Háborgó szerelem: 3 rész

3 rész

Maya amint visszament, eszébe jutott a locsoló, fejbe csapva magát indul vissza az irodába mert ott hagyta, amint leszalad a lépcsőn, a recepción kérdezte hol a főnök? – Mármint a nagy főnök? – Akik értetlenül néztek rá, miért keresné egy takarító a nagy főnököt és meg is kérdezték biztos őt keresi, a nagy főnököt? Maya bólogat, de látja épp kijönni az irodából, gyorsan egy oszlophoz állt nehogy észre vegye, aztán óvatos léptekkel elindult, majd az ajtónál megállt és mindenesetre bekopogott, mivel senki sem válaszolt benyitott, belépve lassan ment előre, körül nézett micsoda egy hatalmas iroda, nagyobb a lakásomnál, mondja miközben észrevette az íróasztal mellett a földön a kis locsolót, gyorsan odalép és felveszi amikor meghallja az ajtót nyitódni, körülnézve azon gondolkodik hova bújjon, akkor gyorsan bemászik az asztal alá. Nick volt az és Márk egy dokumentumért mentek vissza, amikor látja Nick hogy nincs ott a kis locsoló azonnal körül néz az irodában ekkor inti Márknak, hogy nézze csak az asztalt, mert Maya ruhája széle látszott, mire Márk épp hangosan akar szólni Nick inti, hogy hallgasson és hangosan elkezdi, mondani, hogy ma nem megy haza egy barátnőjével fog bulizni méghozzá az irodában egész éjjel, közben inti Márknak, hogy menjen, ő pedig ott marad az ablaknál a függöny mögé bújva. Maya vár kicsit, majd kimászik az asztal alól, letörli a ruháját és elkezdi mondani a locsolónak:
— Te kis locsoló, a csuda vigyen el, mennyi bajt hozol rám még ma? Ha megláttak volna biztos kilennék rúgva! – Még jó, hogy olyan kicsi, hogy elfér az asztal alatt, de mindegy is gyorsan el kell mennie mielőtt a nőcsábász főnöke ott tölti az éjszakát, mit fognak vajon ott csinálni?- egy olyan gazdag pasi akinek van egy nagy szállodája kitudja hány szobával, igazán vihetné oda a barátnőit! – aztán elindul az ajtó felé, de nem tudja kinyitni, tekeri húzza – vonja:
— Csak nem csuktak be ide? Végem van, itt fogok meghalni! – Aztán előlép Nick, nagy nyugodtan leül a kanapéra, közben a kulcsot forgatva az ujján. Maya annyira megijed, hogy elejti a locsolót, majd gyorsan felkapja és azt mondja halkan:
— Most már tutira kivagyok rúgva, ugye főnök?
Nick feláll odalép elé és azt kérdezi, szerinte? Maya sóhajt, leveszi a belépőjét oda nyújtja, Nick megnyalja a szája szélét, megfogja Maya kezét, magához húzva néz rá és azt mondja mit keresett az irodájában, csak nem ki akart takarítani ahogy ígérte? Vagy talán arra kíváncsi mit csinálna egész éjjel egy kis hóbortos szépséggel? Mire ránéz Maya is, akkor kapcsolt mit is mond neki a főnöke, majd eltolja magától, azt mondja igen-igen, gyorsan előveszi a zsebéből a törlőt és elkezd törölgetni. Nick mosolyog, nagyon tetszik neki milyen gyorsan kapcsol az agya és milyen kis hóbortos, szinte élvezi a vele töltött időt, leül vissza a kanapéra majd nézegeti a belépőt, azt kérdezi akkor mit keresett az asztal alatt? Maya gyorsan elé áll mondván:
– De főnök úr! Csak ott is letöröltem a port, nehogy poros legyen a cipője! Nick ránéz a lábára és nevet, na jó elég volt menjen a dolgára, mert egész nap csak vele foglalkozott, van más munkája is, majd amikor nyújtja a belépőt nem engedi el nyomban, megvárja amíg ránéz Maya, aztán kéri várjon egy percet és előveszi a telefonját, akkor megszólal Mayáé is, aki előveszi és látja idegen szám, majd Nick mutatja, ne forduljon elő, hogy ha hívja a beosztottját az nem veszi fel abban a pillanatban, Maya bólint és kiszalad a locsolóval, Nick pedig hátra dőlve mosolyog, az egész irodában érezni Maya varázslatos illatát, azon kapja magát, hogy nagyon tetszik neki és szeretne vele lenni, szinte forr a vére ha csak a közelében van, gondolkodik is, hogy tudná megszervezni.
Maya lement a telefont fogva egyik kezében, a másikban pedig a kis locsolót, elővette a noteszét sorra jegyezte a neveket, akiket addig ismert meg, kivéve a főnököt és a két igazgatót, merthát miért kezdnének egy szegény lánnyal. Aztán mivel többen is beléptek az öltözőbe, eldugta és ment tovább csinálni a dolgát. Egész délután volt, amikor hívta Anna, kérte keressen egy seprőt és menjen ki a szálloda elé, végig söpörje el a kerti teraszokat. Maya ment is habár nagyon meleg volt, amint kilépett hangos zene csapta meg a fülét a bálteremből kiszűrődni, amint takarított mindig közelebb ment hozzá, aztán körülnézett, mivel senki sem látta táncolva sepregetett tovább, csak azt nem vette észre, hogy Nick végig őt nézi az ablakából, le sem tudta venni róla a szemét és mind jobban akarta őt, minden mozdulata tetszett neki, vonzotta és mosolyra késztette, amint egy vendég vagy egy dolgozó arra ment, abbahagyta és dolgozgatott, amint nem látott senkit újra táncolt kis esetlen gyerekes táncával. Nick csak őt nézte, azt sem hallotta, hogy Márk belépett, csak, amikor a vállához ért és meg akarta nézni, mi olyan érdekes odakinn. Nick gyorsan megfordította és kérte üljön csak le, neki a munka az első, de ő ott maradt és ki-ki nézett.
Amint Maya befejezte, ment is nagy boldogan tovább dolgozgatni, hamar el is fáradt, gondolta, ha senki sem lesz ott pihen egy kicsit az egyik raktárban, csak vacsora előtt bújt elő, ment vacsorázni ő is. Anna mesélte, hogy hívta az egyik igazgató Márk és azt mondta, hogy mindennap neki kell majd az igazgatók és a főnök irodáját kitakarítani, plusz az udvaron levő teraszokat is, minden délután fel kell söpörnie, mindegy mennyi a munka ezeket a mai naptól csak ő végezheti. Maya sírva borul az asztalra:
– Egyedül? Ennyi munkát naponta? Ebbe belehal! Ha meghal vajon, kap szabadnapot vagy beteglapot? – kérdi nevetve Annától, mire Anna rácsap gyengéd szeretettel és kéri egyen, ekkor máris jó kedve lett, azonnal neki is látott. Amint befejezték mindenki kapott egy kis időt pihenni, amíg Anna megmutatja, hogy ha elvégezte a munkáit, amit a főnöktől kapott, akkor a szobákban fog takarítani, ennek igencsak megörült mert így közelebb kerül a céljához, aztán Anna megmutatta a listát, a szobaszámokat és mindent, amit tudnia kell, a raktárakat este ellenőrizze le, írja le mi hiányzik, majd mindent töltsön fel mire reggel a többiek kezdenek. Amint egyre későbbre járt az idő, egyre álmosabb lett Maya is, de próbált figyelni, amint egy szobában mutatták mit kell csinálni ő leült egy székre és úgy figyelt, amikor a lány, akivel fog dolgozni megrántotta a széket alatta, ekkor rettent fel és felpattanva már ágyazott is, a lány akit Ketynek hívnak el is nevette magát, aztán csak hajnalban indultak le. Kety ment a lifttel a nagy kocsival, amit odáig segített neki tolni Maya is, de ő inkább lépcsőn ment, lassan ment lefelé álmos is volt, fájt mindene, amint ment szinte csukott szemmel, látja előtte állni a nagy főnököt, aki nem lépett oldalra csak állt előtte, Maya felnéz rá, megdörzsöli a szemét, majd motyogva magában kikerüli, amire nagyon ideges lesz Nick és rákiált, hogy álljon csak meg!!! Mire Maya megáll és visszafordul, halkan ásítva kérdezi, hogy mit szeretne? Nick visszalép hozzá, amint megérzi az illatát azt is elfelejti mit akart, aztán inti, hogy nézzen a lába elé és figyeljen oda, mert beteg lapot újoncok nem kapnak, ha elesik, majd egyszerűen otthagyja. Maya tovább megy, közben hangosan morog, hogy mi van már megint azzal az idiótával?
Nick elmegy a lifthez, nagyon mérges, azon gondolkodik, hogy vajon miért nem próbálja meg elcsábítani őt, hisz minden lány a világon vele szeretne összejönni, hacsak egy éjszakára is, lehet kéreti magát? Ennyire okos lenne? Majd azon kapja magát, hogy az irodában az ablaknál áll és várja mikor pillantja meg, amire nem is kellett sokat várnia, ugyanis Maya szaladva ment ismét a buszhoz, sok férfi szem szegeződött rá, amint elsuhan kis könnyedséggel. Nick is álmos nagyon, de várt minden alkalmat amikor láthatja őt.
