A függöny legördült 3. Rész

Összes megtekintés: 55 

A lapok az első oldalon hozták a darab sikerét. Vezető hír volt minden újságban. Estéről estére megtelt a színház. Szuper bevétel, örvendeztek a színház gazdasági szakemberei. Nem beszélve a sikerről, ami a fiatal fiú, és Lili sikere.
A fények meg világították a színpadot, a nézők lélegzetüket visszatartva várták a dívát és a fiatal statisztát.
Lili úgy jött be a színpadra, mint egy királynő. Hangja olyan, mint a mély harang, a nézők közül sokan bele borsóznak.
A fiú a férj szerepében, megtörve könyörögve, kérte feleségét ne hagyja el.
Valóban izzott a levegő köztük, nem csak játék volt, hanem maga a valóság. Érzéseikről megálmodott szerelemükről szólt. Ez így volt igaz az életükben is.
Hatalmas siker, tombolt a közönség.
Lili meghívta újra a fiút, ám most magához. A házaspár titkolta, már jó ideje nem éltek együtt férjével, aki egy fiatal színésznővel élt. Lilit nagyon megviselte, ám érdemes volt eddig várni, az igazi szerelem, a boldogság, amit eddig csak a színházba és a filmekben játszott, most valósággá vált. Soha életében nem volt ilyen boldog.
Rudolf a világ legboldogabb embere. A hír, hogy a színházban remekelt, a népszerűségének nagyon jót tett. Az, hogy hosszú évek után, megkapta a csodálatos színésznőt, egy álom beteljesülése. Boldogsága a menybe repítette. Estéről estére bizonyították egymásnak szerelmüket. Elválaszthatatlanok voltak.
Rudolf a díva nyomában volt, kényeztette, imádta. Minden mozdulata a szerelemről, a gondoskodásról, az imádatról szólt. Lili, eddig, még nem kapta meg, úgy érezte, hogy nem is a földön, hanem a tündérországban él. Nincsenek hamis érzések, csak tiszta szerelem.
Lilinek volt az óceánparton, gyönyörű háza, amit már régóta nem látogatott. Rendbe tetette, szabadidejükben a házhoz utaztak, imádták a csendet, tanulták szövegeiket, kimentek a partra, ne engedtek senkit maguk közelébe. Sok boldog órát élek meg a csodálatos házban.
Hallgatták a tenger morajlását, az üveg ablakon látták a napfelkeltettét reggelente, az aranysárga fények bevilágították a szobát, a szél fújta a függönyöket, a reggeli meleg simogatta testüket. Este, naplementét nézték, piros tüllbe burkolódó nap, elveszíti sárga fényét, és tüzes pirosba öltözve viszi magával a napot éjszakázni. Megcsodálták minden nap. Ez a nyugalom, a csend a vágyakozás, kizárólag az övék volt.!
A háborgó víz , a sziklára épített házából csodaszépnek látszott, az óceán. Lili úgy érezte, hogy fiatal, úgy viselkedett, mint egy csitri. A parton mezítláb futott, várta, hogy Rudolf utolérje, és a homokba lehúzza magához. Forró csókkal jelezze szerelmét.
Valóban megfiatalodott, jó tett neki, a szerelem. Ragyogott, vidám volt, csak és a mának élt, Nem gondolkodott, hogyan tovább, minden jött magától. Szebbet, jobbat el sem tudott képzelni.
Rudolf kapta egymás után a jobbnál jobb szerepeket, színházban és a filmvásznon, egyaránt . Ő volt az ügyeletes szépfiú. Minden szerepet elvállat, rajongott Liliért, mert tudta, hogy neki köszönhet mindent, nem a tehetségének. De igazán szerette Lilit. Gyorsan elszállt két év, Lili már majd nem meg felejtkezett arról, hogy országába vendégszereplésre hívták, a szerződést már nem lehet vissza mondani. Rudolfot nem tudta magával vinni, mert neki is sok feladata volt, filmet forgattak, színházba játszott.
Eljött az utazás napja. Könnyek között búcsúztak egymástól. Nem ígértek, nem fogadtak meg semmit, mert tudták, hogy szerelmük nem minden napi, hanem egy csoda.
Várni foglak, úgy ahogy senki nem várt még. Kiáltott Rudolf a felszálló repülőgép után.
Rudolf magányosnak árvának érezte magát.

“A függöny legördült 3. Rész” bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. Kedves Rózsa!

  Nagyon szép szerelmes történet, félő, hogy ilyen magaslatokból mélyre lehet zuhanni.
  Szeretettel olvastam , gratulálok,
  Magdi💕

 2. Kedves Rózsa!
  Szép volt ez a része a történetnek, az őszinte, boldog szerelemről. Szívből gratulálok! Éva💐💐

 3. Kedves Rózsa !
  Szeretettel olvastam a csodálatos szerelmi kalandot.
  Remélem nemcsak kaland lesz!
  Várom a folytatást. Gratulálok…..Babu😘😘😘

Szólj hozzá!