Volt köztük/első rész

Összes megtekintés: 78 

Volt köztük valami vágy, érzelem, nevezzük bárhogy, ám tudták, hogy nincs miért felrúgni azt, ami biztos. Egyik társ sem érdemelte meg a kalandot, legalábbis Szilvi így gondolkodott.

Sándor rendes és hű férje volt. Szerelemből ment hozzá és nem is bánta meg. Érzelmek jönnek, érzelmek mennek, Sándor a csalódást nem érdemelné meg.

Zoli Sándor barátja volt, felesége Liza, egy kellemes, kedves, művészi lélek, akivel hamar össze tudtak barátkozni. Megbíztak egymásban, kapcsolatuk őszinte volt és tiszta.

Mind ezek ellenére, ha Zolival megérkeztek, Szilvi úgy érezte magát, mint egy szerelmes fruska. Szinte félt ránézni a férfire, de ha mégis megtette, még inkább zavarban volt, mert azt érezte, hogy a férfi viszonozza az érzéseit.

Milyen érzéseket? – tette fel magának a kérdést. Nyilván, valami kalandét, hiszen az a legtöbb férfi életébe belefér. Viszont ő hogyan nézhetne azután a férje és a barátnője szemébe? Ráadásul félre is értheti a férfi tekintetét.

Akkor érezte jól magát, ha csak Lizával találkozott. Tőle megtudta, hogy Zoli csodás férj, aki nem csak okos, jól kereső, hanem az ágyban is szuper. Liza évek eltelte után is szerelmes belé, el se tudná képzelni az életét nélküle. Egyetlen egy problémájuk van csak, hogy nem jön össze a baba, akire pedig mindketten vágynak.

Az ő férje is jó és odaadó, igaz, hogy nem olyan aktív, de tény, hogy figyelmes és igyekszik megfelelni neki.

Jobban örülne annak, ha a férje és a barátja között valami affér miatt megszakadna a kapcsolat, mert számára veszélyes ez a helyzet. Úgy érzi, hogy rajta nem múlik semmi, ha Zoli közeledne hozzá, nem tudna nemet mondani.

Egyik nap Sándor elutazott egy konferenciára. Zoli pedig beállított, mondván, nem tudta, hogy nincs itthon a barátja. Szilvi nem akart udvariatlan lenni, így invitálta, hogy jöjjön be.

Ültek és szó nélkül nézték egymást. Egy idő után Zoli felállt, odament hozzá, átölelte, a karjaiba vette és bevitte a hálószobába.

Folytatom

“Volt köztük/első rész” bejegyzéshez 10 hozzászólás

Szólj hozzá!