Öröm az ürömben, 13. olvasói levél

Összes megtekintés: 52 

      1. Olvasói levél – Miért pont velem történik mindez?

 

Kedves Derűlátó!

 

Tapasztaltad-e már, hogy nem kellesz sehol? Hiába próbálkozol munkát találni, nem vesznek fel sehova? Mozgássérült vagyok, így a lehetőségeim igen csak korlátozottak.

Nagyon szeretek olvasni, könyvtárszakon végeztem, s természetesen, a szakmámban szeretnék elhelyezkedni. A szakmai önéletrajzomban kénytelen vagyok megírni, hogy mozgássérült vagyok, nem rejthetem el, a két botom amúgy is nyilvánvalóvá teszi. Rendszeresen elutasítanak. Rendkívül el vagyok keseredve, kezdem elveszíteni a reményt.

Kérlek, segíts!

Üdvözlettel: Könyvmoly

 

Kedves Könyvmoly!

 

Teljesen együtt érzek veled, megértelek, legjobb tudásom szerint igyekszem segíteni!

A folytonos elutasítás mindenkit megvisel, még az egészségeseket is.

Egyetlen jó dolgot tudok ebből kihozni, a feladat türelemre, kitartásra nevel. Ha valóban szereted a szakmád, amiben nem kételkedem, ne add fel! Böngészni kell a könyvtárosi állásokat, s hátha, valahol, egy csendesebb kisvárosban, hozzád közel, elfogadják a szakmai önéletrajzodat! A türelem és a kitartás egyszer csak meghozza gyümölcsét! Nem könnyű, tudom! A könyvek szeretete lelkesítsen, s az a tudat, hogy valahol lesz egy hely, ahol segíthetsz sok-sok olvasónak! Eddig, lehet, azért nem jött össze, mert vár rád egy hely, amit még nem találtál meg!

Tarts ki!

Nagyon drukkolok!

Üdvözlettel: Derűlátó

 

Gyógyító gondolatok

 

“Ha más vagy, néha észre sem veszed a milliókat, akik elfogadnak olyannak, amilyen vagy. Csak azt az egyvalakit látod meg, aki nem fogad el.” (Jodi Lynn Picoult)

 

Nem az dönt, hogy mekkora a kutya a harcban, hanem, hogy mekkora a harc a kutyában. Halálos iramban – Hobbs és Shaw c. film

 

“Valahányszor kinyitsz egy könyvet és elolvasod, egy fa elmosolyodik, mert látja, van élet a halál után.” (közmondás)

 

 

“Öröm az ürömben, 13. olvasói levél” bejegyzéshez 4 hozzászólás

Szólj hozzá!