A járvány előtt, járványkor, és utána./ A szeretet állandósága /

Összes megtekintés: 84 

Hányféle módozat alakulhatott volna ki a szeretet kimutatására a járvány idején, de nem nehéz eldönteni , mert a szeretet állandó!
A szülő gyermek viszonya is az. Csak az aggódás, a féltés más vágányra került. A segíteni való szándék átminősült. Csak néhány kirívó pédát sorolnék fel a szabály erősítésére.
Addig amig nem volt járvány egészséges épkézláb emberek esetében az alábbi párbeszéd így hangzott el:
-Fiam, hoznál nekem két üveg ásványvizet a boltból ? – kéri a fiát az anya.
-Nyugodtan elsétálhatsz te is , jót tesz a mozgás az izületeidnek. / Tele van szeretettel a szeme/
.-
Járvány idején pedig így:
-Fiam hoznál nekem két üveg ásványvizet a boltból ? – kéri a fiát az anya.
-Jobb lesz neked inkább a csapvíz, inkább igyál csapvizet, mert nem tesz jót a szervezetednek ha indokolatlanul sok ásványi anyag halmozódik fel benned. / Tekintete mélységes szeretetet sugároz./ Amúgy jót tesz egy kis mozgás az izületeidnek.
-.-
Járvány előtt:
-Bemegyek busszal a városba fiam bevásárolni. -mondta az anya.
Válasz: Járvány előtt: Megveheted azt itthon is, van vagy két kínai , tudod jót tesz egy kis mozgás az izületeidnek.

Járvány idején :
A válasz : Tudod mennyire szeretlek, hidd el bevinnélek, de most járvány van. nem viszlek, mert a járvány idején egyedül szoktam utazni, mielőtt beülök fertőtleníteni szoktam. Arról meg tegyél le, hogy buszra ülj,én nem tenném a helyedben. Az utasok mindent összefogdosnak, kapaszkodnak, és tudod milyen nehezen mozogsz, kapaszkodás nélkül nem tudsz felszállni. Ne menj el , megveheted azt itthon is, tudod jót tesz egy kis mozgás az…..
Egyik sem kirívó példa, a szerető anyai szív győzött, megfogadta a fia tanácsát, mindent úgy tett ahogy Ő mondta,mert féltette a fiát, és örült ,hogy általa nem fertőződhet meg, és látta, hogy nagyon komolyan veszi a távolságtartást.

“A járvány előtt, járványkor, és utána./ A szeretet állandósága /” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Drága Rita !
    Nem azért vártam eddig, hogy a reményeidben csalódhass, elnézésedet kérem, most találtam rá a bejegyzésedre. Sajnos hiába reménykedtünk, nem valósult meg a vágyunk. Azonban ne adjuk fel, bízzunk abban majd csak vége lesz egyszer. Szeretettel ölellek,nagyon jó egészséget kívánok, Zsófi.

  2. Kedves Zsófi!

    Szeretettel olvastam járvány előtti és járvány ideji elmélkedésed. Remélem, hogy jövőre magunk mögött tudhatjuk az egész őrületet.

    Boldog új esztendőt kívánok!

    Szeretettel: Rita🥂️

Szólj hozzá!