Maya amint a buszon kapaszkodik azon gondolkodik, hány embert kell megfigyelnie és hány lehetséges tettes lehet, abban a hatalmas szállodában, akkor eszmél csak fel, amikor a busz sofőr szól, hogy megérkezett, amint szedte a holmiját és szállt le megakadt a táskája az ajtóban, egy igazán kedves férfi segített neki, majd leszállva szóba elegyedtek, kiderült, hogy egy épületben laknak, sőt csak egy emelettel lakik a srác alatta, egész végig beszélgetnek, a srác is lépcsőn megy és mesél neki, felajánlja ha bármiben segíthet csak szóljon neki, ő minden jó helyet ismer a városban, de Maya annyira fáradt, hogy alig tud megszólalni is, majd mikor elköszöntek, ő kicsit nagyobb léptekkel ment fel, amint belépett a lakásba és körül nézett, akkor jutott eszébe hogy megint nem vásárolt be, amíg oldalra rakta az ágyról a ruháit, azon mérgelődött tényleg nem is olyan könnyű dolgozni és otthon is rendet rakni, amint lefeküdt elővette a noteszt, olvasgatta a neveket, ki hánykor dolgozik, ki az aki többször találkozhatott a testvérével, kicsit el is aludt, a telefonjára rettent fel, amint csukott szemmel beleszólt, meglepetten ül fel mert a nagy főnök hívta, csak annyit mondott ne felejtse el, mindennap ki kell takarítania az elnöki irodát, mire este bemegy rend legyen! Nagyon mérges lett erre Maya, hisz nem is dolgozik aznap, erre meg zavarja őt a nagy főnök, amint letette kezd el veszekedni a telefonnak, hogy mit képzel ez a gazdag úrfi, annyian dolgoznak neki, vajon miért pont őt találta meg, majd odamegy kinyitja a hűtőt, látja a maradék pizzát és becsapja, vásárolnia kell gondolta, de a hasa jelezte, hogy ennie is kellene, ekkor jut eszébe a srác, vajon ismer jó kis gyors éttermeket is? Azon gondolkodik vajon hányas szobát is mondta, gyorsan átöltözött és ment is megkeresni, amint ment le a lépcsőn és állt a folyosó közepén, nézte az ajtókat, amikor hirtelen kilépett a srác, Maya azonnal elé lépett, kérdezte van-e egy kis ideje, azonnal éhen hal, tudna néhány címet mondani, ami közel van? A srác bólint mosolyogva, azt mondja épp ő is ebédelni indult tartson vele, aztán amíg mennek lefelé a lépcsőn, a srác megkérdezi emlékszik-e a nevére, mert hát az ő neve nem: – HÉ!!! Mire Maya bocsánatot kér tőle, szégyenlősen rázza a fejét, mire a srác ismét elmosolyodik és bemutatkozik újra…:
– A nevem Peti és már rég élek itt ebben a házban, szeretem, jó fejek a lakók, sajnos kicsit mesze van a központtól, de olcsóbb.
Maya is bemutatkozik, jót beszélgetnek az étteremig, ami teljesen lenyűgözte Mayát, mivel tele volt fiatalokkal, gyors volt a kiszolgálás is, pont olyan kaják voltak amiket szeret, egy terasz is volt, ahova le tudtak ülni. Peti elmondta ez a legjobb hely a városban és mindig friss minden, amint ettek és beszélgettek, egyre több fiatal csatlakozott hozzájuk, egyre jobban érezte magát Maya is, már el is felejtette mennyire hiányzik neki a bulizás, ebéd után elindult haza, mert Peti még ment a munkahelyére, amint sétált a telefonja folyamatosan pityeg, a főnöke volt az természetesen és folyamatosan írta neki, hogy mennyi ideje van, amíg ő beér a szállodába. Maya akkor ijed meg amikor azt látja, hogy fél óra és ott van, nagy fordulattal fordul meg és szaladva megy a buszhoz, végig szidva Nicket, amint nagy sietve odaér a szállodába, megkeresi Annát a kulcsokért, ő nagyon meglepődik hisz már rég kitakarították az irodákat, Maya dobbant a lábával, de csak annyit mond…: Az a…!!! El is hallgat ránézve Annára, majd azt mondja ki fizeti ki neki amiért feleslegesen ment be dolgozni?? Anna mutatja a munkalapot, hogy csak akkor van fizetve, amikor a neve szerepel a lapon, ezek nincsenek, hisz nem is szólt neki a főnök. Maya nagyon mérges, azt gondolja játszik vele a főnök és azon van, hogy majd jól helyre teszi, de az ajtajánál megáll egy pillanatra. Majd egyszer talán, de nem rúgathatja ki magát, most még nem, hátat fordítva elindul, amint megy kifelé a forgóajtónál találkozik a nagy főnökkel, aki inti menjen csak vissza szépen, de nem szól semmit Mayának, aki lehajtja a fejét, magában morogva vállára csapja a táskáját és visszamegy, az iroda ajtaja nyitva, a főnök tökéletes mozdulatokkal ül le a székébe. Maya úgy nézi, hogy nem is pislog, majd belép a titkárnő is, aki azonnal neki támad, hogy mit keres ott, menjen a dolgára! Maya összeszorítja a kezét és elindul kifelé, amikor a főnök utána szól emelt hangon:
– Mondtam, hogy elmehetsz? Ki is itt a főnök? – néz a titkárnőre, aki lesütött szemmel hallgat el, amint Maya sóhajtva visszamegy, megáll az ajtóban és a telefonján levő kis disszel játszik. Nick amint a papírokat írja, állandóan figyeli és nagyon mérges lesz, amiért ő rá sem nézett, lecsapva a tollát kéri a titkárnőt menjen majd később vissza, most más dolga van, a titkárnő ránéz nem érti mi, de azt gondolta jól megszidja a kis újoncot, ezért nagy mosollyal nézett a lányra, majdnem neki is ment olyan öntelt volt. Nick utána szólt, hogy zárja be az ajtót maga mögött, amire Maya szíve nagyot dobbant. Nick nem szólt csak hátradőlt a székében, miközben meglazította a nyakkendőjét és csak nézte Mayát, aki mindenfelé nézett csak rá nem. Nick lassan feláll, két kézzel az asztalra támaszkodik kicsit ráhajolva, aztán mivel még mindig nem nézett rá Maya elindult felé, de ahogy lépett közelebb hozzá ő mindig hátrébb lépett, amíg az ajtóhoz nem ért és neki nem dőlt, Nick egyik kezét a zsebébe tette a másikat az ajtóra végig Mayát nézve, aki hirtelen kibujt a keze alatt és kérdezte miért hívta vissza? Nick elmosolyodik, majd megfordulva végig húzza az ujját a polcon, mutatva, hogy nem tetszik, mire megszólalt Maya meg is előzte, közölte nem ő takarított, ha bele akarna kötni! Nick megáll egy pillanatra, elé lépve felemeli az állát.:
— Szerinted én, a nagyfőnök, ürügyet keresek, hogy belekössek a saját alkalmazottamba? Ha akarom azonnal kirúghatnálak, minek vesződnék veled? – aztán közel hajolva meg akarja csókolni, mire Maya elfordul és elindul az ajtó felé, ott amint megfogta a kilincset visszaszól, hogy nem is kellett volna bemennie aznap dolgozni, vajon kifogja kifizetni a busz árát? Talán a nagy főnök? Nick rácsap az asztalra, kéri ismételje csak meg ha meri! Maya gyorsan kiszalad és bezárja az ajtót. Nick mire utána ment el is tűnt, ránézett a titkárnőre, majd jól becsapta az ajtót. A titkárnő elégedetten néz utána, mert hamar megszabadul legalább a vetélytársától.
