Zoltán és Szilvi/3.

Összes megtekintés: 34 

Talán Zoltán hatására, de Szilvi mégsem várta meg, hogy kibukjon, hanem közölte a szüleivel, hogy abbahagyja az orvosit és gyógyszerésznek tanul. Igaz, rokon szakma, de mégis nagyon sok mindenben eltér az orvositól.

Gyógyszerészként azt adja ki, amit az orvos felírt. Nem kell több műszakban dolgoznia teszem fel egy kórházban, nem hívják beteghez, ha netán körzetiként tudna elhelyezkedni, kényelmesebb és kellemesebb a munkája és lényegesen csökken a felelőssége is.

Sokkal kisebb ellenállásba ütközött, mint amire számított, így aztán diadalmasan közölte Zoltánnál, igenis korrekt, tisztázott mindent a szüleivel és a következő szemesztert már nem itt folytatja.

Kezdetben minden rendben volt, azonban egy idő után Szilvi féltékenykedni kezdett. Nem tetszett neki, hogy Zoltán továbbra is részt vesz az egyetem által szervezett rendezvényeken és gyakorta mondja le a találkozást azzal, hogy tanulnia kell.

Igaz, mikor eljön, akkor minden a régi közöttük. A szex az első perctől kezdve működött náluk. Remek partner, igazán mindent megtesz annak érdekében, hogy ő is élvezze az együttlétet. Szilvinek is Zoltán volt az első az életében, de azért hallott egyet és mást a barátnőitől arról, hogy a pasijuk csak magával foglalkozik és fel se merül bennük, hogy nekik is lennének igényeik, ráadásul van, aki ezt meg se meri mondani. Na, ő biztosan szóvá tenné, de eddig még nem volt szükség rá, hiszen a férfinek az első perctől kezdve fontos, hogy a kedvébe járjon, ráadásul nyilván jó genetikai adottságokkal is rendelkezik, hiszen nagyon is aktív, de soha sem erőszakos, egyszóval ideális szerető.

Zoltán a legutóbbi zártköri rendezvényen összetalálkozott Tamás barátja húgával, akire rá se ismert volna, ha nincs a testvére mellette. Dórit talán négy-öt évvel ezelőtt látta, akkor olyan tizenegy-tizenkét éves lehetett.

Nem érti, hogy mi van vele, mert mióta Dórit meglátta, szinte ki se tudja verni a fejéből. Ha becsukja a szemét, akkor is előtte van a lány nádszálkarcsú, törékeny kis alakja, derékig érő selymes szőke haja, finom vonású, keskeny arca és ragyogó kék szemei. Hallani véli kellemes, lágy hangját, mely csupán olyan, mint a szellő kellemes, lágy fuvallata.

Tamás nem akarta, hogy Dóri petrezselymet áruljon, ezért néhány sráccal megbeszélte, hogy kérjék fel a húgát, aki még nem járt zenés-táncos helyen, ide is csak vele engedték el a szüleik.

Zoltán próbált kitérni előle, mondván, hogy nem tud táncolni és igazából inkább csak hallgatni szereti a zenét, de aztán mégiscsak bevállalt egy lassú számot.

Olyan zavarban volt, hogy szinte félt átölelni a lány derekát, igyekezett kerülni a tekintetét is.

Egyszerűen nem érti, hogy mi van vele. Miért ez a félénkség, zavartság?

Bár nagyon késő volt, mégis elment Szilvihez a rendezvény után. Volt kulcsa, nem kellett felkeltenie a barátnőjét. Lezuhanyozott és bebújt mellé az ágyba, behunyta a szemét és olyan szenvedéllyel ölelte, csókolta, mint ha soha nem akarná abbahagyni. Szilvi boldog volt. Milyen buta is vagyok, hogy féltékenykedtem, mikor lám mennyire odavan értem. Ennyire szuper még sohasem volt. Valójában egy szemet sem aludtunk az éjjel. Hihetetlen ez a pasi – gondolta Szilvi – simán elbírna 4-5 csajjal is. Ritka kincs, meg kell becsülni.

Zoltán úgy érezte, hogy most csalta meg Szilvit, hiszen a csukott szeme előtt Dórát látta, valójában vele élte át ezt a féktelen vágyat és a beteljesülést is. Kihasználtam Szilvit, aki mint egy jóllakott macska elégedetten „dorombol” mellettem – gondolta.  Még én papoltam neki őszinteségről és fedtem, hogy becsapja, megtéveszti a szüleit és én most mit csináltam? És mit fogok csinálni később? Nincs más, mint hogy el kell felejtenem Dórát. Igazából nem történt közöttünk semmi. Egy számot táncoltam vele, azt is a haverom kedvéért. Szilvi a barátnőm, nem Dóra. Egyébként is fiatal, talán tizenhat éves. Abból már kinőttem, hogy sétálgassak egy tinivel, azt meg nem tehetem, hogy Dórával sétálgatok és Szilvivel szerelmeskedek. Szilvi szuper szerető, nem az a fejfájós típus, akiről több társától is hallott. Ő aztán benne van mindenben, akár három-négy alkalommal is egy éjszaka, soha nem utasítja el. Igazi, belevaló csaj, jó vele, felesleges neki egy ábrándos, kék szemű, légies teremtésről álmodoznia, mikor itt van élete „asszonya”, akinek legalább annyira fontos a testiség, mint neki.

“Zoltán és Szilvi/3.” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Szólj hozzá!