Őrűlt szabad lehetn…

Összes megtekintés: 108 

Vannak őrűlt dolgaim. Ezt beismerem. De nem úgy mint ahogy a bűnöket szokás. Nem lehajtott fejjel, komor arccal. Nem. Mert ez Én vagyok. Most az egyszer nagy betűvel. Igen. Nem nagyképűség hanem a saját hitem magamban. Abban, hogy nekem igenis ilyennek kell lennem és nekem igenis jogom van hozzá, hogy szeressem ezért magam.  És a hitem abban is, hogy Akik számítanak, majd szeretnek így is.
Mert bárhogy is próbáltam más lenni egész életem során csúnya árat fizettem érte. Igyekeztem elnyomni a valódi énem mert azt gondoltam és tapasztaltam is, hogy így nem fogadnak el , hogy így nem felelek meg a társadalmi ” normáknak” . Persze az sem segített ha néha szabadjára engedtem lelkem vágyait, egészen mostanáig,amikor is egy angyallal találkoztam azt hiszem..Maga a béke jött volna el? Számomra már biztosan. Lelkem angyala Ő..vagy csak gyermeteg énem megint képzelődik? Nem képzelődhetek többé. Hiszen azt mondta ” Higgy magadban!”…
Furcsa nem? Olyan szavak ezek melyeket nap  mint nap hallunk, olvasunk itt-ott. Mégis e szavaknak talán csak parányi töredéke ér valóban célba. Onnan tudom, hogy sokan mondták már nekem. Ó mennyiszer és mennyien. Még a saját családom is. Mégsem hittem el, hogy nekem hinnem kell magamban. Azt gondoltam a lényeg ha a szeretteim hisznek majd bennem, nekem csak szeretnem kell.És így saját börtönöm foglya lettem. Na de HAHÓ! 🙂 Tudom őrűltség meg minden de most szabadultam. Hahahaha. És őrűlt vagyok aki imádja a Rock zenét a sört és a szerelmet. És ki nem állhatom a rózsaszínt, meg azt sem ami velejár. Nem ünneplem a Valentín napot sem mert egy majmolás és álszent hülyeségnek tartom persze tisztelem mások véleményét na de igazán őrűten szeretem kimondani amit gondolok ezért ki is mondtam. És imádom a szalonnát a piálós és nem piálós hm bulikat is. Néha verekszem is mert néha gyenge vagyok nem bántani. Tudom én,  nő vagyok és ez nem a mindenki által elfogadott “viselkedési forma”. Megeshet az is, hogy két vagy három személyiségem is van mellyel a pszichológust is tutira kikészítem. Néha igen gyorsan és felelőtlen szeretek labdázni. Kedvencem a büntető dobás. Még akkor is ha a szabályokra fütyülve el is túlzom hm.. mindíg. Szokták volt mondani néha, hogy okos és inteligens is vagyok. Nem tagadhatom igazán mert tán hazudnék akkor, de sosem voltam jó tanuló még úgy sem, hogy minden képességem meg lett volna hozzá. Azt hiszem csak azért alakult így mert az élet jobban érdekelt. Az az élet ahol a pitagorasz tétel is csak egy semleges hülyeségnek számít. Hasztalan. Az az élet amelyet kerestem mindíg is és még nem értek most sem tán azt az iskolában nem ismertetik velünk. Ott senki nem mondta, hogy mennyi rossz és beteg lélek él a világon és , hogy én is egy leszek majd közülük. Mégis tudom már és így vagyok jól. Nekem nem számít a neved sem a pénztárcád sem az, hogy öltönyös aktakukac vagy-e épp vagy egy utcaseprő. Nekem az elmém gazdag és a lelkem szeret szeretni. Őrűlten. Néha még úgy is ha tudja, halál volt születése mely pusztulást hoz végtelen. Engem nem bánt a halál mert én kergetem majd részegen.De vajon meghalhat e az mi sosem élt igazán.. nem értitek. Én sem mindíg. Annyira kusza és kettős bennem minden, mint egy világháború mely szünet nélkül romból és nincs erő mely győzhetne ellene. Ha csak nem… Higgy  magadban. Célba talált mert egyszerre szólt háborgó lelkemnek és zavarodott elmém minden lakójának. Tuti ez az angyal is beteg ott legbelül. Ezt éreztem mikor loptam is lelkét éhesen.  Hiszek magamban. Tudom már mit akarok és el is fogadom azt. És megkísérlem majd beteljesíteni mire elmém, lelkem és egész lényem vágyik már régóta. Szabad leszek. Mert most már hiszek az érzéseimben és bízom is bennük. Ezért megnyomom a piros gombot, készülj ha érted  mire várj. Nem vagyok szociopata gyilkos hisz csak úgy ütök ha bántanak.
Bár van, hogy elméket egészítek ki majd lelkekből  veszek el könyörtelen. És most.. most elég őrűlt vagyok hozzá, hogy elfelejtsek szeretni s élni. Visszatérek az “iskolapadba” megtanulom azt a rohadt pitagorasz tételt és olyan leszek mit vártok tőlem. Csak aztán.. nehogy így se legyek jó. Senkinek..semmire..soha. Nehogy kiderüljön, hogy mit Ti hisztek az nem is olyan jó. Hiszen ismerjük be végre: “láttam egyszer és ismerem” na így gondolkodni “síp síp” nem jó. Mert ha zakkant is vagyok, tudom az élet, csak  egymást őszintén elfogadva lenne igazán ragyogó. És én őrűlt vagyok mit tudhatok ezekről, értem én. Na de egy őrűlt beismeri e magáról ha az? Na ezt kérdem utoljára.

Nagy Jennifer

“Őrűlt szabad lehetn…” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Kedves Tóth Lászlóné Rita! 🌹

    Ismét köszönöm kedves sorait és örömmel tölt el, hogy magáénak érezte soraim egy részét. 😊
    Illetve köszönöm a jó tanácsot is. 😊🌹

  2. “Nem ünneplem a Valentín napot sem mert egy majmolás és álszent hülyeségnek tartom” “És imádom a szalonnát a piálós és nem piálós hm bulikat is.”

    A kiollózott első mondatoddal egyetértek, illetve azonosulni tudok vele. A másodikat is megértem, de azért az itallal vigyázz! Igyál, ha jól esik, de mértékkel, mert csak akkor tudsz önmagad lenni.

    Szeretettel: Rita🌹

Szólj hozzá!