A legszebb ünnep

A legszebb ünnep

Május első vasárnapján az Édesanyákat köszöntjük. Ez az egyik legszebb ünnep minden esztendőben! Már nyílik a lila és a fehér orgona, a gyöngyvirág. A tavaszi aranyeső éppen elhullajtotta sárga szirmait.
Május egy gyönyörű hónap, amelyet bízvást várunk esztendőről esztendőre.. Az élet hordozóit, az Édesanyákat köszöntjük. Szívűnk hálával telt. Sohasem tudjuk igazából visszaadni nekik, amit tőlük kaptunk életünk során.
Születésünk óta óvják és vigyázzák szinte minden lépésünket. Ők azok, akikhez mindig bizalommal fordulhatunk, bármi is történik velünk a szürke hétköznapok forgatagában és a piros betűs ünnepeken.
Sohasem feledhetjük el áldozatos tevékenységüket, amelyekkel a hosszú évek során segítettek, támogattak bennünket. Nagyon sokunk Édesanyja most már ott fent az égi ösvényeken figyeli lépéseinket. De még onnan fentről is támogatást, bíztatást kaphatunk tőlük!
Soha el nem múló hálával, tisztelettel és szeretettel emlékezünk reájuk. Nem csak ezen a szép, verőfényes májusi napon, hanem az esztendő mind a 365 napján!
Azon szerencséseknek, akik most is személyesen tudják átadni a szeretet szebbnél szebb virágait, üzenjük, hogy vigyázzanak az élet hordozóira! Mert édesanya csak egy van.

Csató József

“A legszebb ünnep” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Szép megemlékez az édesanyáról, melyből valóban csak ez van, és ez az egy nagyon tud hiányozni, mivel pótolhatatlan.

    Szeretettel: Rita🌷

Szólj hozzá!