Maya hazaérve amint belépett megint látta a kupit, akkor jutott ismét eszébe, hogy nem vásárolt be, topogva szidja a főnökét. Ami igaz az igaz, ha nem a bosszú miatt lenne ott, meg is fogná magának, jó parti lenne, jóképű, gazdag, egy álom pasi, csak ne lenne olyan bunkó idióta, majd elkezd takarítani, a ruháit is szépen elpakolta. Nagyon késő volt már mire befejezte, mivel nem evett semmit, azon gondolkodott vajon mit rendeljen, amikor kopogtak, az alatta lakó Peti volt és a barátnője, vittek neki vacsorát és inni is, jó sokáig iszogattak és beszélgettek, már szinte hajnal volt mire Maya lefeküdt, épp csak becsukta a szemét és már szólt is a telefonja, sehogy sem akart felkelni, azt gondolta inkább rúgják ki, de aludni akar, amikor eszébe jutott a testvére, nehezen kimászott az ágyból a takarójával együtt, elkészült és elindult dolgozni, amint szaladt a buszhoz épp, összefut Peti barátnőjével, egész végig együtt mennek, ő nem messze dolgozik a szállodától, egy kűvézóban ami éjjeli bár is, ahol nagyon jókat lehet táncolni, kikapcsolódni. Maya annyira sietett, hogy ismét a főbejáratnál kötött ki, de mivel sokan voltak arra ezért nem akart visszafordulni, megállt egy pillanatra és a fejére csapva topog, majd tovább szalad, benéz és mivel mindenki elvolt foglalva, szalad hátra a munkásbejárathoz, csak azt nem vette észre, hogy Nick figyeli őt az irodája ablakából, elmosolyodva rajta amint fejbe csapta magát, de elvarázsolta minden mozdulata, aztán amint látta belépni, ment utána, mivel Maya a lépcsőn ment, így Nick hamarabb odaért a munkásbejárathoz, nagyon mérges volt rá, ezért már mindenki sorba állva várt, amint nagy hévvel belép Maya és hangosan köszönve megy Anna mellé, megkérdezi miért van mindenki ott, mire Anna odébb húzódik és előlép Nick, odamegy Maya elé, hangosan elkezdi mondani, hogy ez egy munkahely, mindenkinek tudnia kell hol a helye! – itt rápillant Mayára – majd folytatja: — Anna nem figyel oda, ezért a mai naptól mindenkit figyelni fognak, ez az újakra is szól, nincs késés, egy perc sem és a vendégeké a főbejárat! – majd emelt hangon mindenkit elküld dolgozni. Maya szorítja a táskát, már nagyon ideges, tudja miatta szidták meg őket, a főnök után ment, közel hajolva hozzá. Nick számára ekkor szinte megállt az egész világ forogni, amint megérezte az illatát, mutatja, hogy nem késett és van még öt perc a munka kezdésig, majd hátat fordít, hogy a haja az arcába csapjon Nicknek és elmegy az öltözőbe. Nick utána indul, de körülnézve látja a sok embert ezért, mérgesen megy be Márk irodájába és leülve mérgelődik. Márk néz rá és mire kérdezné ki miatt ideges kora reggel, már Nick mondja is az ajtó felé mutatva, hogy menjen azonnal és rúgja ki azt az új lányt! Márk leül az asztal szélére és kérdezi:
– Melyik lányt? – nem érti kire gondol, hisz van vagy húsz újonc, mire Nick azonnal rávágja Mayát, ki mást! Márk köhög veszi a telefont és kéreti a titkárnőt, mondja neki hívassa az új lányt, Mayát és készítse az elbocsátó papírokat. Nick még akkor sem nyugodott meg, Márk azonban elkezdi mesélni, ha kirúgja már az első héten, mit fognak szólni, amúgy nagyon kedves lány és mindenki elégedett vele csak te nem! Vajon miért? Mit csinált? Nick elfordul és elkezd kiabálni, hogy az ő szállodája és azt rúg ki, akit akar! Az az ostoba lány pedig mindig felbosszantja és folyton osztozik vele! Nem is akar a közelében lenni, vagyis a munkára sem tud koncentrálni! Márk nevet, aha munkára, a közelében, érti, rendben rúgja ki, egy ilyen gyönyörű lány hamar talál új munkát, biztos sok férfi is lesz körülötte. Aztán kopognak, a titkárnő az a papírokkal, mögötte Maya meglepődve, lehajtott fejjel csendben vár, a titkárnő lerakja a papírokat. Márk köhög egyet és elkezdi mondani, hogy sajnálja, de a főnök…. Ekkor közbeszól Nick feláll és elkezd veszekedni, hogy az irodája milyen koszos! Azért fizetik, hogy takarítson ki! Azonnal menjen oda, majd megfenyegeti Márkot és elindul kifelé, a titkárnő mellett megállva ráordít, hogy nincs munkája talán, minek van ott! Az azt sem tudta, hogy menjen kifelé, amikor Nick az ajtónál megáll, visszaszól, hogy talán kérvényt kell benyújtani! Maya el is indult utána, mondta gyorsan elhozza a takarító eszközöket, s azonnal nekilát. Márk nevetve ül le, ebből jó kis műsor lesz még, mondja hangosan, majd folytatja a munkáját.
Nick bement az irodába leült, forog a székében, majd felált, az ablakhoz ment nem győzte várni Mayát, akinek még meg kellett keresnie Annát, persze ismét eltévedt és csak bolyongott a folyosókon. Nick már nem győzte várni arra gondolt, meg van az indok amiért kirúgja, majd megmutatja ki a főnök! Elindul mérgesen keresni, hiába kérdezett több takarítót, senki sem látta, ahogy ment sorra minden emeleten, épp csukódott a lift ajtó amikor megpillantotta Mayát, gyorsan nyomkodta a gombokat, amikor kinyílt kilépett, akkor viszont már nem látta, ahogy szaladt a folyosón, pillantotta meg, akkor nyugodt léptekkel ment mellé és hirtelen megszólalt, amitől Maya megijedt
–Mit keresel az elnöki lakásnál?
Maya megijed, amint megismeri azonnal megöleli és amikor eszmél elengedi. Nick azt kérdezi kicsit nyugodtabb hangon a karját fogva, hogy ismét eltévedt? Maya kikéri magának, ő nem, csak épp, épp ott volt dolga.
Nick magához húzza,elveszve a pillantásában, azt kérdezi milyen dolga volt a szobája előtt? Őt kereste talán? Maya eltolja és azonnal rákiabál, hogy miért keresné őt és azt sem tudta, hogy ez az ő lakása, vagy az elnöki lakosztály, vagy mi a csuda! Nick bólint és elindul a szobája felé, szorosan mögötte Maya, majd az ajtónál megáll Nick, megfordulva megkérdezi talán szeretne bemenni vele? Maya integet két kézzel, hogy nem, menjen csak, mielőtt azonban belépett volna Nick, Maya gyengéden megfogta a karját, halkan kérte mutassa meg merre menjen vissza le, habár nem tévedt el, csak azt nem tudja hol van épp. Nick megfordul, mosolyogva néz rá, majd bezárja az ajtót, mutatja, hogy menjen erre. Maya ijedten nézett rá, amitől Nick szíve megolvadt, kis mosollyal a szája sarkában elindul előtte, majd kicsit odébb megállt, megfordulva inti menjen utána. Maya szaladva megy, egész végig csak nézi őt, tetőtől talpig szemügyre veszi, amíg megy előtte, milyen izmos lehet gondolja, majd a liftnél hirtelen megállt Nick, ő meg nekiment a hátának, mire nagy nyugalomban megfordul, azt mondja miközben elhúzza Maya haját a szeméből, hogy lassan neki is beteg biztosításra lesz szüksége, ha sokáig lesz a közelében egy hóbortos kis ördög, Maya elhúzza a száját és a homlokát dörzsöli, amikor kinyílt a lift kapott észhez, kérte mutassa meg merre menjen, inkább megy lépcsőn, de mire befejezte volna, Nick már be is rántotta átölelve a derekát, csak annyit súgott a fülébe, ne aggódjon, mellette biztonságban van. Maya nagyon félt, de jobban attól, hogy érezte milyen gyorsan ver Nick szíve, hiába próbálta eltolni Nick nem engedte még szorosabban tartotta, amikor épp megcsókolta volna nyílott ki a lift és szálltak be vendégek, ekkor lépett odébb Maya, le sem vette a tekintetét Nickről, aki mintha mi sem lenne természetesebb beszélgetett a vendégekkel, aztán amikor ki akart szállni, Nick megfogta a kezét és annyit mondott, ez már a második amivel tartozik és elengedte, addig álltak egymással szemben amíg a lift be nem záródott. Nick visszament a szobájába, Maya pedig szaladva kereste Annát és akarta mondani, hogy az irodákat kell takarítania, de Anna megelőzte, mert már tud róla és nyújtotta is a kulcsokat, ne felejtse el, mindig figyeljen oda a munkára, ez csak próbaidő és legyen olyan szíves, ne tévedjen el. Maya azonnal kérdezi is, honnan tudta, hogy eltévedt, mire mutatja a főnök hívta és parancsba adta, ha még egyszer eltévedsz, megbüntet, miután ismét elmagyarázta mi merre található, már Maya jegyzetelt és nagyon figyelt, aztán gondolta amíg nincs ott a főnök kitakarítja az irodát, nem szeretne vele találkozni, mert először a bosszú, aztán ráér vele összejönni, majd eszébe jut, amint ment előtte Nick, nevetve szalad a takarító szerekért és berakva egy vedérbe, szalad körbe a szállodán kerülgetve a vendégeket. Márk fogja meg, kérdezi hová szalad, menjen lassabban néz körbe közben, ekkor lép ki a liftből Nick is, látja beszélgetni Márkot és Mayát, mindketten nagyon közel voltak egymáshoz, aztán Nick odamegy megáll szemben Mayával, amikor ő ránéz, elnézést kérve szalad is tovább, hiába szólt utána Márk nem is hallotta. Nick azonnal vállon fogta, a vendégeknek köszönve halkan megkérdezte, mit beszéltek annyira nevetgélve, Márk megáll egy pillanatra és azt mondja nem árulhatja el titok, Nick megfogja erősebben a vállát, akkor a havi fizetése is titok! Mire Márk nevetve mondja, semmi különösről, csak kérdezte tőle, hogy tetszik a munka és milyennek találja a nagy főnököt? Majd nevetve otthagyja Nicket, bemegy az irodába. Nick áll egy pillanatig és megy is utána, rá sem figyelve a titkárnőre, aki lépten nyomon elé áll.
Maya nagy sietve ment be az irodába és szélsebesen takarított, közben azt mondogatva, milyen jó volt amíg otthon mindenki más takarított rajta kívül és most meg neki kell ezt a munkát végezni, egy olyannak, aki… ajjj a mindenét!
-Nick eközben megállt, mert a titkárnő azt magyarázta, hogy az új lány milyen szemtelen volt vele és bement a főnök úr irodájába, hiába próbálta megállítani, még kulcsa is volt. Nick nagyon mérges lett, és azt mondta emelt hangon, a takarító takarítja az irodát, ezen mi meglepő? A titkárnő is jobb lenne, ha a munkájával törődne! Mert a végén nem lesz! Aztán szó nélkül hagyta ott, ment egyenest Márk irodájába, ahol nagy lendülettel ült le Márk székébe, azonnal azt kérdezte mit mondott róla? Márk lassan issza a kávéját, közben elmeséli, hogy igazán kedves lány, lehet nem annak látszik, de nagyon édes. Nick feláll és elindul kifelé, majd megkérdezi, mivel vette le a lábáról ilyen hamar, hisz csak pár napja van ott? Márk mosolyog, megemeli a vállát. Nick még mérgesebb lesz Mayára, becsapja az ajtót kilépve megáll a titkárnő előtt, az irodájára pillantva elindul, amikor útját állják és meg kell állnia beszélgetnie. Maya addig gyorsan befejezte a munkát, takarítás közben megtalálta az elbocsátó levelet, körülnézve, gyorsan eldugta a zsebébe, arra gondolt kedvesebb kell, hogy legyen a főnökkel mert kirúgja a végén, majd amint kilépett, látta a főnököt beszélgetni néhány vendéggel. Nick is észrevette épp szólni akart neki, mert megakarta szidni, de mire mellé ért Maya nagy mosollyal az arcán közölte, befejezte a munkát és szép napot kívánva elment, amint Nickre mosolygott minden dühe elszállt és le sem vette róla a tekintetét, amíg el nem tűnt előle, nem is értette mi volt az a nagy mosoly. Majd belépve az irodába körülnézett, mindent leellenőrzött, ismét érezte az illatát, amitől a szíve is gyorsabban vert és csak leülve a székében a mosolya járt a fejében.
