Öröm az ürömben, enyhítsük közösen sérelmeinket

Összes megtekintés: 27 

Öröm az ürömben, enyhítsük közösen sérelmeinket
Bevezetés

Minden rosszban van valami jó – tartja a mondás. Kicsit másképp fogalmazok – minden rosszban van valami, ami némileg enyhítheti sérelmeinket, problémáinkat. Lehet, hogy holmi apró enyhülésről van szó, mégis nyújthat egy csipetnyi vigaszt. Megszámlálhatatlan bosszantó dolog, zavaró tényező teszi borússá mindennapjainkat, ha csupán szomorkodnánk, csak stressznek tennénk ki magunkat.
Könyvem célja, hogy megtaláljuk közösen az örömöt az ürömben. Legkönnyebb útja a jól értelmezhető szemezgetésnek, ha olvasói levelekbe szedem gondolataimat. Minden esetben, felmerül egy probléma, legyen szó valaki rossz tulajdonságáról, vagy valami bántó, kellemetlen dologról, amelyet megválaszolok. A levelekben nem írunk keresztneveket, jelige alatt íródik minden, sőt engem is más néven szólítanak majd a partnereim. Levelezői nevem a továbbiakban Derűlátó. Szeretném ezeket az olvasói leveleket még közvetlenebbé, meghittebbé tenni, ezért a tegeződési formát választottam.
Ha tudom, ötletekkel és tanácsokkal segítem a kedves olvasókat. Senkit sem áll szándékomban kioktatni, csupán az életminőség javulását szeretném ezekkel elősegíteni.
Minden olvasói levél végén „Gyógyító gondolatok” olvashatók, (különböző nézőpontok szerint), így segítve a pozitív gondolkodást. Nehogy azt feltételezze a Kedves Olvasó, hogy az életem minden egyes perce az örömről szól, s nem élem át a nehéz pillanatokat. Igenis megküzdök velük, de keresem az élet napos oldalát.
A harmadik részben a „Maja meggyógyít” című sorozat ismerősként csenghet azok számára, akik olvasták a „Gyógyítani szavakkal is lehet” című könyvemet. A sorozatot azért emeltem át ebbe a könyvbe is, mert pont a pozitív gondolkodásmódról szól, teljesen ide illeszkedik. Optimista nézőpontot mutat be, kellemes szórakozást kívánok hozzá!
Kívánom, hogy ez a kis könyv utat mutasson a pozitív gondolkodásban történő elmélyedésben, megkönnyítse az optimista látásmód alkalmazását, hogy életünk egy kicsivel könnyebb legyen!

Árvay Mária

(Folytatjuk!)

“Öröm az ürömben, enyhítsük közösen sérelmeinket” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Szia, Gyöngyi!
    Nagyon örülök, hogy várod a folytatást! Vasárnaponként küldöm be, így hamarosan jön a következő rész!
    Üdv: Marika

Szólj hozzá!