Volt köztük/második rész

Összes megtekintés: 58 

Megtörtént az, amire mindketten vágytak. Egymástól szabadulni nem akartak. Újra és újra átélték azt, amit egymásnak nyújtani tudtak.

Szilvi megtudta, hogy Liza kórházban van kivizsgáláson, és mivel férje is csak három nap múlva érkezik, együtt maradtak, egymással töltötték az éjszakát és a további napokat is, mivel mindketten szabadságot kértek.

Szilvi úgy érezte, mint ha nászúton lenne, ahol nincs más, mint ő és a férfi, a vágyaik és annak beteljesülése. A nappalok és éjszakák minden óráját és percét kihasználták.

Zolinak mennie kellett. Még egy forró csók és szédületes, mindent elsöprő fergeteges együttlét, majd fájdalmas búcsú.

Este Sándor is megérkezett és hozott magával egy gyönyörű rózsacsokrot. Természetesen vágyott az asszonyára, és ezt a vágyat Szilvi is viszonozta, hiszen a férje nem tehetett arról, hogy ő már napok óta mást se tett, mint hogy a vágyainak élt.

Ment az élet a szokott kerékvágásban, mikor is két hónap után Szilvi úgy érezte, hogy babát vár. Igen, de kitől? Egyik kapcsolatában se védekezett. Zolival azért nem, mert nem számított a férfire, a férjével meg azért nem, mert nem bánták volna, ha beköszönt a gyermekáldás.

Zolival egyébként azóta nem találkozott. Sándor azt mondta, hogy a barátja arról tájékoztatta, hogy talán sikeres volt a kezelés és Liza végre édesanya lehet, aminek nagyon örülnének, hiszen minden vágyuk az, hogy gyermekük legyen.

Valahogy most ennek a hírnek Szilvi nem tudott őszinte szívvel örülni. Ezek szerint Zolinak mégiscsak arra kellett, hogy ha már a felesége kórházban van, akkor legyen kivel kiélnie a vágyait. És neki? Neki vajon mire kellett Zoli? Mégis, mit várt egy ilyen kapcsolattól? Liza csodás nő, okos, szép, intelligens, ráadásul szereti a férjét és hűséges is. Ő az, aki ledér, aki kapható, aki belemegy egy ilyen kalandba, ami nem kerül a férfinek semmibe se. Hiszen a saját lakásukba jött. Se udvarlás, se eljegyzés, se házasság. Nincs szerelmi vallomás se. Semmi, csak a buja vad, érzéki vágy. Egyébként, ahogy végig gondolta az eseményeket Zoli egyszer se ejtette ki a száján azt, hogy szereti, csupán azt, hogy kívánja. És ő? Vajon ő képes volt azt mondani, hogy szereti? Hiszen Sándort szereti. Nem emlékszik rá. Talán igen, talán nem. Elvette az eszét a vágy, vonzotta a férfihez, kívánta a változatosságot, kíváncsi volt arra, hogy milyen egy szuper férfi, ahogy Liza nevezte őt. Szuper volt, ez való igaz, de megérte-e? Ráadásul hogyan tovább? Akarja-e őt újra, és ha igen, akkor két férfivel tart kapcsolatot? Folyamatosan felszarvazza a férjét és kijátssza a barátnőjét? Ha megteszik, akkor hol, mikor, milyen gyakorisággal? Ha Lizának gyermeke lesz, akkor ő „helyettesíti” az ágyban? És ha nekik lesz? Tényleg, ha netán valóban várandós, akkor hogyan fog lépni? Sándor örülne neki, de ha nem tőle van?

“Volt köztük/második rész” bejegyzéshez 5 hozzászólás

Szólj hozzá!