Maya eközben gyorsan visszament az öltözőbe, vette a kis noteszét és jegyzetelt, mindenkit felírt, akivel találkozott vagy hallotta a nevét, aztán ebédidő előtt még neki állt, a raktárakban takarított. Anna is kereste, mert sokáig nem látta, ezért azt gondolta eltévedt, amikor észre vette a raktárban takarítani nagyon örült, hogy végre nem kell mindent mondani, maga is tudja mi a dolga, megdicsérte, mondta siessen ebédelni, fogadni mert hogy ma sem vitt ebédet magával! Maya rázza a fejét, egész addig a pillanatig el is felejtette. Anna nevetve inti, hogy semmi baj és hívta is az éttermet, ismét két személyre kérte az ebédet, ami már egyre jobban kezdte idegesíteni a többieket, főleg Erát. Ebéd után mindenki elment a dolgára, Maya kérte hadd takarítson ma ő az ebédlőben, hisz már egy hete ő fizeti az ebédjét, Anna örül neki, habár ez neki is ingyen van, de hagyja.
Nick is ebédelt Márkkal az étteremben a többi vendéggel, aztán a délutáni kávét követően elindultak körbe járni a szállodát, a szokásos ellenőrzésre, nagyon furcsállja Nick, hogy sehol sem látta az egész szállodában Mayát, hiába hívta a telefonját, senki sem vette fel, azt gondolta biztos megint eltévedt, ezért kérte a többieket folytassák nélküle, neki dolga van és elment megkeresni Mayát, mindenütt kereste kivéve a munkás ebédlőt, csupán megállt a folyosón az ebédlő előtt és épp Annát akarta hívni, hogy hol az a lány? Maya ekkor lépett ki az ebédlőből, azonnal odament elé. Nick mérgesen kérdezte, hogy hol a telefonja? Megmondta azonnal fel kell vennie! Ekkor kezdi el keresni Maya is, elnézést kér mert az öltözőben hagyta, egy perc és szalad is érte. Nick összeráncolja a szemöldökét, mi ez a kedvesség? – gondolja, majd mire szólt volna bármit is, már ott is állt előtte Maya mosolyogva rá. Nick el is felejtette mit akart, csak Mayát nézte. Anna is kérdezte tőle segíthet-e valamiben? Nick azonban köhögött egyet,hogy nem, csak ellenőriz, csinálják a dolgukat, majd megfordul és elmegy. Maya és Anna egymásra néznek értetlenül, Anna inti, menjen csak gyorsan az udvart is fel kell söpörnie, Maya bólint tisztelegve és rohan is, aztán amint az udvart söpörte Nick ismét az ablakból figyelte őt, teljesen elvarázsolta, hogy ha zenét hall máris táncra perdül, hiába volt megbeszélése és telefon hívásai is, ő csak az ablakban állt és nézte Mayát, addig amíg a megbeszélés közepette épp kipillantott és meglátta egy férfival beszélgetni, azonnal elnézést kért azoktól akikkel az irodában tárgyalt, ment is megnézni kivel beszél, sietve ment ki az udvarra, csak ott állt meg aztán lassú léptekkel ment tovább, mintha ellenőrizné a munkát, amint Maya mellé ért, a férfi kezet fogva köszönt és már el is ment, de külön elbúcsúzott Mayától is, ami nem tetszett Nicknek, meg is kérdezte honnan ismeri, mire nagyon kedvesen mondta Maya, látta amikor táncolt, vagyis nem táncolt csak meglátta és kicsit beszélgettek, de ő nem táncolt munkaközben- mutatja a kezével. Persze senki sem mondott mást, mondja Nick, aki zsebre tett kézzel indul el, majd visszafordul és annyit mond, nem azért fizeti, hogy beszélgessen a vendégekkel, hanem dolgozzon, aztán még állt egy kicsit, végig nézve rajta, majd elment, ahogy sétált vissza az irodába, épp jöttek ki a többiek, ő pedig csak elment mellettük, a gondolataiba mélyedve, utána rögtön Márk, leülve az irodában elkezdte mesélni, hogy látszik rajta, hogy tetszik neki valaki, vajon ki lehet az? Nick állt az ablaknál, csak Maya szemeit látta, aztán megfordulva morogva mondta, hogy menjen és hívja fel Tomot, mert napok óta lóg a munkából és a nyakukon a gála. Márk tisztelegve inti, hogy igenis kapitány! Mielőtt kiment még vissza szólt, hogy nem lenne nehéz bármelyik lányt megkapnia, aztán nagyot lépve ment ki, mert Nick utána dobott egy mappát.
Maya amint befejezte a munkát, ment is az emeletre, hogy nehogy eltévedjen vitte a zsebében a kis noteszét, minden emeletet megjegyzett és fel is írta, felhívta Annát is és kérdezte, hová menjen már minden munkát befejezett, ő elküldte keresse meg Ketyt és segítsen neki a szobák takarításában, nehezen ugyan sok emeletet végig járva, de megtalálta, aztán mintha mindig is ezt csinálta volna takarított, port törölt, ágyneműt húzott, amikor befejeztek egy szobát, feljegyezték a munkalapra és mentek a következő szobába, épp egy emelettel lejjebb kellett menniük, nem hagyhatta egyedül Ketyt, ezért neki is lifttel kellett mennie, egész végig a szíve a torkában dobogott, amint szálltak ki a liftből összefutottak Erával és Natival, akik épp tolták volna be a kocsijukat, nagyon nem tetszett nekik, hogy találkoztak, szóvá is tette Era, hogy az az ő emeletük, nekik a turista szobákat kell takarítani nem a VIP-t. Maya meg is kérdezte, miért rá van írva a nevük a szobákra? Vagy annyira különlegesek? Era neki is támad és oldalra tolja, az ő kocsijukat, majd nevet, mielőtt bezáródott a lift ajtó kiszólt csak figyeljen és meglátja!
Maya és Kety tovább mentek, Kety próbálta nyugtatni Mayát, kérte ne foglalkozzon velük, csak azért dolgoznak a szállodában mert mindkettő gazdag férjet akar, Era kiszemeltje pedig nem más, mint a nagy főnök. Maya hangosan elneveti magát, pont egy olyan bunkó, majd gyorsan a szájára csap és körülnéz nehogy meghallják, majd Kety rászól vigyázzon miket mond, amúgy meg honnan tudná milyen is a főnök, hisz ő nem szokott a munkásokkal beszélni, egyedül Annával. Maya amint bementek az elnöki lakosztályba, folyamatosan mesélte hányszor botlott bele a nagy főnökbe, mindig valami baj lett olyankor, aztán amint elkezdenek takarítani néz körül Maya és látja a sok fotót hírességekkel és mindegyiken rajta volt a nagy főnök, ekkor néz körül ismét és kérdezi meg halkan, hogy ez véletlenül nem a főnök szobája? Kety bólogat és hozzá is kezd a munkához, közben kérdezte honnan tudta, mire Maya mutat a fotókra, nagyon gyorsan kezd el takarítani, mert amilyen szerencsés belefut ismét. Nagy szerencséjére nem ment oda a főnök, amíg takarítottak, amint minden szobát befejeztek már este is lett, lementek vacsorázni, meglepő módon időben ért oda Maya is, mivel vele volt Kety így nem tévedt el, amit meg is jegyzett neki Anna is, aki már addigra elkészítette a vacsorát.
Ezidő alatt Nick sokat dolgozott, szinte egésznap nem is evett, sok munka volt a szállodában a gála előtt, ami a város legnagyobb eseménye szokott lenni, minden évben az ő szállodája rendezi meg. Akkor pihent meg csak, amikor az egyik barátnője megérkezett és elvitte vacsorázni, ami egyedül csak a titkárnőnek nem tetszett, meg Erának, aki épp látta őket egymást karolva elmenni, egyenest ment is az étterembe elmesélni mindenkinek, ettől egyedül boldog csak Maya volt, mert legalább nem kellett félnie, hogy összefut vele, jó kedve volt egész vacsora alatt és ismét ő takarította ki az étkezdét, közben jegyzetelte a szoba számokat és azokat akik egyedüli férfiként voltak a szobákban, amint befejezte kérdezte Annát mit csináljon, ő mondta éjjel nem takarítanak, ezért menjen és rakjon rendet a raktárakban, kezdje a földszinten és menjen minden emeleten, ha valami szemetet lát bárhol a folyosón szedje fel, mert a folyosó is a hatásköre, Maya nagy boldogan bólint, szaladva megy, hiába kiabál utána Anna, hogy lassan menjen, ő nevetve szalad tovább, amint belépett a raktárba, azonnal elkezdett takarítani, de mivel vacsora után volt az idő, gondolta pihen kicsit, tele hassal senki se bír dolgozni, mivel sehová sem tudott leülni, csak a sarokba kuporodva pihent egy kicsit. Nick vacsora után visszament a szállodába, a barátnőjével Diával, akit gyerek kora óta ismer, olyan neki mintha a kishúga lenne és mindennap találkoznak is, amint sétálnak befelé, körbe nézve Nick mindenütt Mayát kereste. Dia meg is kérdezte talán keres valakit? Mire rázza a fejét, de csak körbe fele néz. Dia amint belépett a szállodába kért egy üdítőt a titkárnőtől, aki elhúzta a száját és megállva a főnök előtt, kérdezte neki is hozzon esetleg valamit? Nick még mindig csak nézelődik, inti nem kell semmi menjen csak, aztán Dia leült a kanapéra, Nick pedig az íróasztalhoz, a kamerákat figyelve kereste Mayát, miközben Dia csak csacsogott beszélgetett, a gálát tervezgette, amint bevitte neki a titkárnő az italt, le sem vette a szemét Nickről, amikor Dia hangosan megkérte, hadd töltse az éjszakát vele a lakosztályban, mert nincs kedve hazáig vezetni, mindvégig a titkárnőt nézve. Nick csak a monitort figyelte, közben mondta rendben, de most menjenek sétálni a szállodában, ekkor gyorsan felpattan Nick, begombolva az öltönyét, már fogta is Dia kezét, a titkárnő annyira szorította a tálcát, hogy ketté tudta volna törni, hogy milyen egy nő nyíltan felajánlja magát!
