A járvány előtt, járványkor, és utána./ A szeretet állandósága /

Összes megtekintés: 72 

Hányféle módozat alakulhatott volna ki a szeretet kimutatására a járvány idején, de nem nehéz eldönteni , mert a szeretet állandó!
A szülő gyermek viszonya is az. Csak az aggódás, a féltés más vágányra került. A segíteni való szándék átminősült. Csak néhány kirívó pédát sorolnék fel a szabály erősítésére.
Addig amig nem volt járvány egészséges épkézláb emberek esetében az alábbi párbeszéd így hangzott el:
-Fiam, hoznál nekem két üveg ásványvizet a boltból ? – kéri a fiát az anya.
-Nyugodtan elsétálhatsz te is , jót tesz a mozgás az izületeidnek. / Tele van szeretettel a szeme/
.-
Járvány idején pedig így:
-Fiam hoznál nekem két üveg ásványvizet a boltból ? – kéri a fiát az anya.
-Jobb lesz neked inkább a csapvíz, inkább igyál csapvizet, mert nem tesz jót a szervezetednek ha indokolatlanul sok ásványi anyag halmozódik fel benned. / Tekintete mélységes szeretetet sugároz./ Amúgy jót tesz egy kis mozgás az izületeidnek.
-.-
Járvány előtt:
-Bemegyek busszal a városba fiam bevásárolni. -mondta az anya.
Válasz: Járvány előtt: Megveheted azt itthon is, van vagy két kínai , tudod jót tesz egy kis mozgás az izületeidnek.

Járvány idején :
A válasz : Tudod mennyire szeretlek, hidd el bevinnélek, de most járvány van. nem viszlek, mert a járvány idején egyedül szoktam utazni, mielőtt beülök fertőtleníteni szoktam. Arról meg tegyél le, hogy buszra ülj,én nem tenném a helyedben. Az utasok mindent összefogdosnak, kapaszkodnak, és tudod milyen nehezen mozogsz, kapaszkodás nélkül nem tudsz felszállni. Ne menj el , megveheted azt itthon is, tudod jót tesz egy kis mozgás az…..
Egyik sem kirívó példa, a szerető anyai szív győzött, megfogadta a fia tanácsát, mindent úgy tett ahogy Ő mondta,mert féltette a fiát, és örült ,hogy általa nem fertőződhet meg, és látta, hogy nagyon komolyan veszi a távolságtartást.

“A járvány előtt, járványkor, és utána./ A szeretet állandósága /” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Kedves Zsófi!

    Szeretettel olvastam járvány előtti és járvány ideji elmélkedésed. Remélem, hogy jövőre magunk mögött tudhatjuk az egész őrületet.

    Boldog új esztendőt kívánok!

    Szeretettel: Rita🥂️

Szólj hozzá!