Félelem!

Összes megtekintés: 14 

Gabriella arra ébred, valami mozgást hall. Nézi az óráját ami fél egyet mutat. Tovább hallgatódzik felkel,hideg szelet érez,megy az ablakhoz megréműlve veszi észre a nyitott ablakot,ami be volt csulva, biztos benne, ő soha nem hagyná nyitva az ablakot mert fél egyedül. A halál rémület vett erőt rajta nem tudja mitévő legyen,zörgést hall a konyhábol. Jó Isten segíts meg ! Beoson a fürdőszobába ajtót bezárja.
Hallgat rémülten néz a tükörbe csak a hállóing van rajta, ijedségébe nem tudott gondolkodni,hogy kapott volna valami ruhát magára.
Síri csend, egyszercsak lépteket hall. Valaki hármat kopogott az ajtón. Gabi nem tud mit gondolni a toalett felett van egy ablak kicsit magasan de feléri talán. Felál a toaletre, kinyitja az ablakot. Az ajtón valaki hangosan dörömböl. Gabi felsőtest része már ablakon kívül van mikor lábait fogva egy erős kezeket érezve húzza vissza őtet. Gabi a rémülettől elájult.
Arra ébredt, az ágyán feküdt meztelenül,két ember nézegeti őtet, az egyik vetkőzni kezdett.
-Gabi : Mit akarnak tőlem, vigyenek amit akarnak csak engemet nem bántsanak, kérem,könyörgöm.
-Az egyik férfi : Pénzt és ékszereket akarunk, de azok mellet még egy kis örömet is akarunk amit szép szóvak kérünk amit ha nem kapunk, mindent elkövetünk,hogy megkapjuk. Az egyik férfi aki már levetkőzött, bebújt a paplan alá Gabi mellé, aki sírva kérte, hogy legyen elnéző vele.
A másik enber kutatott az egész házban mindent amit értékesnek talált, betett egy zsákba. Nézegetve a fényképeket gondolta ez a nő fárjnél lehet vagy talán elvált képekről itélkezve gyerekeik nem lehetnek.

Gabi és férje Sándor egy éve házasok. Sándor egy vállalatnál éjjeli műszakon dolgozik aki reggel őt óra tájba tér haza. Az nap az üzemben valami elecktomos komplikáció volt,leállt minden. Sándor egy órával korábban tért haza, mikor meglepetten látta egy idegen autó van a házaelőtt, és a ház teljes lámpafényben .
Óvatosan nézte mi törtánik mikor megvolt győződve,hogy nem más mint rablás hívta a rendőrséget. Akik hamarosan megjelentek Két rendőr autó rávilágított a házra hangos hangszoró bemondta :
A ház körülvan véve, kezüket fenntartva egyenként jőjjenek ki. Nem jött válasz sokáig míg végre egy cédulát dobtak ki az ablakon amin az állt.
Biztos menedéket akarnak,ha nem megölik a nőt aki a tulajdonukban van.
Rendőrök és a férj tanakodtak, Sándor kérte , ne,hogy feleségét valami kár érje. Más választás nincsen el kell, hogy engedjék őket amibe a rendörök beleegyeztek.
Ajtó nyílott ahonnan három személy lessan jöttek, két férfinek pisztoly a kezükben a nő kezei hátra kötve, beültek autójukban lassan indultak.
Sándor nagy távolságot hagyva közöttük kisérte őket. Egy idő után látta az autó megált Gabit kiengedték kezei még mindég kötve. Sándor közelebb hajtott elérve Gabit elvágta a kötelet megölelte őtet, az asszony sírt, ilyen borzalmas helyzetet ő még nem ért meg eddig.
Közben a rendőrök telefonáltak a közeli tendőrségnek akik körbe vették a környéket, elfogták a két rablót és a zyákmányukat amiket visszaadtak a tulajdonosoknak.
Sándor és Gabi hosszú fájdalmak után megnyugodtak a férj kapott egy másik beosztást ahol nappali műszakben dolgozott boldogabban éltek…

Ágoston Tibor

Szólj hozzá!