Dia meglepődve rohant Nick után, mert éjjel nem szokott sétálni a szállodában, megkarolva őt közben kérte lassítson, árulja el ki az, akit keres? Nick egy gúnyos mérges mosollyal ránézett és lassabban ugyan, de ment végig a folyosón, amint odaértek a raktárhoz, mert látta a kamerákon bemenni Mayát és kijönni nem, tudta, hogy ott van, amint nyúlt a kilincshez, egy pillanatra megállt kinyitotta az ajtót résnyire, megállva a folyosón, elkezdte hangosan kérdezni Diát, hogy ízlett neki a vacsora? Aztán mivel semmi hangot sem hallott, belépve körül nézett, sehol sem látta Mayát. Dia ment utána és csak hallgatott figyelve Nicket, aztán amint teljesen hátra ment, meglátta Mayát aludnia földön, neki dőlve egy polcnak, nagyon édesen aludt, el is szállt minden harag a szívéből, leguggolva elé elhúzta a haját a szeméből és csak nézte. Dia pedig tátott szájjal figyelte, nem hitt a szemének, majd amint hozzá akart érni Maya arcához ő kinyitotta a szemét, Nick gyorsan felállt és elkezdett kiabálni a torkát köszörülve, hogy mit gondol munka időben aludni! Ki akarja magát rúgatni? Maya kinyitja a szemét, megijed megpróbál gyorsan felállni, de elzsibbadtak a lábai és elveszíti az egyensúlyát, Nick alig érkezte elkapni, végig elveszve egymás tekintetében, amikor Maya hátra pillant Diára, gyorsan eltolja magától Nicket és bocsánatot kér, majd elindul kifelé, amikor Nick utána nyúl és megfogja a kezét, azt mondja ne felejtse el, ez az ő szállodája, nem lehet munkaidőben aludni, Maya bólogat, de Nick csak nem akarja elengedni a kezét. Maya ránéz az ajtóban álló gyönyörű lányra és ismét bocsánatot kér, majd amint letolja Nick kezét, megkérdezi mit keres a raktárban? Hisz nagyon késő van, Nick nem engedi el a kezét, közli mérgesen, ez az ő szállodája! Oda megy, ahova akar, vagy talán kérjen engedéjt ??? Dia közéjük lépve bemutatkozik mint Nick barátnője és kezet fog Mayával, amit Maya nem is ért, de köszön és bemutatkozik, majd Nick megfogja Dia kezét és átölelve a vállát, mondja menjen a dolgozni, amiért fizeti és szóljon az étterembe, vigyenek fel valami harapni valót a szobájába, mert ott alszik a barátnője! Aztán elindul kifelé Dia kezét fogva, mire kielőzi Maya, halkan odaszól, az a szakácsok dolga nem a takarítóké! Gyorsan ott is hagyja őket, Nick menne utána, mert majd felrobban, de Dia nem engedi, közben hangosan szidja Mayát, hogy mer vele úgy beszélni egy kis takarító! Azonnal indul is és jól kiosztja, megmutatja hol a helye, Dia nevet és megkérdezi, ha annyira idegesíti miért nem rúgja ki? Nick rászól, hogy az az ő dolga kit rúg ki és kit nem, menjen fel a szobába és aludjon, neki dolga van még és meglazítva a nyakkendőjét otthagyja Diát a folyosó közepén. Dia karba tett kézzel nézi, amint eltűnik előle Nick és próbálja feldolgozni mit is látott az imént, arra gondol, Márk biztos jobban tudja mi történt és gyorsan hívja is, kéri azonnal menjen Nick szobájába. Márk azonnal félre teszi az összes munkáját és felmegy, elmeséli mennyire tetszik Nicknek az új lány, az a baj, hogy elküldeni sem akarja és azt sem, hogy ott maradjon. Dia gondolkodik és ki is eszel egy tervet, ha megkapja azt a kislányt, akkor már nem lesz neki érdekes és elküldi, azon gondolkodik, hogy tudná összehozni őket. Nick közben lement az irodájába, a székében forogva csak Maya járt az eszében, mérges volt, hogy nem is féltékeny rá, miért nem csap le egy olyan gazdag férfira, mint ő? Nagyon késő volt már mire felment a szobájába, belépve Dia már aludt az ágyában, ezért neki a kanapén kellett aludnia. Maya pedig dolgozott tovább, aztán hajnal felé, mikor minden csendes lett, ismét visszament a raktárba, a sarokba elbújva elaludt, reggel a telefonja ébresztette, Anna volt az, aki kérte gyorsan menjen le a kávézóba és vigyen a nagy főnök lakosztályába két kávét. Szinte még félálomban volt, amikor eszébe jutott, hogy ő nem is pincérnő, miért kellene neki vinnie a kávét? Anna nem tudta, csak annyit mondott neki a főnök, hogy reggel hét órára a kávé benn legyen és csak ő viheti egyedül. Maya mérgesen indul le a lépcsőn, hangosan magyarázza, hogy kit érdekel mit mond, hisz ő takarító nő, nem pedig felszolgáló, hívja a sok pincért, akik azért kapják a fizetéseiket, ekkor jut eszébe biztos alkalmat keres, hogy kitudja rúgatni onnan, ezért összefogja a haját, mérgesen indul a kávézóba.
– Nem tudja ez a főnök kivel kezdett! Majd megmutatom neki, hogy velem ne játsszon! Attól mert övé az a szálloda és mert gazdag még nem tehet meg bármit, bárkivel!
Amint belépett a kávézóba, mire mondta volna miért ment, már várta a két kávé, azt megjegyezte a pincér lassan menjen és lifttel, nehogy kilötyögtesse a kávét, mert a főnök azért nagyon haragszik, egy csepp kávé löttyent a tálcára és ki is rúgta az egyik embert. Maya bólogat, miközben nagyon lassan elindul a kávéval, szidja minden egyes lépésnél a főnökét, mivel lifttel nem mehetett, hisz akkor az egész kávé a földön landolt volna, ezért nagyon lassan ment a lépcsőn, jó sokára ért fel, óvatosan megtartotta a tálcát, bekopogott, amikor belépett egy szál semmiben ült a kanapén Dia, majd nagy boldogan kérte tegye csak le az asztalra, a Nick még zuhanyozik mondja. Maya épp elindult volna kifelé, amikor kilépett Nick, a haját törölte és egy kendő volt a derekán, Maya megállt egy pillanatra, végig nézett a kicsit vizes felső testén, majd nyelt egyet, a kezét a szemeire téve elszaladt. Nick elégedetten néz utána, amikor észreveszi a kávét, amiből a tálcán több volt, mint a csészében, mérgesen emeli fel és csapja az asztalhoz, hogy a maradék kávé is kiömlik, azonnal hívja is Annát és parancsba adja, hogy ha nem visz forró kávét fel az új lány, azonnal ki van rúgva!!! Anna mondja is azonnal Mayának, mert ő is odaért addigra, kéri legyen óvatos, a főnök kifogja rúgni, majd, hogy ne legyen semmi galiba, Anna felviszi lifttel a két kávét és az ajtónál adja oda csak Mayának, inti kopogjon ő pedig gyorsan elmegy, amint belépett látta Nicket ülni Dia mellett, aki próbálta nyugtatni, letette a két kávét, mérgesen annyit mondott egészségükre és hogy az már reméli jó lesz, a főnök úrnak! Elindult kifelé, amikor Nick utána lépett és bezárta előtte az ajtót. Dia azonnal felállt a kávéjával és bement a hálóba, közben megveregette Nick vállát, kérte ne ijessze meg az új lányt, majd belejön és elment. Nick egyik kezét az ajtón tartotta, a másikkal megfenyegette Mayát, hogy mit képzel, hogy beszél vele!!! Nem fél attól, hogy kirúgja?
Maya ránézett és megkérdezte mi a baja vele? Egy lánnyal sem viselkedik ilyen gorombán! Nick elengedi az ajtót és elkezd kiabálni vele:
— Mi az, hogy goromba? Hogy merészel vele így beszélni! Azonnal kivan rúgva! – az ajtóra mutatva elküldte, majd felrobbant amikor leült, az meg még jobban idegesítette, hogy kirúgta őt, Dia mosolyogva lépett ki a hálóból, leült nagy nyugalomban a kávéját inni, csak Nick nem kóstolta meg, forrott a dühtől, vette a telefonját hívta Márkot és mondta, ne engedje elmenni azt a hóbortos kis ördögöt. Márk tudta kiről beszél, de azért vissza kérdezett, hogy mégis kire gondol? Nick leteszi a telefont, Márk pedig nevetve hívja fel Annát, kéri küldje be hozzá Mayát.
