Vannak olyan emberek..

Összes megtekintés: 40 

Vannak olyan emberek, akik nem érdemlik meg a segítségedet, akiken bármennyire is akarsz nem lehet segíteni!
Pofázhatsz te szakadatlanul szünet nélkül, ő akkor is csak megy és nyeli a szart, hiszen ehhez van szokva.
Vannak emberek..
Akiknek, mondhatsz te akármit, segítheted tolhatod előre, szerezhetsz neki munkát pénzt, orvost, házat, egyszóval bármit. Ő akkor is okosabb, mint te!!Legalábbis így hiszi, ezért hát ő is csak egy hálátlan gyarló ember marad, nem tehetsz róla, ne okold magad!!
Vannak emberek akik szeretnek szenvedni, akiknek ha megmutatod, hogy az élet nem csak pocsék tud lenni egyszerűen meg ilyednek, mert félnek, túl gyávák a győzelemhez…😔
Szívesebben poshadnak bele a saját nyomorult életükbe mintsem, hogy változtassanak rajta, inkább szenvednek tovább, nekik ez jó így!!Hagyd őket!!Ne akarj mindenkit megmenteni! Nem mindenki méltó a segítségedre!
Ne okold magad folyton!!NEM a te hibád!!Azért, mert nem tudnak mit kezdeni azzal amit adsz arról nem te tehetsz!!
Ne felejtsd el ők nem azt látják amit te látsz! Ne akarj senkit se meggyőzni az igazadról, csak haladj a számodra kijelölt utadon!!Hidd el a megfelelő személyek ugyis csatlakozni akarnak majd hozzád!
NE ítéld el ezeket az embereket, hiszen ha egyik napról a másikra jóra fordulna az életük nem tudnának többé panaszkodni, sírni, másokat hibáztatni.
Így érik el tudattalanul, hogy azt mondhassák –„az élet szar és kapja be mindenki”!!
Ne ítélkezz felettük, az nem a te dolgod!!Egyszerűen csak nézz át felettük!
Az ilyen embernek megtanítom milyen az igazi fájdalom, hiszen ugyis annyira szeretnek szenvedni!!
Te pedig menj tovább ügyet se vetve a panaszkodókra! Figyelmedet a jelen kösse le, hiszen a holnap miatt aggódnod felesleges, azt úgyis én intézem.😉Neked csak követned kell.
Vannak még olyan emberek is mint Te! Kevesen, de vannak. Csatlakozz hozzájuk!

Szólj hozzá!