Keljfeljancsi

25550 naplemente és mi csak néhányra  emlékszünk. Hol voltunk a többin? Álltunk a mosogató felett, gyereket fürdettünk, úton, kórházban, munkában, színházban, koncerten, tv előtt, telefont nyomkodva vagy talán ébren sem ért? Hányszor nem mondtad, nem tetted, nem merted, nem simogattad, nem láttad, nem vártad, nem segítettél, nem hallottad meg, sütötted le szemed és fordítottál hátat ?
1 839 600  szívdobbanás,
204400 óra alvás,
76650 telefonhívás,
16965 munkanap,
70 mennyből az angyal,
1-2 barát
Jó reggelt! Viszont látásra! Boldog születésnapot! Gratulálok! Részvétem. Kérek szépen, köszönöm. Majd ha…Miért nem?Amíg az én házamban laksz… Mennyibe kerül? Szeretlek. Front van. Drágul. Sajnálom. Segíts légyszi! Vigyázz magadra! Te szemét! Hol a kulcsom? Hány kilóméter? Mennyi a kamat? 3szor 1et étkezés előtt. Nagyobb nincs belőle?
Egy kilót kérek! Szőkére, de ne túl világosra. Még egy pohárral? Hányra jössz? Hogy vagy? Fékezz!  Csalódtam benned. Hogy hívják? Zárva.
Maradj talpon!
Ennyi az élet(?)

“Keljfeljancsi” bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. Kedves Éva !
  Isten éltessen utólag is!
  Így is kell, az én érmémnek is két oldala van, de majd jövő héten megmutatom😉
  Szetetettel: Szilvi

 2. Kedves Szilvi! Persze, hogy nem, jól írják a többiek. Én negyven évesen éreztem úgy, hogy elszalad az élet mellettem, és nem tudok semmit felmutatni. Persze, család, munkahely, mind megvolt, de rossz házasság miatt egyedül éltem, rossz munkahelyen voltam, amit utáltam, és mégsem tudtam változtatni csak hatalmas elhatározás után. Mindenki meg tudja találni az életben azt az utat, amire vágyik, vágyott. 61 lettem karácsonykor, de most 1 szemmel olvasok, filmet nézek azokban a témákban amik mindig is érdekeltek, néptáncra járok, népdalkört vezetek, mert ezt szeretem. Ha unokám lesz, akkor az lesz az életem, mert attól fontosabbat nem tudok elképzelni. Tehát mindig jönnek új, és fontos szavak: nagymama, pld. Szeretettel: Éva

 3. Kedves Rita!

  Igazad van, ez egy hangulat volt, de gyorsan elmúlt 😂
  Szeretettel: Szilvi

 4. Kedves (Tasnádi ) Rita!

  Egyet értek ! Te igazi optimista vagy, maradj is ilyen!
  Szeretettel: Szilvi

 5. Kedves Gyöngyi!

  Éppen a mókuskerék megállításának pillanatában (50-hez közelítve), visszatekintve születtek ezek a gondolatok
  Köszönöm a bátorítást!
  Szilvi

 6. Kedves Szilvi, Fontos mozzanatok, amiket leírtál, számszerűsítetted is a fontosabbakat, kiragadtál fontos mozzanatokat, de az élet nem csak ennyi. Legalábbis nem kell csak ennyinek lenni.
  A keljfeljancsit, a mókuskereket is meg lehet állítani, és azzal foglalkozni, ami örömet okoz, feltöltekezni .
  Fgy

 7. Kedves Szilvi! Jaj, dehogyis! Borús hangulatban persze minden oly sötét és szomorú, meg óriási hiányérzet is van.
  Az életünk minden napján történik, persze ahogy felnőttek vagyunk, és egyre idősebbek, úgy egyszerűsödik minden. Ha bezárunk minden ajtót, akkor ilyennek érezhetjük az egészet, ahogy leírtad. Pl. az én életem már egyedül telik halálomig, most 55 éves vagyok. Egyhangú a történéseket nézve, 2 helyen vagyok, itthon, és a boltban, ételt veszek, néha dokihoz is. De! Ezt is színessé tudom tenni. Ne nézz hülyének, de itt van a zene, és más művészetek, új és új kalandok, rengeteget tudok tanulni, pszichológiai, kvantumfizikai, filozófiai, meg mindenféle videókat nézek. Nagyon nagy tudás szomjammal! A napi mókuskerékről írtál. De az életnek nem lényege az, persze kell csinálni, dolgozni, ünnepeket rendezgetni, meg minden amit felsoroltál. De közben! És magaddal is foglalkozhatsz, a fejlődéseddel, lelki elmélyüléssel.
  Mindez csak ötlet, én ezzel töltöm ki az űrt.
  Szeretettel, Rita

 8. Kedves Szilvi!

  Azért remélem, hogy nem ennyi, de van ilyen hangulata az embernek. Időnként meg kell állni és csak lenni!

  Szeretettel: Rita🌸

Szólj hozzá!