A CSÁBÍTÁS (AVAGY, A RÉVBE ÉRÉS) MAGASISKOLÁJA

A CSÁBÍTÁS (AVAGY, A RÉVBE ÉRÉS) MAGASISKOLÁJA

I. Hogyan csábítsunk el egy nőt?

Általánosságban elmondhatjuk, hogy a nők nagyon érzékeny, finom lelkületű, bonyolult élőlények. Becserkészésük, és meghódításuk külön művészet. Hogy mennyire nem egyszerű őket levenni a lábukról, azt minden férfi társam saját bőrén már megtapasztalhatta. De a feladat nem kivitelezhetetlen, ha tudjuk, mit szeretnénk, s azt hogyan érhetjük el. Nos, a képlet – ha teljesen nem is, de egészen elnagyolva – a következőképpen néz ki:

1. Tedd a szépet nekik, mondj kedveset, olyat, amit hallani szeretne, dicsérd a szemét, az alakját, a haját, a ruháját, a mosolyát (még akkor is, ha alapjában véve morcos a szentem)! Ezen udvarlásnak az a legjobb oldala, hogy egy fillérbe se kerül, s ha jó dumád van, hamar célt érhetsz. Természetesen a nők nem elégszenek meg a szavakkal, azok erejét valami kedves tárggyal alá kell támasztani. A nők szeretik, ha törődnek velük, s ha ezt a férfi ki is tudja fejezni…

2. Ennek tudatában végy a kiszemelt hölgynek virágot! Minden nő szereti, a virág fajtájától függetlenül. Nem kell hatalmas csokorra gondolni, az amúgy is megterhelné zsebedet, de három szál rózsa, vagy tulipán csodákra képes…

3. Természetesen felmerül a kérdés, mi van abban az esetben, ha kiszemeltünk allergiás a virágporra? Semmi gond, vegyünk neki csokit, pralinét, habcsókot, vagy bármi más, szépen becsomagolt, jól mutató édességet!
Mondjuk, ebben az esetben is előfordulhat, hogy a kipécézett hölgy nem szereti az édességeket, vagy szereti ugyan, de diétázik, vigyáz a fogaira, az alakjára, így ezzel az elgondolásunkkal is melléfogunk. Hiába, mint mondottam, érzékeny, és bonyolult szerkezet a nő…

4. Ha tehát ez az elképzelésünk sem jönne be, vigyük el étterembe! Hogy ne kelljen mélyen a zsebünkbe nyúlni, megteszi egy egyszerű étterem, és ebéd helyett vacsora. Estére már mindenki megéhezik, ezzel az akciónkkal tehát nem tudunk mellé nyúlni. Persze, ha kedvesünk fogyózik, akkor újabb ötleteken kell törnünk a fejünket, de mit tegyünk, ha a nők már csak ilyen finomra hangolt szerkezetek?

5. Hagyjuk is az evést-ivást, és a pollenallergiát! Vegyünk neki ékszert! Tudom, ez egy ingoványos talaj, mert ha túl drágát vásárolunk, olyan képzelete lehet kedvesünknek, hogy kilóra meg akarnánk őt venni, magyarán: a drága ékszer ajándékozása cserében magas elvárásaink lehetnek feléje. Ez így nem jó, ugyanakkor holmi olcsó ezüsttel meg már csak nem szúrhatjuk ki a szemé, nem igaz?

6. Nagyon sok nő levehető a lábáról, ha írunk neki szerelmes verset. A lelkileg cizellált hölgyek elalélnak a költeményektől. Természetesen nem minden férfi társunk poéta, de a többségünknek valószínűleg nem lenne túl megerőltető egy-egy, néhány soros szerelmes vers megírása, ugye, fiúk?

7. Ezen, praktikáknak megvan az a nagy előnyük, hogy egymással kombinálhatóak, így több oldalról, és gyorsabb siker reményében próbálhatjuk meg magunkhoz édesgetni, a megkívánt hölgyet. Mivel több ötletem nincs, ezzel befejezem gondolataimat, és kívánom minden férfitársamnak, ÉRJENEK MINÉL ELŐBB RÉVBE!

II. Hogyan csábítsunk el egy férfit?

Általánosságban elmondható, hogy a férfiak zömének szellemi színvonala a papucsállatkákhoz hasonlít, így velük ennek tudatában kell foglalkoznunk!
Hívd fel magadhoz! Nincs olyan férfi, aki ezt visszautasítaná, de ha egyikük-másikuk mégiscsak beijedne, irányt kell váltanunk! Az egójukra apellálva hamar csatát nyerhetünk! „- Csak nem félsz tőlem?” „- Nem bánt a néni!” vagy „- Eddig még senkit sem hívtam meg magamhoz!” című kegyes hazugságokkal akaratuk megváltoztatására kényszeríthetjük őket.
S ha már a lakásunkon vannak, nyert ügyünk van: a kellemes szeretkezés után kapcsoljuk be a sport-csatornát, bontsunk neki egy üveg sört, és bújjunk mellé a meccs-nézés alatt, mintha minket is érdekelne ez, a sportnak nevezett marhaság, amelyben húsz ember kerget egyetlen labdát.
De ezzel már ne is törődjünk, hiszen, ha van sör, és focimeccs, már RÉVBE IS ÉRTÜNK!!!

“A CSÁBÍTÁS (AVAGY, A RÉVBE ÉRÉS) MAGASISKOLÁJA” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Hiába, kedves Magdikám, változik a világ… Köszönöm, h. olvastál, puszi: Tibi

  2. Kedves Tibor! Mi másképp gondoltuk régen, de még annyit se mertünk megtenni. Magdolna

Szólj hozzá!