A függöny legördült 2. rész

– -Lili és Rudolf annyira örültek, hogy csókkal pecsételték meg a sikert. Nem létezett más csak ők ketten. A rendező, nem mert szólni, ne hogy valamelyik meggondolja magát és elmegy. A műsornak menni kell, tehát jó pofát kell hozzá vágni.
– Majd a darab végén, megjegyzést fog tenni. Reméli, okulnak belőle.
– Lilinek , volt sok barátja, de ezt az érzést nem váltotta ki senki, nem tudtam, hogy ilyen a szerelem, mondta magában. Pedig már leélt fél életet.
– Még soha nem voltam ilyen szerelmes, főleg egy fiatal fiúba. Érezte, hogy a fiú Rudolf ugyan úgy érez, mint ő. Előadás után meghívta Rudolfot egy italra , megakarta ismerni a fiút. Végig beszélték az éjszakát. Rudolf bevallotta, szerelmét. A vágyakozásba egész teste égett és beleremegett.
– LILI megkérte, hogy menjen haza, már itt a reggel. Rudolf nehéz szívvel hagyta ott szerelmét. A láng égett szívében visszagondolt a csókra, bele borsózott teste, lelke. Magának sem hitte el a történteket. Nem mert örülni, mert arra gondolt, hogy álmot lát, abban jelent meg az imádott nő.
– Annyira szerette volna megsimogatni gyönyörű testét, két kezében tartani csodálatos szépséges arcát, bele súgni a fülébe, hogy mennyire szereti. Ne álmodozz figyelmeztette magát. Énekelve elindult hazafelé. Amikor otthonába ért , ahol barátjával lakott, aki meghallotta, hogy Rudolf hazaért, rohant elébe, és faggatni kezdte. Ismerte a fiú érzéseit, de soha nem hitte, hogy beteljesül Rudolf álma. Mindent tudni akarok, mondta, és Rudolf mindent elmondott barátjának.
– Akinek az volt a véleménye, hogy visszajön a főszereplő és őt kidobják a darabból. Ne rombold le az álmaimat. Nem akarok ilyet hallani. Már világos volt, amikor lefeküdt.
– – Rudolf egy cseppet sem tudott aludni, délután úgy ment be a színházba, mint akit agyon vertek. Ám amikor meglátta Lilit rohant hozzá, és karjaiba tartotta, megcsókolni nem merte.
– A színészek, akik a darabba játszottak, ledöbbentek a fiatal fiú merészségén. Leginkább azon, hogy Lili engedi ölelni, ekkora vágyakozással.
– Lili öltözője tele volt virággal a gavallérok az őt imádók, minden nap küldtek szebbnél szebb, hatalmas csokrokat. Rudolf nem tudott, egy szál virágot sem venni. Kevés pénzéből, alig jött ki . Sok volt a kiadás, kevés a pénz.
– Talán majd most, ha megkapja a gázsit, akkor elhalmozza Lilit csodálatos virágokkal, a szerelem virágjaival, vörös rózsákkal.
– – Lili kiharcolta, hogy a fiúnak öltözőt adjanak, sminket, és minden mást, ami egy főszereplőnek jár.
– Előadás előtt nem találkoztak, csak a színpadon.
– Lili szeretett volna biztosat érzelméről. Biztos akart lenni a fiú szerelmébe is. Amikor a függöny felgördült , a színpad megvilágosítva, csak akkor néztek egymás szemébe. Mind ketten érezték, hogy , kizárólag az érzelmeik vezérlik az előadást. Vibrált közöttük a levegő, forró érzéseikből játszottak.
– Az első felvonás csodálatosan sikerült. A közönség viharos tapsa még jobban, merésszé tette a szerelmeseket.

“A függöny legördült 2. rész” bejegyzéshez 11 hozzászólás

 1. Kedves Marika!
  Örömmel látlak nálam, tarts velem a követkző részeknél is.
  Szeretettel Rózsa🌹

 2. Nem oly mozgalmas rész ez, de máris megyek a következőhöz. 🌼

 3. Kedves Magdi és Babu!
  Szeretettel látlak benneteket nálam. Köszönöm, hogy itt jártatok.
  Rózsa💐🌷🌹🌻🌼

 4. Kedves Róza!
  Ez most kezd bonyolódni!
  Ez olyan nekem való írás ,amilyeneket én szeretek!
  Szépen alakítod a folyamatot.
  Figyellek továbbra is !
  Sok szeretettel…Babu😘😘😘

 5. Szia Rózsa!

  Kedves szerelmes történetedhez sok szeretettel gratulálok,
  Magdi

 6. Kedves Évike!
  Köszönöm szépen, hogy olvasál, örömmel láttalak.Rózsa🌹🌷💐

 7. Kedves Rózsa!
  Saját tapasztalatból nem tudok merítkezni, mert sosem voltam szerelmes fiatalabb férfiba, de egy ünnepelt színésznőnél ez teljesen másként van, hiszen a színpadon mindig jól kell kinézni. És a nagy szerelem egyébként is megérdemli, hogy elnyerje jutalmát. Szeretettel olvastalak: Éva🌻

 8. Szia Rita!
  Köszönöm szépen, hogy olvasol.
  Szeretettel, Rózsa🌻🌹

 9. Alakulnak a dolgok. Bizony egy negyvenes nő – gondolom, közel abban a korban lehet, ha fele életét élte le – még remekül tud kinézni. Teljesen kiborultam, mikor betöltöttem ezt a kort, de visszanézve a régi fényképeim talán a legjobb formámban voltam.

  Szeretettel: Rita🌷

Szólj hozzá!