Maya egész végig magát hibáztatta, arra gondolt miért kell neki olyan gyerekesen viselkednie? Tényleg fel kell nőnie, most, hogy kirúgták, hogy találja meg ki bántotta a testvérét? Nagyon szomorúan ballag lefelé, amint átöltözik összeszedi a holmiját, elindul az ajtó felé, mikor utána kiállt Anna, kéri menjen be az igazgatóhoz, mivel már ott volt a váltás, nem érkezte mondani melyik igazgatóról van szó, gyorsan körül állták a munkások. Maya sóhajtott és elindult a főbejárathoz, ahol épp kilépett Tom, ismét egy érdekes pillantással nézett végig rajta, Maya odament és kérdezte ő hívatta? Tom megdörzsöli az állát, szól a titkárnőnek, vigyen nekik két kávét és mutatja menjen be, a titkárnő majd feldobta úgy viharzott el mellette, amikor belépett az irodába, Tom kérte üljön le a kanapéra, ő pedig azonnal mellé ült és csak nézte, megkérdezte, hogy egy olyan szép lány miért takarít? Miért nem modellkedik inkább, neki sok ismerőse van ott, ha gondolja betudja ajánlani, Maya megijed és feláll, majd megkérdezi miért hívatta, amikor kopogtak, a titkárnő vitte a két kávét, épp az ajtó előtt ment el Márk, aki benézett és meglátta Mayát azonnal be is ment és kérdezte mit keres ott? Már rég várja! Maya mutat Tomra, hogy neki csak annyit mondtak, hogy az igazgató várja, mire a titkárnő közbe szól, ha megkérdezte volna tőle, ő mondta volna ki várja, de egyenesen berohant ide! Maya majd megölte a nézésével a titkárnőt, mire Márk intette mindegy, menjen vele, amint meglátta a két kávét egyet elvett és beleivott, kérte Tomot várja meg, egy perc és visszajön valamit meg kell beszélniük, Tom bólint, ő meg megkarolja Mayát és kimennek utánuk a titkárnővel, aztán Márk kéri menjen a dolgára, azonnal ott lesz a főnök! Meglepő módon nem az irodába kísérte Márk, hanem ki a szálloda elé és ott állt meg vele, ahol tudja jól fogja látni Nick, amint az ablakon nézi őket, majd folyamatosan figyelte mikor pillantja meg, amikor észrevette a felhúzott a redőnyt, megfogta Maya vállát jól láthatóan, kérte ne haragudjon a főnökre és nincs kirúgva sem, meg kell értenie őt, rengeteg ember van körbe rajta, mivel mindig mindenki akar valamit tőle, az évek során ilyen kemény lett, de nem kell félni tőle és ne higgye, hogy rossz ember, majd ismét felnézett az ablakra és megint megfogta a vállát, elkísérte a szálloda bejáratáig. Maya nem is értette, de örült, hogy nincs kirúgva és megígérte, hogy nem lesz vele több baj, majd szaladt a buszhoz, Márk elégedetten fütyörészve zsebre dugott kézzel sétált vissza a szállodába és ment be az irodába, Nick odalépett hozzá, ránevetve megfogta a vállát és megszorította, megkérdezte szorítva végig a vállát, egyre szorosabban, mit beszélgettek olyan sokáig? Ki adott engedélyt, hogy hozzá érjen? Márk nevet és kihúzódik a keze közül, majd leül, mondja el van intézve, nem megy el a kis vadmacskád! Nick lehajol és megint megfogja a vállát, komolyan ránézve, megkérdezi kikérte, hogy marasztalja? Márk feláll és miközben a vállát fogva mondja, senki főnök senki, majd szépen otthagyta Nicket és bement Tomhoz. Nick elégedetten ült le és kezdett el dolgozni. Márk pedig mondta Tomnak, ne menjen Maya közelébe mert megüti a bokáját, keressen más hódítást, Maya ugyanis a főnöké. Viszont Tomnak még jobban tetszett a lány, arra gondolt, ha elveszi Nicktől milyen menő lesz már!
Maya lassan sétált hazafelé álmosan, fáradtan, amikor belépett, megint csak akkor jutott eszébe, hogy ismét nem vásárolt semmit, hangosan sírva feküdt le, elég hamar el is aludt. Késő délután volt mire felébred, nem volt kedve sehová sem menni és éhes is volt, rendelt magának ennivalót és amint evett újra átolvasta a neveket és akik gyanúsabbak lettek bekarikázta, a listára felkerült Tom is, mert nagyon félelmetes és rámenős gondolta, majd miután elpakolt felhívta a szüleit, sokáig beszélgetett velük, már csak két nap és hétvége gondolta, akkor körülnéz majd a városban és biztos nem felejt el bevásárolni sem. Hamar elaludt, már csak reggel ébredt fel, mivel mindig késében van sietve készül el és rohan a buszig, találkozik a lépcsőn Petivel és a barátnőjével, együtt mennek egész a munkahelyig, ott Peti barátnője előre ment és Peti ott maradt Mayával, meghívta egy buliba a hétvégén, a város legjobb szórakozóhelyére ahol az ő kedvese is dolgozik teszi hozzá, megkérte, ha végzett a munkában hívja fel a barátnőjét, majd ő megmutat mindent neki és épp a telefonszámát írta befelé amikor ezt észrevette Nick az ablakban, azonnal hívta is Mayát, aki látva megint a nőcsábász hívja elköszönt és szaladt be a szállodába, természetesen megint a főbejáraton, ahol mindenki utána nézett milyen gyönyörűen suhan el mellettük, amint belép a szállodába, meglátja a titkárnőt jut eszébe, hogy rossz helyen van, mivel nem tudott visszafordulni köszönt és elindult a hátsóbejárat felé, amikor Nick ajtaja előtt ment el az nyitva volt, ő pedig kiszólt mérgesen és behívta, Maya mutatja a titkárnőnek, hogy látja a főnök hívja, majd gyorsan bemegy és bezárja az ajtót nevetve a titkárnőre, aki az asztalra csap egy papírt.
Nick karba tett kézzel nézi és kérdezi meg, mit keres ott, nem arról volt szó, hogy kivan rúgva? Mire Maya ijedten mutat az ajtó felé, hogy Márk az igazgató azt mondta, hogy dolgozhat!! Nick azonnal azt kérdezi mióta vannak ilyen jó barátok, hogy Márknak hívja, mire Maya azonnal helyesbít és főnököt mond, mire rácsap az asztalra Nick, azt kérdezi, akkor ő vajon ki?? Maya nem érti kora reggel minek kötekszik és sóhajt, azt mondja, hogy ő a nagy főnök és Márk az igazgató úr, így megfelel vagy még beleköt valamibe kora reggel? Nick feláll és közelebb lép hozzá, majd azt mondja:
— Ki kötekszik vajon és miért? Maya néz rá és csak annyit mond, ha nincs más akkor menne dolgozni, mert majd az is baj lesz. Nick inti, hogy menjen, majd utána szól először Annához menjen! Maya bólint és kimegy az ajtóban megáll, hangosan mérgelődik, hogy milyen idegesítő már kora reggel! Amikor észreveszi a titkárnő gyilkos tekintetét, nevet és elrohan keresztül a szállodán, a hátsó bejárathoz, ahol Anna idegesen várja már, azonnal megkarolja majd mondja a nagy főnök kora reggel hívta, nagyon mérgesen, azt kérdezte hol vagy? Maya elkezd öltözni, hisz el sem késett! Anna elmondta, hogy a főnök megmondta, minden reggel neki kell bevinnie a kávét! Maya tudta ez büntetés, de akkor is muszáj maradnia, ezért szó nélkül bólint és elindul a munkáját végezni, a folyosóval kezdte. Nick dolgozott, rendezkedett a gálára, nyüzsögtek az irodában az emberek, aztán amikor nyújtózott és kinézett az ablakon ránézett az órájára, hiányzott neki a kis hóbortos vadmacskája, gondolta megnézi mit dönt romba épp, kérte a titkárnőt később folytassák, menjenek körbe nézni a szállodán. Amint a sétáltak a folyosón meglátta Mayát, kedvesen törölte a kanapét, aztán amikor mellé ért úgy tett mintha nem látná és elmentek mellette, Maya utánuk nézett, amikor látta őket eltűnni, leült egy pillanatig pihenni, fogta a fülhallgatóját, hangos zenét kapcsolt. Nick nem ment messze intette a többieknek menjenek csak, majd később folytatják és visszament Mayához, hiába szólt neki többször is nem hallotta a hangos zenétől, amikor megérintette a vállát, rettent meg Maya, azonnal kivette a fülhallgatót és a hátához dugta. Nick áthajolt a vállán, átölelve a derekát, kivette a kezéből a fülhallgatót, mutatja fenyegetve, hogy nincs zene hallgatás, mi van, ha egy vendég keresi épp és zsebre dugva azt otthagyta. Maya topog, hogy miért eszi oda a fene mindig pont ahol ő van, majd folytatja a felmosást, hangosan szidva. Nick visszament az irodába, folytatta a munkát közben mindig figyelve a monitort mikor hol van Maya, ő pedig meg sem állt egész ebédidőig, tudta délután is sok lesz a munkája, ezért sietett és mindenre figyelt el ne tévedjen, ha egy vendéggel beszélt azonnal fel is jegyezte a noteszébe. Anna is mindig figyelte mikor mit csinál és örült, hogy nem lustálkodik, az ebédet ismét elfelejtette Maya, de már Anna megszokta és mindig két tálcával rendel, az ebéd időben is végig beszélgetnek, majd mindenki elmegy kávézni a kávézóba, egyedül ők maradnak ott ketten, Anna kéri menjenek a teraszra ilyenkor nincs vendég és igyanak ott kávét, Maya szalad is a kávézóba, kéri Annát várja meg ő viszi a kávét, hatalmas sor volt a kávézóban, minden munkás akkor akart kávézni, nem volt mit tennie beállt a sorba és várt csendben, de mindig valaki elé állt, aki régebben dolgozott ott, vagy csak nem érdekelte Maya. Nick épp ott ment el Márkkal, észrevette Mayát amint türelmesen áll a sorban, az órájára néz, mutatja Márknak is, hogy mindjárt vége az ebédnek, aztán veszi a telefonját és felhívja őt, sürgősen kért két kávét az irodába. Maya mondta azonnal viszi, de nem akart előre menni, így tovább állt a sorban, ő is folyton az óráját figyelte, nagyon mérges lett Nick, azonnal hívta a pincérek vezetőjét és kiabált, hogy lehet, hogy neki várnia kell a kávéjára, az egyik lányt odaküldte érte, ha egy percen belül nincs kiszolgálva, mindenki kivan rúgva!!! A pincér azonnal kérdi is ki ment a nagy főnök kávéjáért, mire emeli Maya a kezét, mindenki elhallgat és nézi, a pincér gyorsan elkészíti és kéri legközelebb szóljon hamarabb, legközelebb csak menjen előre, sóhajtva indul el Maya az iroda felé, amikor kilép a kávézóból, ott áll előtte Nick és Márk, Márk mondja menjen csak igya meg a kávét, ez ajándék a munkájáért, Maya Nickre néz, nem érti ugyan, de megköszöni és elindul a terasz felé, amikor Nick utána szól, hogy mozogjon mindjárt munkaidő! Nick szól Márknak, kéri menjen intézkedjen a kávézóban, nem akarja meghallani, hogy sorban áll a kis vadmacs.. mondat közben elhallgat és elmegy. Márk nevet és megy is a kávézóba, jól megszidja a pincéreket, hogy nehogy megint várnia kelljen a főnöknek, ismerik a természetét, ha jön az új lány azonnal szolgálják ki. Nick elégedetten ment vissza az irodába, hogy milyen rendes volt, biztos megfogja majd köszönni neki Maya. Márk közben azonnal felhívta Diát, elmondta mi történt, mindenről jelentett neki. Dia nagyon örült, azonnal ment is a szállodába, odaérve megkereste Mayát, aki épp az udvart söpörte, majd elkezdett beszélgetni vele, amikor Nick észrevette az ablakból, azonnal hívta Diát, kérte abban a percben menjen hozzá. Dia elköszön és mondja Mayának reméli jóban lesznek már csak a főnök miatt is, ugyanis a főnök és ő nagyon közeli kapcsolatban vannak, Maya bólint és arra gondol tudja ő jól milyen szoros a kapcsolatuk, miért vág fel vele ennyire nyíltan méghozzá, majd folytatta a munkát.
