Öröm az ürömben… 11. olvasói levél

Összes megtekintés: 60 

11. Olvasói levél – Gyötör a láz

Kedves Derűlátó!

Nagyon el vagyok keseredve, soraimból megtudod, miért. Már hónapok óta készültem egyik kedvenc, magyar énekesnőm koncertjére! A jegyeket is megvettem, dedikáltatni is szerettem volna egy-egy CD-t, vagy autogramot kérni tőle! Nem jött össze, mert a koncert reggelén 40 fokos lázam lett, teljesen legyengültem, s képtelen voltam elmenni! Más ment el helyettem, én meg teljesen kétségbe estem, hiszen olyan régóta készültem erre a nagy napra! Miért kell ilyesminek éppen most megtörténnie?
Üdvözlettel: Lázálom

Kedves Lázálom!

Nagyon sajnálom, hogy a láz így letepert! Sajnos, a betegség nem válogat, de most tényleg rosszkor jött! Megértem az érzéseidet! Mégis, lehet kiutat találni!
Gondolom, sokan, sőt, rengetegen voltak azon a koncerten! Lehet, abban a nagy tömegben, esélyed sem lett volna beszélni vele négyszemközt. Szerencsére, ma már sok módja van annak, hogy kapcsolatba lépj vele! Próbálkozz, ne add fel! Kutakodj, keresd őt a facebookon, más közösségi oldalakon! Lehet, hogy azon szerencsések között leszel majd, akinek válaszol! Ha sikerül fenntartani a kapcsolatot, még az is lehet, találkozhattok!!! Akkor nem a tömeggel kell megbirkóznod, hanem vele lehetsz.
Tudod, amikor fiatal voltam, s még nem volt internet, nekem is volt egy kedvenc műsorvezetőm a TV-ben. Próba, szerencse alapon, levelet írtam neki, s láss csodát, válaszolt! Utána már ment minden, mint a karikacsapás. Felhívott telefonon, sőt, személyesen is találkoztunk többször is, örömteli pillanatokat éltünk át! Ma már nem tudom, mi van vele, később elváltak útjaink, de akkor, csodálatos dolog volt, hogy válaszra méltatott, s tartottuk a kapcsolatot. Most, a modern technika világában, Neked, sokkal könnyebb dolgod van! Amikor meggyógyulsz, veselkedj neki! Próbáld énekelgetni a dalait, mert soha nem lehet tudni, hogy együtt is énekelhettek! Nem hitegetlek, hanem biztatlak! Legyél kitartó, próbálkozz!
Gyógyulj meg hamar!
Üdvözlettel: Derűlátó

Gyógyító gondolatok

“A betegség lehetőség. Lehetőség arra, hogy változzunk, jobb emberré váljunk. Együtt érző, irgalmas, szerető szívvel forduljunk önmagunk és embertársaink felé.” (Csóka Judit)

“Ha a jó sorsot vidáman el tudjuk fogadni (…), akkor a balsorsot is el kell viselnünk.”
(Móricz Zsigmond)

“Őrlődsz valamin, nem igaz? Tudod, ilyenkor még fontosabb, hogy képes legyél mosolyogni.” (Fairy Tail c. film)

“Öröm az ürömben… 11. olvasói levél” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Szólj hozzá!