Öröm az ürömben… 9. olvasói levél

Összes megtekintés: 48 

9. Olvasói levél – Kicsi vagyok!

Kedves Derűlátó!
Sajnos, nagyon kis növésű vagyok, alig érem el a 150 centit. Sok kellemetlenségem adódik ebből, alig érem fel a magasban lévő dolgokat, állandóan székre, vagy létrára kell állnom. A moziban, ha elém ülnek magasabbak, nem látom tőlük a filmet. A nagydarab emberek hamar taszítanak egyet rajtam, félresodornak, stb. Még sorolhatnám a kellemetlenségeket, de inkább nem teszem. Pillanatnyilag nem tudok optimistán gondolkodni, segíts!
Üdvözlettel: Törpike

Kedves Törpike!

Aki alacsony, nem kétlem, vannak hátrányai, de azért ne búsulj!
Ha már alacsony növésű vagy, legalább nem vered be a fejed az ajtófélfába, mint sok magas ember.
Az áruházakban az alsó polcokra is tesznek árukat, azok is jók és finomak, a magasabbak, lehet, nem is figyelik.
Rövidebb, alacsonyabb ágyon is kényelmesen elférsz, nem úgy, mint a nagyok.
Ha taszigálnak, s nagyon eleged van, a bokájukat te is megtalálhatod!
Ha a lábad is kicsi, azért csinos lábbeliket is vehetsz. Lehet, elküldenek a gyerekosztályra, de sok felnőtt irigykedik, hogy már nem gyerek, s nem veheti fel azokat az édi kis cipőcskéket stb. Ma már lehet az internetről filmeket letölteni, hozzáférhetők DVD-k, így otthon, zavartalanul szórakozhatsz!
Ha esetleg megbotlanál és elesnél, nem puffansz akkorát, mint egy 180 centis ember.
Gondolj csak a híres és ismert rajzfilmek törpéire, milyen aranyosak, milyen jól boldogulnak. Azért te náluk kicsit magasabb vagy, nemde?
Remélem, adtam pár ötletet!
Üdvözlettel: Derűlátó

Gyógyító gondolatok

“A tested úgy van felépítve, hogy egy nap megnyíljon a szeretet számára. A szeretet a te valódi lényeged, és arra születtél, hogy a szeretet ajándékával halmozd el a világot.”
(David Deida)

“Az életben mindennek csak annyi jelentősége van, amennyit tulajdonítunk neki. Az emberi lét egyik csodája épp az arra való képességünk, hogy bármely adott eseményt fel tudunk ruházni csodálatos és felemelő, vagy épp szörnyűséges és kétségbeejtő jelentőséggel.”
(Tony Robbins)

“A boldogságunk vagy boldogtalanságunk nagyrészt nem a körülményeinken áll vagy bukik, hanem a hozzáállásunkon.” (Martha Washington)

“Öröm az ürömben… 9. olvasói levél” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. “A boldogságunk vagy boldogtalanságunk nagyrészt nem a körülményeinken áll vagy bukik, hanem a hozzáállásunkon.” (Martha Washington)
    Ez nagyon jó idézet!

Szólj hozzá!