Dia bement Nickhez, megölelte majd elkezdte dicsérni az új lányt, hogy milyen jól tette, hogy felvette, milyen szorgalmas, mire Nick rászól és kéri ne kavarjon semmit!
Maya amint befejezte a teraszt, megkereste Ketyt és a szobákkal folytatták a munkát, a gála közeledtével egyre több lett a munkájuk is, ugyanis az egész szálloda tele volt. Amikor vacsoraidő volt gondolta Maya nem fog vacsorázni, inkább folytatja a munkát, hadd pihenjen Kety is, de Anna nem hagyta, kérte menjen a vacsorája várja az étkezdében, neki lejárt a munkaideje, siet haza. Maya elindult lefelé a lépcsőn amikor elővette a noteszét és azt olvasgatta nem is vette észre, hogy szembe megy vele Nick és neki koppant Nick izmos mellkasának. Nick azonnal átölelte nehogy elessen, és csak néztek egymásra, megszűnt a világ létezni számukra, amikor Maya elakart húzódni Nick nem hagyta, még szorosabban tartotta, Maya semmit sem szólt, kérte engedje el elfordítva a fejét, csak akkor engedte el, mindkét kezét felemelte, majd a háta mögé tette és közel hajolva hozzá, megkérdezte:
— Mi az hóbortos vadmacskám, talán félsz tőlem? Ennyire ijesztő lennék? Maya vesz egy nagy levegőt majd, közel lép hozzá úgy, hogy szinte összeért az ajkuk, amitől még levegőt is elfelejtett venni Nick:
— Nem félek! Vagy lenne mitől? Én vagyok a munkás, te meg a főnök és ennyi!
Majd otthagyja jó nagy ívben kikerülve, Nick csak néz utána amikor észbe kap, hogy megint faképnél hagyta őt, ráadásnak még le is tegezte utána siet, amint viszont meg akarta keresni útját állták és néhány vendég feltartotta, látta ezt Maya is és nagy boldogan szökellve ment tovább, megkeresni Ketyt. A szobák majdnem egyformák voltak, hiába jegyzett fel mindent, mindig eltévedt, aztán mire megtalálta Ketyt már majdnem befejezte a szoba takarítást, Maya elnézést kért amiért egyedül kellett dolgoznia, kérte hadd fejezze be ő, addig Kety csak pihenjen oldalt a kanapén, ami a folyosón volt a vendégek részére. Amint befejezték a szobát mentek is a következőre, már nagyon késő volt mire végeztek, Kety elindult a folyosót takarítani ami aznap az ő dolga volt, Maya pedig az irodákba, mivel nagyon késő volt már körülbelül tíz óra, gondolta már mindenki elment és nem fog összefutni senkivel sem akivel nem akar, amint bekopogott az irodába, örömmel vette elő a kulcsait, hogy senki sincs ott, amint törölgetett és takarítgatott, Dia lépett be nagy lendülettel, azt hitte ugyanis, hogy ott van Nick, meglepődött amint meglátta Mayát, meg is kérdezte mióta takarítja ő az irodát? Maya munka közben elmesélte, hogy pár napja lett az is az ő dolga, valamikor azt hiszi a főnök csak szívatja, annyi sok munkát ad pedig rengetegen dolgoznak a szállodában rajta kívül, mintha azt akarná, hogy felmondjon!! Majd megáll hirtelen és elhúzza a száját, bocsánatot kér nem úgy gondolta! Dia nagyot nevet és azt mondja ne ijedjen meg érti ő. Dia még beszélgetett kicsit Mayával, majd mondta megy és megkeresi a nagy főnököt biztos alszik már, az ajtóban megállt és visszaszólt, ne felejtsen el két kávét vinni reggel, mert ő is ott marad éjszakára Nickkel! Maya tovább törölget, magában morogja persze, hogy ott tölti, hol máshol? Ha tudná, hogy az ő kedves barátja meg mindenkivel kikezd! Dehát ki érti a gazdagokat? Na majd az ő barátja, merne másra nézni, aznap lenne a temetése is! Aztán bekapcsolta a porszívót és arra gondolt amint majdnem megcsókolta Nicket, milyen kár, hogy barátnője van! Amikor befejezte kinézett, hogy van-e valaki az iroda előtt, fogta a sok takarító eszközt és a porszívót és elindult a raktár felé, véletlenül kicsúszott a kezéből a porszívó és hangosan koppant a márvány csempén, gyorsan becsukta a szemét, majd kis idő múlva egyik szemét kinyitva nézett körbe, amint próbált lehajolni érte, lépett oda egy vendég tökéletesen elegánsan és felvette a porszívót, végig Mayát nézve nagy mosollyal az arcán, kérdezte segíthet-e? Maya is rámosolygott, gyorsan kikapta a kezéből a porszívót, majd elnézést kért, sietve ment a raktár felé, közben vissza-vissza pillantott a férfira, aki még mindig őt nézte. A raktárba lépve lepakolta a holmikat, vett egy nagy levegőt. Természetesen, újabb helyes pasi! Azt hiszem, ha barátot akarok majd, ide jövök ebbe a szállodába! – mondja hangosan nevetve. Aztán az órájára néz és gondolja kicsit pihen, hallgat egy kis zenét, aztán jut eszébe, hogy elvette a bunkó főnöke, kinézett az ajtón, bezárva azt leült ismét a földre és pihent, hajnalodott amikor Nick szomjas volt, felébredve amint kilépett meglátta Diát a kanapén aludni, leült szemben vele és azon gondolkodott, hogy kéne megszerezni Mayát, annyira vágyik rá minden porcikája! Letette a poharat és felvette a köntöst, majd gondolta megnézi mit csinálhat a kis vadmacskája, tudta olyan későn valamelyik raktárban kell keresnie, ezért több raktárt is megnézett, majd a földszintihez ment, benyitott halkan, látta békésen aludni Mayát a földön, leült mellé, a fejét a polctól maga felé fordította a vállára és nézte ahogy alszik, elég sokáig volt ott, tartva Mayát, amikor hangokat hallott és végig nézett magán, óvatosan vissza akarta dűteni a fejét a polcnak, amire felébred Maya, megijedt, Nick gyorsan felpattant és ott hagyta, az ajtóból várta, hogy reagál és felismerte-e, de Maya ásított megdörzsölte a szemét és aludt tovább. Nick elmosolyodott, nevetve visszament a szobájába, nem is volt mérges amiért aludt munkaidőben, majd az ágyán végig feküdve arra gondolt, milyen csodaszép és milyen jó illata van, teljesen megbabonázza, ez kis vadmacska akit szinte csak párszor látott.
