, azt sem tudta senki. De a bizarr hangok éltették bennük a reményt, hogyha ide kerültek, akkor ki is jutnak. A levegő vészjóslóan nehéz volt a szobában és az emberek rettegve várták a következő pillanatot hogy mi fog velük történni, amiben egyikük sem volt biztos, hogy megérik. A hangok erősödtek. Az egyik megszólalt a sötétben.
– Ti is halljátok? Valami közeleg a padlón. Karmok halk kopogása hallatszott egyre gyorsabban és mintha többen lennének. Az iszonyat hogy nem tudnak menekülni úrrá lett rajtuk és rá kellett jönniük, hogy ez a szoba lesz a végzetük. ezek az emberek nem voltak mások, mint akik kapcsolatba kerültek az orosz maffiával és ők húzták a rövidebbet. A sötétben, velőt rázó sikoly és ordítás törte meg a csendet, amikor az a valami elérte az egyikkőjűket és beleharapott a combjába ezzel szabad utat engedve a padlóra a vérnek, ami a combartériájából ömlött ki a többi vérre szomjazó kis fenevad éjségét csillapítva. A széken ülő ember felordított. Uram Jézusom! Mit vétettem? De ekkorra már vígan lefetyeltek a véréből a fenevadak és utolsó halálhörgései közepette azt érezte, hogy nincs tovább és a következő harapás végzett vele. Mindeközben a többit sem kímélték és mintha a Halál harci mezején érezték volna magukat csak ettek az emberi testekből korlátokat nem ismerve. Amikor kiért a rendőrség egyből tudták mivel van dolguk. Maffia leszámolás. Mikor beléptek a szobába már csak azt tudták összeszedni, amit a patkányok hagytak belőlük.
A következő napi újság címoldalán ez állt: MAFFIA LESZÁMOLÁS OROSZ MÓDRA. A másikban ez: ARATOTT A HALÁL AZOK KÖZÖTT, AKIK KAPCSOLATBAN ÁLLTAK A MAFFIÁVAL.
A patkányok eltűntek, de egyet ott hagytak a szobában. A szörnyű pusztítás nyomait és elrettentő példát arra, hogy mint eszközállatok még mindig segítenek az embernek.
Írta: Németh Balázs
Sümeg 2020.X.19.-20. Hétfő – Kedd

Szólj hozzá!