Maya reggel ébredt csak fel, amikor a nagy főnök hívta telefonon és kérdezte hol van már a kávéja? Maya gyorsan pattant is, megigazította a haját és nyújtózott, teljesen összevolt törve, minden porcikája fájt, szaladva a lépcsőn ment a kávézóba, ahol már amikor csak belépett azonnal előre engedték, meg is lepődött, de nem bánta sietett ugyanis, mert még át kellett öltöznie mielőtt hazamegy. A lakosztályhoz érve ismét kilötyögtette a kávékat, bekopogott, meglepő módon senki sem volt ott, gyorsan körülnézett és letette a kávét, majd elindult kifelé amikor kilépett a hálóból Nick, hirtelen megfogta a kezét és az ajtónak szorította, egész közel hajolva hozzá kérdezte, nem felejtett el valamit? Maya oldalra néz lábujjhegyre állva a vállai mellett és rázza a fejét, hogy nem, ott a két kávé, majd Nick keresi a tekintetét és közelebb hajol hozzá:
— Hol a jó reggelt főnök! Legyen szép napod!
Maya ránéz ekkor találkozik a tekintetük és elengedve hátrébb tolja, fenyegetve a kezével kérdezi, miért kellene ezt mondania, hisz ő csak egy munkás! Kérje meg a barátnőjét, majd ő mondja! Nyúlna a kilincshez amikor Nick is ráteszi a kezét, megfogja nem engedi kinyitni, a másik kezével elhúzza a haját a válláról és ráteszi az állát:
– Én azt szeretném, ha te mondanád nekem minden reggel! A napom is szebben indulna.
Maya oldalra néz rá, nem érti mit akar, ha ott a barátnője, majd ismét próbálja kinyitni az ajtót, de Nick nem engedi, hirtelen meg fordítja, épp megcsókolná, amikor kiszól a fürdőből Dia, hogy nincs kendő és kéri az édesét adjon neki. Nick sóhajt és beszól, hogy azonnal édesem, miközben Mayát nézi, aki ekkor eltolja magától és kiszalad, Nick elégedetten nevet, legalább féltékeny gondolja, majd bedob egy kendőt Diának, kéri siessen mert elhűl a kávéja, amint Dia kilép kérdezi is kivitte, de amint látja elégedetten mosolyogni Nicket a kávéját kortyolva, mutatja ne is mondja tudja! Látja rajta! Amint Nick megitta a kávét felöltözött, ment is az irodába, nagyon jó kedve volt, fütyörészve ment végig az irodáig , amint belépett már szaladt is utána a titkárnő és kezdte is mondani mi a napi teendő, Nick nem nagyon figyelt rá csak Mayát látta maga előtt, majd felállt a székéből és ment is az ablakhoz, kis idő múlva látta is elsuhanni Mayát, a gyönyörű haját csak úgy fújta a szél, aztán nagy boldogan folytatta a munkáját, kérte a titkárnőt hívják fel a kávézót és küldjenek valakit a csészékért a szobájába, a titkárnő bólint és tovább folytatja kikkel fog találkozni, aztán nagy hévvel lép be Dia, egy nagyon mérges pillantással megy el mellette, öleli át Nick nyakát, kéri menjenek reggelizni, meg vegyen neki néhány ruhát, Nick rázza a fejét, hogy mindig ő veszi a ruhát, van pénze vegyen abból. Dia csak kérleli, mondván jó hangosan, hogy a kártya, amit adott kell másra, majd Nick sóhajt és feláll, elindulva kéri a titkárnőt halasszon el mindent ami nem fontos, ami pedig az, kérje meg Márkot meg hívják Tomot, ő nem lesz egésznap benn. A titkárnő megtudta volna ölni Diát, de csak összeszorította a fogát és bólintott, Dia megkarolta Nicket és elmentek. A titkárnő egész végig figyelte, amíg be nem ültek a sportkocsiba.
Maya pedig nagyon álmosan zuhant be az ágyba, már nem is érdekelte, hogy nem vásárolt be, amint becsukta a szemét Nicket látta maga előtt, amitől még idegesebb lett, nem is tudott aludni, felhívta Petit és kérte, ha a barátnője otthon van küldje már fel hozzá egy kicsit, addig ő gyorsan csinált egy kis rendet. Peti fel is küldte Flort, aki, amikor belépett és szétnézett ledöbbent, hogy lehet olyan lakásban élni, milyen nagy a kupi, a hűtő is üres, gyorsan rakott ki ruhát Mayának és mondta azonnal menjenek vásárolni, egy lány lakása nem nézhet ki úgy. Maya elkezdi mesélni mennyi sokat dolgozik, régen soha semmit nem csinált, aztán leült az ágy szélére és elkezdett sírni, először mióta a baleset történt, hogy már azt is elfelejtette milyen a bulizás, olyan rég volt, minden idejét leköti a munka és…itt elhallgatott. Flor próbálta vigasztalni, majd amíg a haját csinálta mesélte, hogy a hétvégére vegyen ki egy szabadnapot és menjenek el szórakozni, táncolni, inni. Flor elkísérte vásárolni, Petit pedig hívták segíteni a csomagokat cipelni, sok mindent vettek, szinte minden pénzét elköltötte Maya, amit a szülei adtak neki, de szép otthonos lett a lakása és a hűtőt is feltöltötték, aztán vacsorázni mentek Peti barátaival, ahol nagy jó lett a hangulat, mivel Mayának korán kellett kelnie, életében először hamarabb hazament, nem is hitte volna, hogy ezt ő fogja mondani, megölelte Flort és sietve ment haza, mert már késő volt. Amint belépett a szép tiszta lakásába, boldogan hasalt végig az ágyon, reggel teljesen elaludt nem bírt felkelni, megint a főnöke ébresztette fel és közölte késében van, ha egy percen belül nincs ott kivan rúgva! Maya olyan gyorsan öltözik, hogy fésülködni és a cipőjét is csak a lépcsőházban húzta fel, a busz is elment ezért várnia kellett a következőt, merthát taxira nem volt pénze, a főnöke is folyamatosan hívja, nem meri felvenni, ha viszont nem veszi fel, kirúgja. Maya elnézést kért, mondta elment a busz azért késik, Nick kiabál rá, hogy az iroda előtt is mindenki hallja, hogy fogjon taxit, az mit érdekli őt, ha lekéste a buszt, ha nem megy be tíz perc alatt, ne is menjen be már! – majd lecsapta telefont, de nem tudott mit tenni szegény Maya az utolsó pénzét adta oda taxira, mert nem rúghatják ki. Közben értekezlete volt Nicknek, aki nagyon idegesen figyelte az óráját közben és már tizenöt perc telt el mióta hívta Mayát, ismét fogta a telefont és hívta a megbeszélés közepén, Maya viszont nem hallotta a taxiban, amint a szállodához ért megköszönte , szaladva ment ismét a főbejáraton, összefutva a férfival, akivel azelőtt este találkozott, meg is állította, hiába kérte Maya majd később beszélnek mert késében van a férfi csak nem engedte el. Nick az óráját figyelve folyamatosan nézett ki az ablakon, amikor meglátta Mayát amint egy férfi fogja a csuklóját azonnal, mondta vége a megbeszélésnek, mindenki menjen a dolgára, mikor mindenki kiment jött-ment az irodában, aztán kirohant a szállodából, megállt Maya előtt rá sem pillantva a férfira, szó nélkül megfogta a kezét és húzta maga után, mindenki előtt bevitte az irodába. Márk mosolyogva figyeli őket, de Nick rá sem néz senkire, akkor engedte le csak a kezét amikor az irodába beértek, ott becsukta az ajtót kulcsra és csak állt az íróasztalra támaszkodva, Maya tudta kivan rúgva, elkezdte magyarázni, hogy elaludt és a buszt is lekéste, mire Nick kiegyenesedik, megfordul felé, kifelé mutatva kiabál rá:
— Azért késel folyton el mert mindig idegen férfiakkal vagy? Most is a szemem előtt ér hozzád, miközben várok rád! Ilyen munkaérőt nem fizetünk, el vagy bocsátva! Maya lecsapja a táskáját a kanapéra, közelebb lép Nickhez, majd fenyegetve a kezével, mondja:
– Mit képzelsz ki vagy te? Hogy beszélhetsz így bárkivel is? Ha kirúgsz legyen, találok munkát, de nem ismersz és nem mondhatod, hogy férfiakkal vagyok! Én nem olyan vagyok, mint te, aki lépten nyomon megcsalja a barátnőjét, ez a gazdagok játéka! Közben a titkárnő hallgatózik, amit mikor Márk észrevesz azonnal elhúzza és megfenyegeti vigyázzon, láthatja milyen dühös a főnöke, ha megtudja, hogy hallgatózik soha többet nem kap munkát az egész városban, majd ő is halk léptekkel megy az irodába és kéri a titkárnőt dolgozzon, de senkit se engedjen be és hívást se kapcsoljon Nick irodájába.
Nick még idegesebb lesz és erősen megfogja Maya csuklóját, magához húzza szorosan, amint megérzi Maya illatát nem akar mást csak vele lenni, csak megölelni és meg csókolni, halkan kérdezi meg, mikor csalta meg a barátnőjét? Szerinte ki az ő barátnője? Maya nem szól semmit, kéri engedje el, ha kivan rúgva hazamegy! Nick megkérdezi nem is akarja megkérni ne rúgja ki? Nem kellene könyörögnie? Maya ránéz, közel hajolva hozzá megnyalja az ajkai szélét, egyre közelebb és közelebb hajol, majd azt mondja, hirtelen elhúzódva, a főnök már meghozta a döntését mit tehetne, hogy megváltoztassa? Nick nem bírja tovább magához húzza ismét és átöleli jó szorosan, majd megcsókolja, igazi szenvedéllyel, őrült vággyal, hiába próbálja eltolni Maya nem sikerül, elveszve Nick izmos karjaiban ő is visszacsókol. Odakinn csak a nagy csendre figyeltek fel, a titkárnő elégedetten forgott a székében és várta mikor lép ki és tud elköszönni a kis újonctól, biztos volt benne, hogy kivan rúgva.

Szólj hozzá!